قیر 60/70 چیست؟

قیر - کاماپرس
تورهای مسافرتی لحظه آخر

انواع قیر با توجه به نفوذپذیری (نرمی و سفتی) و خیلی از ویژگی‌های دیگر، برای کاربردها و شرایط آب و هوایی مختلف انتخاب می‌شوند. در این بخش از مطلب که با اقتباس از وبلاگ سایت ایران ای ترید منتشر شده قصد داریم علاوه بر بررسی ویژگی‌ها و مشخصات قیر 60/70 عوامل مؤثر بر قیمت قیر 60/70 بپردازیم. برای خرید قیر 60/70 می‌توانید به ایران ای ترید که مرجع فروش قیر صادراتی است رجوع کنید. (ایران ای ترید اولین شرکت توسعه صادرات محصولات پتروشیمی در ایران است که مرجع رسمی قیمت قیر بشکه ای در ایران به شمار می رود.)

انواع قیر صادراتی چه هستند؟

اصولا قیر با استفاده از پروسه‌های مختلفی به وجود می‌آید که باعث می‌شود انواع مختلفی از قیرها وجود داشته باشد. در ایران هم محصولات قیر متنوعی وجود دارد که به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

برای مثال، قیر نفتی یکی از انواع قیر صادراتی است که با استفاده از تقطیر نفت خام بدست می‌آید. قیر طبیعی که از منابع طبیعی زمین به دست می‌آید نیز در صادرات قیر کاربرد دارد. یک نوع دیگر هم قیر دمیده است که تولیدکنندگان قیر با استفاده از پروسه‌ی دمیدن هوا در دمای زیاد روی قیر نفتی آن را تولید می‌کنند.

قیر‌های دیگر هم قیر‌های محلول و امولسیون هستند که به ترتیب با مخلوط کردن قیر با حلال و اعمال فرآیند روی قیر آنها را تولید می‌کنند.

قیر - کاماپرس

انواع قیر درجه نفوذ در صادرات قیر

در بین قیرهای صادراتی قیرهای درجه نفوذ هم جزو قیرهای پر طرفدار هستند. یکی از رایج‌ترین انواع درجه بندی قیر، قیر صادراتی 60/70 است. این قیر یک انتخاب خوب برای ساخت پوشش جاده به حساب می‌آید. قیمت قیر صادراتی ۶۰/۷۰ بسته به نوسانات قیمت نفت خام و شرکت توزیع کننده متفاوت است. قیر 60/90 هم یکی دیگر از انواع قیر است که بیش از همه برای تولید آسفالت داغ برای پوشش جاده‌ها کاربرد دارد. شرکت‌های تولید‌کننده قیمت قیر صادراتی ۶۰/۹۰ را تعیین می‌کنند که با توجه به قیمت نفت خام متغیر است. قیر 85/100 هم مثل قیر 60/90 برای تولید آسفالت داغ استفاده می‌شود. همچنین، جاده‌سازان از آن برای ساخت پایه جاده‌ها استفاده می‌کنند. یک نوع دیگر قیر 50/70 است که عمدتاً در تولید مخلوط‌های قیری برای ساخت پوشش سطحی جاده‌ها، باندهای فرودگاه، پیاده‌رو، مسیر مسابقه و سکوی فرود کاربرد دارد. قیر 80/100 نیز کاربردی مشابه با قیر 85/100 دارد که عمده استفاده آن تولید آسفالت داغ است. درجه نفوذ قیر به میزان سختی قیر اشاره دارد که کارشناسان آن را با استفاده از یک پروسه آزمایشگاهی ارزیابی می‌کنند. سپس، آنها با توجه به میزان سختی قیر آنها را درجه‌بندی می‌کنند. درجات مختلف قیر خصوصیات و ویژگی‌های متنوع دارند و کاربرد آنها نیز متفاوت است.

قیمت قیر صادراتی: کدام کشورها بیش از همه قیر تولید می‌کنند؟

قیر صادراتی یک محصول پر فروش در دن یااست. برای همین هم کشورهای زیادی وجود دارند که در زمینه خرید و فروش قیر صادراتی فعالیت می‌کنند. بر طبق آمارهای گرفته شده در سال 2016 چین با تولید 2 میلیارد و ۱۷ میلیون تن قیر بزرگترین تولید‌کننده قیر در دنیا است .بعد از چین، ایالات متحده آمریکا با تولید سالانه ۱ میلیارد و ۹۷ میلیون تن قیر در سال جایگاه دوم را در زمینه تولید بیشترین میزان قیر به خود اختصاص می‌دهد. بعد از آمریکا، روسیه و هند قرار دارند که به ترتیب با تولید بیش از 76 و ۵۱ میلیون تن قیر جایگاه چهارم و پنجم در زمینه‌ی تولید بیشترین میزان قیر را دارند.در جایگاه پنجم هم کره جنوبی قرار دارد که سالانه ۵۰ میلیون تن قیر تولید می‌کند. بعد از کره‌ی جنوبی ایران با تولید بیش از ۴۸ میلیون تن قیر در سال رتبه ششم بیشترین تولیدکنندگان قیر در دنیا قرار دارد.

قیر - کاماپرس

انتهای پیام

مرتبط با : ایران ای ترید
روکش مارال
آهن رویال
آریاپی
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز