علت روشن نشدن سینمای خانگی + عیب یابی و تعمیر

x تبلیغات
هلو

پیشرفت تکنولوژی و کاهش ضخامت هرچه بیشتر تلویزیون‌های جدید، کیفیت صوتی آن‌ها را کاهش داد چراکه دیگر امکان داشتن دستگاه‌های صوتی قدرتمند را نداشتند. به همین جهت، طرفداران تماشای تلویزیون با صدای رسا، اکنون با سینمای خانگی و تعمیرکار سینمای خانگی سر و کار دارند.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بازار لوازم خانگی، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس، با توجه به  در این مطلب به مهم‌ترین ایرادات یک سینما خانگی یا ساندبار و راه حل رفع آن پرداخته می‌شود. در نهایت هم سه مدل از جذاب‌ترین و پرفروش‌ترین سینما خانگی های بازار معرفی خواهد شد؛

راهنمای تعمیر سینمای خانگی

اختلالات صدا

گاهی سینمای خانگی، صدای مطلوب و باکیفیتی ندارد. برای رفع این مشکل در قدم اول باید به منوی تنظیمات رفته و از تک تک بلندگوها تست گرفت. سیم‌کشی ضعیف نیز می‌تواند یکی از دلایل این مشکلات باشد، در نتیجه یکی دیگر از راه‌های رفع مشکلات سینمای خانگی در زمینه صدای سیستم سینمای خانگی این است که اتصالات کابل‌ها بررسی شود. برخی مواقع استفاده از کابل‌ها و سیم‌های ارزان هزینه که کیفیت خوبی ندارند می‌تواند در ضعف اسپیکرها موثر واقع شوند. علاوه بر کیفیت کابل‌ها دقت شود که تمامی سیم‌ها به درستی به درگاه خودشان وصل شده باشد. در صورتی که باز هم این مشکلات رفع نشد، مراجعه به یک تعمیرکار سینمای خانگی که متخصص این کار باشد، راه حل بهتری است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

صدای بوق ممتد

باتری مناسب یکی از مهم‌ترین قطعات یک سینمای خانگی است که باید باکیفیت و متناسب باشد، چه باتری کنترل از راه دور دستی، چه باتری‌های داخل سیستم! در صورتی که از باتری مناسبی برای اسپیکرها استفاده نشده باشد امکان دارد هنگام استفاده از آنان بوق ممتد شنیده شود. برای رفع مشکل صدای بوق ممتد و راهنمایی خرید یک باتری مناسب باید از یک متخصص، راهنمایی گرفت.

ضعف صدای اسپیکرها

در بیشتر مواقع، ضعیف بودن صدا ربطی به آمپلی فایر ندارد اما بهتر است قوی بودن آن در این مواقع، آزمایش شود. ضعف آمپلی فایر و یا اتصال غلط آن به سیستم سینمای خانگی می‌تواند باعث ایجاد این مشکل شود.

روشن نشدن اسپیکرها

هر اسپیکر به طور عادی به دو فاز ورودی و خروجی متصل می‌شود. معمولا این سیم‌ها، سفید و قرمز رنگ هستند. در صورتی که ورودی و خروجی به ساب وافر اشتباه متصل شود، اسپیکرها روشن نمی‌شوند. برای رفع مشکل سینمای خانگی باید از ورودی و خروجی رنگ سیم‌ها مطمئن شد.

اختلال در کنترل از راه دور

برای رفع مشکلات سینمای خانگی در مورد بخش کنترل از راه دور در گام اول باید باتری‌های کنترل بررسی شده تا سالم باشند و جهت مثبت و منفی آن‌ها در جای صحیح قرار گرفته باشد. در مواردی هم برخی از نورهای فلورسنت می‌توانند در عملکرد کنترل‌های از راه دور تاثیرگذار باشد. برای اطمینان و رفع این مشکل می‌توان این نورها را خاموش کرده تا مطمئن شویم که دستگاه کنترل از راه دور به درستی کار می‌کند.

در نهایت برای رفع هرکدام از این اختلالات باید از تعمیرکار سینمای خانگی کمک گرفت. بنابراین آگاهی از هزینه تعمیر سینمای خانگی ضروری بنظر می‌رسد. چراکه ممکن است برخی افراد غیرمتخصص با هزینه‌های گزاف، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به دستگاه وارد کنند. اما هوم سرویز یک خدمات‌دهنده متخصص است که حتی خدمات تعمیر سینمای خانگی را در منزل ارائه می‌دهد. متقاضیان برای دریافت این خدمات می‌توانند به صورت رایگان در سامانه هوم سرویز ثبت نام کرده و تعمیرات تخصصی را با مناسب‌ترین قیمت و کیفیت دریافت کنند.

سینما خانگی سونی مدل BDV-N9200

قیمت: 35 میلیون تومان

این محصول از چهار اسپیکر ایستاده، یک ساب‌ووفر، یک اسپیکر مرکزی و یک کنسول کنترل‌کننده تشکیل شده است؛ درنتیجه صدای آن با یک ساب‌ووفر و پنج اسپیکر پخش می‌شود که سیستم‌صوتی 5.1 کاناله را تشکیل می‌دهد.

درایو نوری این مدل، از دیسک‎های بلوری و دی وی دی  پشتیبانی می‌کند تا کاربران بتوانند از فایل‌های باکیفیت و پرحجم خود استفاده کنند. نحوه‌ اتصال این سینمای خانگی، یکی از دو راه خروجی اچ‌دی‌ام‌آی و خروجی صدای اپتیکال است.

گفتنی است که سیستم‌های صوتی دی‌تی‌اس و دالبی دیجیتال وظیفه‌ تفکیک صدا را در کانال‌های متعدد به عهده دارند. این امر باعث می‌شود که با قراردادن اسپیکرها در مکان‌های مختلف و اطراف اتاق، صدایی سه‌بعدی به دست آید؛ یعنی، صدا هماهنگ با کاراکترها حرکت می‌کند و فضایی واقعی را به وجود می‌آورد. توان خروجی این دستگاه 1200 وات است و قدرت صدای بسیار زیادی را به پخش می‌گذارد.

سینمای خانگی ال جی مدل LH-358HTS

قیمت: 15 میلیون و 999 هزار تومان

این دستگاه، شامل چهار اسپیکر ایستاده، یک ساب‌ووفر و یک پخش‌کننده دی‌وی‌دی است که طول هرکدام از اسپیکرهای ایستاده به 120سانتی‌متر می‌رسد و به ظرافت طراحی شده‌اند. این ساندبار خوش‌ساخت صدایی برابر با 1200 وات را از 5.1 کانال صوتی به پخش می‌گذارد. برای خانه‌هایی که متراژ زیادی دارند، این خروجی صوتی کاملاً کافی بوده و صدایی پرقدرت و واضح را به پخش می‌گذارد.

پشتیبانی این سینمای خانگی خوش‌ساخت از سیستم صوتی دالبی دیجیتال هم باعث می‌شود صدا در کانال‌های مجزا تفکیک شده و سه‌بعدی به گوش برسد. فرمت‌های صوتی و تصویری رایج توسط پخش‌کننده دی وی دی، پشتیبانی شده و به کاربر امکان استفاده از اکثر فایل‌های آرشیو را می‎دهد.

از طریق خروجی اچ دی ام آی می‌توان دستگاه را به تلویزیون یا هر نمایشگر دیگری که به این پورت مجهز باشد متصل کرد؛ همچنین برای تلویزیون‌های قدیمی‌تر، یک عدد خروجی کامپوزیت تصویر تعبیه شده است. پورت یو اس بی نیز امکان اتصال فلش مموری را ممکن می‌کند.

پخش‌کننده‌ دی وی دی این محصول از دیسک‌های سی دی و دی وی دی پشتیبانی کرده و امکان استفاده از فایل‌های قدیمی‌تر را فراهم می‌کند.

سینمای خانگی سامسونگ مدل HT-J5550K

قیمت: 13 میلیون و 248 هزار و 600 تومان

این مدل با پشتیبانی از شش فرمت صوتی، شامل ای ای سی، دالبی دیجیتال، دی تی اس، اف ال ای سی، ال پی سی ام و ام پی 3 امکان پخش فایل‌های بسیار متنوعی را فراهم می‌کند. وجود درگاه‌های ارتباطی یو اس بی و اچ‌دی‌ام‌آی، نیز این امکان را فراهم می‌کند که به راحتی بتوان فلش مموری یا سایر دستگاه‌های ارتباطی را به این سینمای خانگی متصل کرد. درایو نوری این مدل، قادر است فرمت‌های متنوعی را پخش کند.

همچنین، از دیگر قابلیت‌های این دستگاه می‌توان به پشتیبانی از بلوتوث اشاره کرد که امکان اتصال بی‌سیم سایر دستگاه‌ها را به این سینمای خانگی ممکن می‌سازد.

این دستگاه دارای 8 حالت صدای متنوع است که می‌تواند بنا به سلیقه‌ کاربر تغییر کند.

انتهای پیام

مرتبط با : هوم سرویز
x تبلیغات
ایرانیکا
آ اس پ
آمیتیس تراول
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان