تسکو، شرکت خردهفروشی بریتانیایی است، که پس از والمارت، بهعنوان دومین شرکت خردهفروشی جهان، بر پایه میزان درآمد سالیانه شناخته میشود. شرکت تسکو در سال ۱۹۱۹ توسط جک کوهن، در حومه شهر لندن تأسیس شد. این شرکت در حال حاضر مالک شبکهای از ۶٫۷۸۴ شعبه، در ۱۲ کشور آسیایی، اروپایی، آمریکای شمالی و کشورهای دیگری مانند بریتانیا، مالزی و تایلند میباشد.
به گزارش کاماپرس، اساساً تمرکز تسکو بر غذا و نوشیدنی است، ولی بسته به مکان فروشگاه، محصولات و خدمات دیگری چون لباس، وسایل برقی، خدمات مالی، باجههای تلفن، بیمهٔ ماشین، اجارهٔ فیلم، دانلود موزیک و خدمات اینترنت نیز ارائه میدهد.
تسکو از دولت انگلیس خواسته است که به شرکتهای موادغذایی دستور دهد تا اطمینان حاصل کنند که تمام موادغذایی فروخته شده در انگلستان به دور از عوامل جنگلزدایی است.
این اقدام در پاسخ به کمپین جدید گرینپیس است که از سوپرمارکتها خواسته شده برای محافظت از جنگلها و مزارع با شرکت جیبیاس، بزرگترین شرکت تولید و توزیع گوشت در جهان قطع همکاری کنند. گفته میشود فعالیتهای شرکت جیبیاس با مزارع درگیر در جنگلزدایی آمازون در ارتباط است.
جیبیاس، یک شرکت صنایع غذایی برزیلی است که با در اختیار داشتن بیش از ۴۰۰ کارخانه و دفاتر تجاری در پنج قاره آمریکا، آسیا، اروپا، آفریقا و اقیانوسیه، بزرگترین تولید و توزیعکننده گوشت است.
به گزارش دنیایاقتصاد، این سوپرمارکت زنجیرهای اعلام کرده است، بریتانیا باید در زمینه زنجیرههای تامین، کنترل لازم را برای نظارت بر جنگلزدایی انجام دهد. آلمان همچنین در حال تهیه قانونی است که بر زنجیرههای تامین، نظارت دقیق داشته باشد، گفته میشود آنگلا مرکل نیز از آن حمایت کرده است. بنابر نظرسنجی «یوگاو» بیش از نیمی از مردم انگلیس گفتهاند، فرآوردههای گوشتی که باعث از بین رفتن جنگلها میشوند را مصرف نخواهند کرد.
دیو لوئیس، مدیرعامل گروه تسکو گفت: «امروز ما از دولت میخواهیم که به عنوان بخشی از استراتژی موادغذایی خود، شرکتهای موادغذایی را موظف کند تا در مورد زنجیرههای تامین، نظارت لازم را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که تمام موادغذایی فروخته شده در انگلستان عاری از عوامل تخریب جنگلها است. ما، خود در این زمینه پیشرفتهایی داشتهایم؛ اما قادر نیستیم به تنهایی این مساله را حل کنیم.»
تسکو اعلام کرد از سال ۲۰۱۸ میلادی فروش گوشت برزیلی را در فروشگاههای این شرکت ممنوع کرده است. شرکت جیبیاس اظهار داشته است که متعهد میشود جنگلزدایی را در سراسر زنجیره تامین خود پایان دهد.
آنا جونز، رئیس پروژه جهانی جنگلها در کمپین گرینپیس انگلستان، با بیان اینکه بزرگترین جنگلهای بارانی جهان به عنوان «یک اکوسیستم بزرگ است که به تنظیم آب و هوا کمک میکند» و نقش بسیار مهمی در ثبات آبوهوا دارد، گفت: «چریدن گلهها بزرگترین عامل از بین رفتن جنگلها در آمازون است.»
شرکت جیبیاس طی مدت کمی بیش از یک سال، ۵ مرتبه در مورد مسائل مربوط به مزارع مرتبط با از بین رفتن جنگلها در آمازون مقصر شناخته شده است.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام
مرتبط با :