بنیانگذار ایران تلنت ماندگاری نیروها در شرکتها را ۲ سال اعلام و از لزوم برنامهریزی شرکتها برای جایگزینی کارکنان صحبت کرد.
آسیه حاتمی، بنیانگذار شرکت ایران تلنت، در خصوص وضعیت کسبوکارها در شرایط ناپایدار گفت: به صورت کلی در سناریوهای ناپایداری بخش قابل توجهی از تصمیم گیریها به سمت برنامه ریزیهای کوتاه مدت برده میشود و برای برخی دیگر هم تصمیمات در بازههای بلندتر گرفته میشود. تفاوتی هم ندارد که این کسب و کار کوچک یا بزرگ باشند.
او از عدم ماندگاری نیروها در شرکتهای اینگونه صحبت کرد: فرض کنید سالها پیش یک نیرو ۳۰ سال در یک سازمان میماند تا بازنشسته میشد؛ در حال حاضر این ماندگاری نیرو به ۲ سال رسیده و صاحب کسب و کار ناچار است برنامه ریزی دوساله داشته باشد. در این میان ممکن است یک نیرو زودترهم از دست برود و باید به این موضوع هم فکر شود تا جایگزینی برای نیرو داشته باشید. جایگزین کردن نیرو مستلزم این است که از قبل یک سری از نیروها را آموزش داده باشید تا در زمان نیاز جایگزین شوند.
اهمیت ارزیابی صحیح برای افزایش بهرهوری
بنیانگذار ایران تلنت به مسئله بهرهوری اشاره کرده و گفت: کسبوکارهای داخل کشور زمانی که قصد دارند بهرهوری را بالا ببرند به این فکر میکنند که باید چند نفر داشته باشیم تا با فلان هزینه به خروجی مطلوب برسیم. باید به این مسئله هم توجه کنیم که بهره وری در ایران رتبه چندان جالبی ندارد. در واقع مقوله بهرهوری به عوامل مختلف بستگی دارد که مهمترین آن ارزیابی است.
حاتمی ادامه داد: ما سازمانهایی داریم که برای کارمندان خود ساعتها آموزش در نظر گرفتهاند که متاسفانه بر اساس نقطه ضعفهای آنها برنامهریزی نشده و همه با هم یک سری آموزش یکسان میبینند. راه درست این است که افراد توسط ابزارها ارزیابی شوند و سپس بر اساس نیازهایشان آموزش ببینند. دقیقا اینجاست که مشخص میشود آیا فرد در جایگاه درست ایستاده است یا باید در جایگاهی دیگر به فعالیت خود ادامه دهد.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام
مرتبط با :
