خبر حذف یا توقف قرعهکشی خودرو برای متقاضیان عادی بیش از هر چیز دیگری برای بازار خودرو شوکهکننده است. اما این کار با هدف تنظیم بازار انجام میشود.
برای دسترسی سریعتر به اخبار خودرو و حمل و نقل، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، یکی از مهمترین گامهای مثبت در زمینه حذف قرعه کشی تنظیم بازار، نظارت و خروج از نوسانات قیمتها در زمان فعلی است.
همانطور که «امید قالیباف» سخنگوی وزارت صمت گفته است: خودروسازان موظف هستند در عرضه خودروهای خود، طرح جوانی جمعیت و تخصیص خودروهای فرسوده را رعایت کنند و بقیه محصولات را به بورس عرضه کنند یعنی این شرط برای خودروسازان در نظر گرفته شده است و روی آن نیز نظارت میشود.
بیشتر بخوانید:
به گفته وی، طبق قانون بودجه 1401 خودروسازان باید 10 درصد از سهم قرعه کشی خودرو را به خودرو فرسوده اختصاص میدادند، اما از آنجایی که طی 6 ماه اول سال خودروسازان این کار را انجام ندادند، بنابراین تصمیم بر این شد که تا پایان سال خودروسازان به جای 10 درصد 20 درصد از سهم قرعه کشی را به خودروهای فرسوده اختصاص دهند و اکنون نیز موظف هستند حتی در صورت عرضه در بورس این طرح را هم اجرا کنند.
همچنین سخنگوی وزارت صمت در سخنان خود تصریح کرد که در حال حاضر برنامه عرضه خودرو اینگونه است که اگر خودروسازی قرار است هزار دستگاه خودرو عرضه کند، باید ابتدا 20 درصد از آن را به دارندگان خودرو فرسوده و 50 درصد به طرح جوانی جمعیت اختصاص دهد؛ از هزار دستگاه باقی مانده 30 درصد هم در بورس عرضه میشود، بنابراین عرضه خودرو در بورس اختلالی در عرضه خودرو به دارندگان خودرو فرسوده و مادران دارای 2 فرزند ایجاد نمیکند.
انتهای پیام