امروزه، تکنولوژی در تمام لحظات زندگی روزمره ما حضور دارد و استفاده از آن امری اجتنابناپذیر است. شرکتها و ادارههای مختلف نیز برای پیشبرد اهداف خود نیاز مبرم به استفاده از تکنولوژی دارند. به همین جهت، خدمات پشتیبانی شبکه و دریافت مشاوره رایگان شبکه یکی از دغدغههای مهم مدیران محسوب میشود. اما خدمات پشتیبانی شبکه چیست؟
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ بازار فن آوری اطلاعات، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، به طور کلی، تمام خدماتی که برای حفظ، نگهداری و رفع مشکلات یک شبکه انجام میشود، پشتیبانی از شبکه محسوب میشود. اختلال در شبکه یک امر رایج است و بسیاری از افراد حداقل یکبار این اختلال را تجربه کردهاند. اغلب این اختلالات نیاز به کمک و مشاوره یک فرد متخصص دارد؛ بنابراین، یک پشتیبان حرفهای شبکه به راحتی میتواند مشکل را برطرف کند. در حال حاضر، شرکتهای بسیاری امنیت و پشتیبانی شبکه خود را به رایانه کمک سپردهاند و توانستهاند کاهشی چشمگیر در هزینههای نگهداری کامپیوتر و شبکه خود ایجاد کنند.
وظایف پشتیبان شبکه چیست؟
نصب سختافزارها و نرمافزارها یکی از وظایف مهم پشتیبان شبکه است که شامل نصب انوع سوییچ، سرور، روتر میشود. همانطور که قبلاً اشاره شد، مشاوره رایگان شبکه و ارائه خدمات تخصصی شبکه به صورت حضوری یا تلفنی از نیازهای اصلی شرکتها محسوب میشود و رایانه کمک میتواند تمامی نیازهای یک مجموعه را برطرف کند. مدیریت منابع فنی، برنامهریزی برای گسترش و ارتقای شبکه، کاهش هزینههای شبکه، حفظ اطلاعات و امنیت، بک آپ دوره از اطلاعات و… همگی جز وظایف پشتیبان شبکه به شمار میرود.
یکی از خدمات بسیار کاربردی پشتیبان شبکه، ارائه گزارشهای منظم و دورهای از نحوه عملکرد شبکه است. ارائه گزارشهای دورهای باعث میشود تا بتوان مشکلات و نیازهای احتمالی را شناسایی و در سریعترین زمان ممکن آن را برطرف کرد. بنابراین، آیندهنگری و توانایی الویتبندی از ویژگیهای مهم یک کارشناس پشتیبان شبکه به شمار میرود.
نظارت بر مواردی مانند سرعت اجرای دستورالعملهای مختلف، سرورها و تجهیزات مربوطه از جمله خدمات پشتیبان شبکه است.
منظور از خدمات پسیو و اکتیو چیست؟
به طور کلی، خدمات شبکه به دو دسته خدمات پسیو شبکه و خدمات اکتیو شبکه تقسیم میشود. خدمات مربوط به زیرساخت شبکه و تجهیزات مورد نیاز جهت راهاندازی یا ارتقای شبکه کامپیوتری، مشمول خدمات پسیو شبکه هستند. به علاوه، نصب سیستمهای امنیتی مانند دوربین مدار بسته نیز از جمله خدمات پسیو شبکه محسوب میشود.
خدمات مربوط به قسمتهای نرمافزاری و سرویسهای شبکه جز خدمات اکتیو به شمار میروند. نصب انواع سرور و پیکربندی آن، راهاندازی سرویسهای مختلف مانند DNS، اتوماسیون اداری، نصب فایروال نرمافزاری و اجرای پیکربندیهای سیستم مالی و حسابداری از جمله خدمات اکتیو شبکه محسوب میشود.
روشهای پشتیبانی شبکه توسط رایانه کمک
رایانه کمک مطابق با قراردادی که با شرکتها تنظیم میکند، به صورت حضوری و دورهای در روزها و ساعتهای مشخص تمامی خدمات پشتیبانی شبکه مورد نظر را انجام میدهد. البته، پشتیبانی حضوری و مشاوره رایگان برای کاربران و شرکتهایی که قرارداد ندارند نیز به طور کامل انجام میشود. کاربران میتوانند برای حل مشکلات و استفاده از تجربیات کارشناسان مجرب با شماره 9099071540 از طریق تلفنهای ثابت با رایانه کمک تماس حاصل فرمایند.
قابل ذکر است که نگهداری از شبکه از راه دور یکی دیگر از روشهای پشتیبانی توسط رایانه کمک است. در این روش، رایانه کمک از طریق نرمافزارهای ریموت به سیستمهای مختلف داخل شبکه دسترسی پیدا کرده و کاربران میتوانند مشکلات خود را به صورت تلفنی و غیرحضوری رفع کنند. به علاوه، کاربران میتوانند با خیال راحت، تجهیزات مورد نیاز شبکه خود را از این مجموعه خریداری کرده و از اصالت آن مطمئن باشند.
نگهداری از دوربین مدار بسته و ویپ
ویپ (voip) یک سیستم تلفنی است که ارتباط با مشتری را بسیار راحت میکند. از طریق این سیستم میتوان به راحتی از رایانه یا گوشی شخصی حتی در خارج از شرکت با مشتریان تماس گرفت. این تماسها با اتصال به اینترنت انجام میشود و جایگزین بسیار مناسبی برای تلفنهای قدیمی است.
خدمات مربوط به نگهداری دوربینهای مدار بسته، راهاندازی و حل اختلالات سیستمهای ویپ، سیستمهای کابلکشی شبکه و… همگی توسط متخصصان با تجربه رایانه کمک در کوتاهترین زمان ممکن صورت میگیرد.
کاربران میتوانند برای اطلاع از هزینههای مربوط به پشتیبانی شبکه و بهرهمندی از مشاوره رایگان شبکه با شماره 02177245575 تماس حاصل فرمایند. لازم به ذکر است که خدمات این مجموعه به صورت شبانهروزی به کاربران ارائه میشود.
انتهای پیام
مرتبط با : رایانه کمک