ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی که بر مبنای درآمد اسمی 5 سال آخر بیمه پردازی است، با توجه به نرخ تورم میزان مستمری را کاهش می دهد.
به گزارش کاماپرس، دولت در لایحه برنامه هفتم توسعه پیشنهاد داد که ملاک محاسبه مستمری از 2 سال به 5 سال تغییر کند. در صورت تصویب این ماده از برنامه هفتم توسعه، حقوق بازنشستگان بر اساس متوسط حقوق در پنج سال آخر محاسبه خواهد شد و البته درصد افزایش ضریب سالانه در سه سال آخر نیز به آن اضافه میشود.
این درحالی است که نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان در ماده ۸۲ قانون برنامه ششم توسعه میانگین دو سال آخر دریافتی دارای کسور بازنشستگی است.
بیشتر بخوانید:
- رونمایی دولت رئیسی از یک وام 350 میلیونی
- شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی بانک توسعه تعاون با سود 4 درصد
طبق گزارشی گه در اعتماد آنلاین منتشر شده است، عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، تاکید کرده است که با اجرای همسانسازی میتوان از مشکل کاهش حقوق بازنشستگان جلوگیری کرد. او عنوان کرده است: در بحث افزایش متوسط حقوق از ۲ سال به ۵ سال آورده بودیم که باید به نحوی اجرا شود که حقوق بازنشسته کمتر از ۹۰ درصد دریافتی خودش در زمان اشتغال نشود، یعنی آن بحث همسانسازی که بازنشستهها به دنبال آن هستند.
این در شرایطی است که سید مهدی فرشادان، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به پیشنهاد دولت در لایحه برنامه هفتم توسعه مبنی بر محاسبه حقوق بازنشستگی کارکنان دولت بر اساس ۵ سال آخر، گفته است: تغییر مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی از ۲ سال به ۵ سال آخر خدمت، پیشنهاد دولت است.
انتهای پیام