مرکز مالی در اصطلاح به شهرهایی گفته میشود که مرکز فعالیتهای تجاری و همچنین مقر بانکها و بورسهای بزرگ هستند. هر ساله لیستی از قدرتمندترین شهرهای تجاری دنیا منتشر میشود. در ادامه به بررسی جدیدترین لیست منتشر شده از این شهرها خواهیم پرداخت.
در رتبههای نخست این لیست مثل سال گذشته به ترتیب شهرهای نیویورک، لندن، سنگاپور، هنگ کنگ و سانفرانسیسکو به چشم میخورند. اما در رتبههای بعدی شاهد تغییرات قابلتوجهی هستیم.
به گزارش کاماپرس، امسال شانگهای در مواجهه با لس آنجلس یک پله پایینتر سقوط کرد. به این ترتیب خانه هالیوود در رتبه ششم و پایتخت تجاری چین در رتبه هفتم قرار گرفت. به دنبال آن دیگر شهرهای ایالات متحده، شیکاگو و بوستون نیز پکن و شنزن چین را پشت سر گذاشته و رتبه ۸ و ۹ این لیست را تشکیل دادهاند.
بیشتر بخوانید:
هنگ کنگ که از شیوع کرونا آسیب دیده بود بار دیگر جایگاه خود را به سنگاپور تسلیم کرد. با سقوط پاریس به رتبه ۱۴، سئول لیست ۱۰ شهر برتر را تکمیل میکند.
چشمگیرترین جابهجایی های لیست توسط سن دیگو با ۲۰ پله و جزایر ویرجین بریتانیا با ۱۶ پله صعود رقم خورده است.
در میان شهرهای خاورمیانه، شهر دبی با رتبه ۲۲، پرچمدار است. از قاره استرالیا نیز سیدنی رتبه ۱۵ و ملبورن رتبه ۲۸ را از آن خود کردند.
این لیست که توسط موسسه توسعه چین گردآوری شده به رتبهبندی ۱۲۰ مرکز مالی دنیا میپردازد. در زیر ۲۰ شهر برتر این لیست و رتبه پیشین آنها در پرانتز آمده است:
۱. نیویورک (رتبه پیشین:۱)
۲. لندن (رتبه پیشین: ۲)
۳. سنگاپور (رتبه پیشین: ۳)
۴. هنگ کنگ (رتبه پیشین: ۴)
۵. سانفرانسیسکو (رتبه پیشین: ۵)
۶. لسآنجلس (رتبه پیشین: ۷)
۷. شانگهای (رتبه پیشین: ۶)
۸. شیکاگو (رتبه پیشین: ۱۲)
۹. بوستون (رتبه پیشین: ۱۴)
۱۰. سئول (رتبه پیشین: ۱۱)
۱۱. واشنگتن دی سی (رتبه پیشین: ۱۵)
۱۲. شنزن (رتبه پیشین: ۹)
۱۳. پکن (رتبه پیشین: ۸)
۱۴. پاریس (رتبه پیشین: ۱۰)
۱۵. سیدنی (رتبه پیشین: ۱۳)
۱۶. آمستردام (رتبه پیشین: ۱۹)
۱۷. فرانکفورت (رتبه پیشین: ۱۸)
۱۸. مونیخ (رتبه پیشین: ۲۴)
۱۹. لوکزامبورگ (رتبه پیشین: ۲۱)
۲۰. زوریخ (رتبه پیشین: ۲۲)
انتهای پیام