اصلیترین دلیل تفاوت لولههای فلزی، نحوه ساخت آنها است که باعث میشود در موارد خاصی کاربرد داشته باشند. لوله مانیسمان از فولاد آلیاژی ساخته میشود و ظاهر بدون درز آن باعث میشود که در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار گیرد. این لولهها جوش خوردگی ندارند و به دلیل یکدست بودن بدنه، در برابر ضربه و عوامل آسیبزا مقاومت بالایی دارند.
به گزارش کاماپرس، عمر مفید طولانی باعث شده که از این لولهها در صنایع مختلفی مانند کشاورزی، پتروشیمی و پالایشگاهی برای انتقال مواد استفاده شود. این لولهها با توجه به حساسیتهای ایمنی باید بر اساس استانداردها و گواهیهای خاصی تولید شود.
در این گزارش، قیمت لوله مانیسمان و کاربرد انواع آن بررسی شده است.
فرآیند تولید لوله مانیسمان
تولید لولههای درزدار، فرآیند سادهای دارد و با برش ورقههای فلزی انجام میشود. در مرحله بعدی که ورقهای فلزی، شکل استوانهای به خود گرفتند، جوشکاری شده و درزها به هم میپیوندد. در سوی مقابل، فرآیند تولید لولههای مانیسمان کمی پیچیدهتر است و به روش بیرونزدگی انجام میشود. این لولهها با استفاده از شمش فولادی یا مقاطع چهارگوش تولید و در کورههای قوسی گرم میشوند. میزان حرارتی که شمشها در این مرحله دریافت میکنند، اهمیت زیادی دارد. میزان حرارت باید به اندازهای باشد که شمشها به اندازه کافی نرم شوند تا امکان شکلدهی فراهم شود. در مرحله بعد با استفاده از سنبهکاری چرخشی، شکل مورد نظر ایجاد و تا اتنهای این مرحله بخش زیادی از فرآیند تولید تکمیل میشود. در مرحله آخر، ابتدا و انتهای شمش تنظیم و فرآیند تابگیری انجام میشود.
با توجه به حساسیت تولید لولههای بدون درز، لازم است که تست کیفیت و بازرسی روی آن انجام شود. در این بخش، محصولاتی که کیفیت لازم را ندارند، به عنوان ضایعات شناخته شده و از رده خارج میشود.
پپشرفت صنعت فولادسازی تا حد زیادی در روشهای تولید لوله مانیسمان تاثیر گذاشته است و در حال حاضر تولید آنها با روشهای ریختهگری گریز از مرکز و ریختهگری پاششی نیز انجام میشود.
انواع لوله مانیسمان
لولههای مانیسمان رده 20 قادر به تحمل فشار تا 20 کیلوگرم بر سانتیمتر بوده و وزن سبک آنها باعث شده که به عنوان یکی از پرکاربردترین لولههای بازار شناخته شوند. از این لولهها در صنایع ساختوساز و پتروشیمی استفاده میشود. از این لولهها معمولا به صورت توکار استفاده میشود و بنابراین در شوفاژ و تاسیسات ساختمان پرکاربرد است.
اندازه لولههای رده 20 بین 1 تا 12 اینچ است و وزن آنها با توجه به سایر ویژگیها تا 300 کیلوگرم متفاوت خواهد بود. لولههای مانیسمان رده 40 نیز بین 2 تا 10 میلیمتر ضخامت داشته و وزن آنها تا 500 کیلوگرم متفاوت خواهد بود. این لولهها به نام لولههای درز شناخته میشوند و در صنایع حساس و پراهمیت کاربرد زیادی دارند. استحکام و دوام خیلی بالای لولههای مانیسمان باعث شده که در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی و خطوط انتقال آب و گاز کاربرد داشته باشند.
قیمت لوله مانیسمان
قیمت لوله مانیسمان رده 20 بر اساس سایز آن بین 582 هزار تا 21 میلیون تومان متفاوت است. لولههای مانیسمان رده 40 نیز به دلیل داشتن وزن و استحکام بیشتر، قیمت بالاتری دارد. قیمت لوله مانیسمان رده 40 بر اساس سایز آن بین یک میلیون و 390 هزار تا 21 میلیون تومان است. لازم به ذکر است که قیمت لوله مانیسمان تولید داخلی نسبت به وارداتی کمتر است.
مزیت استفاده از لوله مانیسمان
انعطافپذیری بالای لولههای مانیسمان به عنوان اصلیترین مزایای آنها شناخته میشود. با توجه به اینکه این لولهها رد جوشکاری ندارند، استحکام و مقاومت بالایی داشته و به خوبی در برابر فشارهای خارجی دوام میآورند. همچنین این لولهها در برابر دمای زیاد نیز مقاومت بالایی دارند و خواص مکانیکی خود را حفظ میکنند. راندمان بالا در امور مهندسی، خواص ضدزنگ و شکلپذیری مناسب نیز از سایر مزیتهای لولههای مانیسمان محسوب میشود.
اطلاع از قیمت لوله مانیسمان و خرید با “آهن ملت”
شرکت توان کاوش شکیبا با نام تجاری آهن ملت با بیش از 20 سال سابقه در زمینه خرید و فروش انواع آهنآلات و مقاطع فولادی، فروش انواع آهنآلات صنعتی و ساختمانی و مقاطع فولادی را به صورت خرده و عمده انجام میدهد و امکان خرید اینترنتی و ارسال محصول به تمام نقاط ایران نیز وجود دارد. متقاضیان در صورت نیاز میتوانند از مشاورههای رایگان و تخصصی کارشناسان این مجموعه استفاده کنند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت این مجموعه به آدرس https://ahanmelat.com مراجعه کنند.
انتهای پیام
مرتبط با : آهن ملت