متقاضیان فروش سهام عدالت میتوانند با مراجعه به شعب بانک و پر کردن فرم مخصوص آن، نسبت به فروش سهام خود اقدام کنند اما این پروسه نیازمند چه مدارکی است؟
به گزارش کاماپرس، شعب بانکها این روزها میزبان سهامدارانی هستند که با وجود توصیههای مکرر کارشناسان به نگه داشتن سهام عدالت به دلیل افزایش قیمت آن طی ماهها آینده به دلیل نیازهای مالی که با شیوع کرونا تشدید نیز شده، قصد فروش سهام خود را دارند اما از این که برای انجام این عملیات به چه مدارکی نیازمندند با خبر نیستند.
کارگزار مجاز به فروش به هر قیمتی
گفتنی است، در فرم درخواست فروش سهام عدالت که به این منظور آماده شده است، آمده است: «کارگزار مجاز است سهام عدالت را به هر قیمتی که در لحظه فروش سهام در بازار امکان فروش آن را دارد به فروش برساند.»
30 درصد سهام قابل فروش است
در بند سه تاکید شده است: «کارگزار تنها میتواند ۳۰ درصد از مجموع تعداد سهام شرکتها یا ارزش ریالی سهام متعلق به اینجانب را از مجموع سهام متعلق به فرد را به فروش برساند.»
زمان فروش سهام: در اختیار کارگزار
بر اساس بند هفتم نیز انتخاب زمان فروش و سهامی که باید به فروش برسد به عهده کارگزار با هماهنگی ناظر بازار است و در این خصوص اختیار تام به کارگزار و ناظر بازار داده میشود.
در بند هفت آمده است، اینجانب حق هرگونه اعتراض در مورد سهام انتخابی برای فروش به موجب این درخواست، زمان فروش و روش انتخابی بر مبنای تعداد سهم یا ارزش ریالی سهام، قیمت فروش سهام و هزینه قانونی کسر شده برای فروش سهام را از خود سلب و ساقط میکنم.
اخیرا معمارنژاد، معاون وزیر اقتصاد، در مکاتبهای با مدیران بانکهای کشور شرایط فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری بانکها را ابلاغ کرد.
در این مکاتبه آمده است، ضمن ارسال دستورالعمل عاملیت فروش سهام مورد واگذاری دارندگان سهام عدالت و همچنین فرم اقرار نامه و درخواست فروش سهام عدالت مقتضی است دستور فرمایید نسبت به تمهید مقدمات و زیر ساختهای لازم و اطلاعرسانی حداکثری به تمام شعب و مشتریان اقدام و از روز سه شنبه ۶ خرداد پذیرای متقاضیان باشند.
پایان پیام