یکی از روشهای رایج تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری، خرید نقره و نگهداری آن است. سرمایه گذاری نقره گذشته از اینکه به عنوان یک فلز گرانبها قابل توجه است، بلکه در حوزه صنعتی هم کاربرد دارد.
به گزارش کاماپرس، نقره به عنوان یکی از داراییهای امن است که در مقابل تورم و نوسانات اقتصادی باعث حفظ ارزش سرمایه میشود و به همین دلیل خیلی از افراد متقاضی سرمایه گذاری روی آن هستند. متقاضیان نقره میتوانند به روشهای زیر روی نقره سرمایه گذاری داشته باشند.
خرید فیزیکی نقره: خیلی از سرمایه گذاران به دلیل مسائل امنیتی و آسودگی خاطر به خرید فیزیکی نقره تمایل دارند. افراد به منظور خریدن نقره به شکل فیزیکی باید به مراکز معتبر و مورد پذیرش دولتی خرید و فروش نقره مراجعه کنند. با مراجعه به مراکز معتبر، امکان خرید نقره به صورت شمش، سکه و جواهرات نقرهای وجود دارد.
سرمایه گذاری در بورس: متقاضیان خرید نقره، که امکان نگهداری این محصول را در منزل یا مکانهای دیگر ندارند، میتوانند به با مراجعه به شرکتهای معدنی نقره یا صندوقهای سرمایه گذاری مرتبط آن را خریداری کنند.
بازار فارکس: یکی دیگر از بسترهای مناسب برای خرید نقره، بازار فارکس است. متقاضیان با مراجعه به بازارهای جهانی از طریق قراردادهای آتی و مشتقات امکان خرید نقره و نگهداری آن را خواهند داشت.
بیشتر بخوانید:
نقره در کدام صنایع به کار برده میشود؟
تنها متقاضیان خرید نقره، فعالان حوزه سرمایه گذاری نیستند. در واقع تنها سرمایه گذاران به فکر خرید و نگهداری این فلز گرانبها نیستند و خیلی از فعالان صنعتی نیز به دنبال این فلز گرانبها هستند. زیرا نقره در صنایع کاربردی مثل الکترونیک، پزشکی و انرژی خورشیدی کاربرد دارد.
نقره در صنعت پزشکی، در تولید تجهیزات پزشکی و داروها مورد استفاده قرار میگیرد. زیرا نقره خواص ضدباکتریایی دارد و برای تولید چنین محصولاتی بسیار کاربرد دارد.
گروهی از نقره برای تولید سلولهای خورشیدی استفاده میکنند. در واقع نقره نقش مهمی در تولید انرژی پاک دارد.
دیگر صنعت استفاده کننده نقره، الکترونیک است. نقره به دلیل رسانایی بالایی که دارد در تولید قطعات الکترونیکی مانند مدارهای چاپی و باتریها مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام
مرتبط با : سیلوستینگ