سال 98 دلار 6 هزارتومانی به 20 هزارتومان رسید اما پس از مدتی نرخ این اسکناس ریزش پیدا کرد و 11 هزار تومان شد که کارشناسان بازار روند کنونی را نیز مانند سال 98 میدانند.
به گزارش کاماپرس، بسیاری کارشناسان بازارهای مالی معتقدند بازار این روزها نیز مانند سال 98 شده زیرا دلار ناگهان به 60 هزارتومان رسید و تنها پس از چند ساعت روند کاهشی را پیش گرفت که این روند همچنان هم ادامه دارد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
در این شرایط برای بسیاری از افراد سوالی ایجاد شده که کاهشی شدن دلار بر اثر چه شرایطی رخ داده است و ماندن در این بازار برای سرمایهگذاران سود دارد یا خیر.
بحث اثر گیری مذاکرات هستهای یکی از عواملی است که برای ریزش نرخ دلار بیان میشود. با سفر رئیس آژانس اتمی به ایران دلار روند ریزشی را آغاز کرد. این سفر مانع صدورنامه جدیدی علیه ایران شده است و مقامات نیز این سفر را گام مثبتی برای مذاکرات هستهای اعلام کردهاند. گفتنی است که ادامهدار بودن مذاکرات را میتوان در افزایش کاهش نرخ اثربخش دانست.
علل دوم، مثبت شدن حباب بیان شده است. سیاست ارزی اشتباه دولت و تقاضای هیجانی مردم به افزایش قیمت دلار دامن زده و این اسکناس را از ارزش واقعی دور کرده است. کارشناسان معقدند ارزش کنونی دلار حدود 43 تا 44 هزارتومان است در حالیکه در بازار حداقل 10 هزارتومان بالاتر از این میزان عرضه میشود. کارشناسان معتقدند که اگر نرخ دلار به زیر 50 هزارتومان برسد این کاهش قیمت ادامه پیدا خواهد کرد و به کف قیمتی خود میرسد.
بیشتر بخوانید:
- شرایط دریافت وام 2 میلیارد تومانی بانک شهر + مبلغ اقساط
- اجرای طرح کالابرگ در کلیه استان ها/ قیمت اقلام اساسی چند؟
براساس گزارش منتشر شده در تجارتنیوز، کارشناسان معتقدند اگر حتی ریز موج افزایشی بر روی نرخ دلار صورت گیرد هم همچنان این روند کاهشی ادامه پیدا خواهد کرد. در این شرایط بسیاری برای سرمایهگذاری سردرگم میشوند که افراد با سرمایه خرد میتوانند به بازار سرمایه ورود کنند ولی افرادی که سرمایه کلانی دارند بهتر است وارد بازار ملک شوند.
انتهای پیام
من خیللی پول دارم نمیدونم کجا سرمایه گذاری کنم . راهنمایی کن با پول چکار کنم
همه چیز بادلار بالامیره ولی باکاهش دلار پایین نمیاد داداش اینجا ایرانه
قیمت دلار را بخاطر بهبود زندگی مردم کاهش ندادند. چون بعلت بالا رفتن قیمت ارز و نرخ تورم، اکثر مردم به از بین رفتن سرمایه های نقدینگی شدند و پول شان را از بانک ها بیرون کشیدند و ارز و طلا خریدند.
بانک ها به ورطه ورشکستگی رسیدند و به حکومت فشار آوردند تا قیمت دلار را کاهشی کند تا بانک ها از ورشکستگی نجات پیدا کنند.