کتاب «اقتصاد خیر و شر؛ گیل گمش تا وال استریت» نگاهی دیگر گونه به علم اقتصاد را بازتاب میدهد و فرضهایی که افراد از جهان دارند به چالش میکشد. این کتاب علم اقتصاد را نه تنها پژوهشی ریاضی که در واقع پدیدهای فرهنگی میداند و آن را در نتیجه ایجاد تمدن میبیند.
به گزارش کاماپرس کتاب اقتصاد خیر و شر به قلم نویسندهای منتشر شده که توانسته پایههای علم اقتصاد را به لرزه درآورد و عضو شورای ملی اقتصاد در پراگ است که پرفروشترین کتابها را در بازار کتابهای مربوط به اقتصاد دارد.
کتاب «اقتصاد خیر و شر» کار خود را از فلسفه آغاز میکند
این کتاب از فلسفه شروع کرده و به سمت تاریخ، افسانه، دین و اخلاق میرود و تمام این موارد را در هم تنیده میبیند. حتی پیچیدهترین الگوی ریاضی هم در واقع داستان و حکایتی به نظر میرسد. اقتصاد خیر و شر تمام این مسائل را تلاشی برای درک عقلانی محیط پیرامون ما میداند. علم اقتصاد هم جهان را توصیف میکند و هم معیارهای بهنجاری را مشخص مینماید.
در این کتاب سوال اصلی در معنا و هدف اقتصاد تمرکز کرده و پای اخلاق را در انجام امور اقتصادی به میان میکشد. این کتاب حکمت فیلسوفان و شاعران را برتری داده و آنها را به الگوهای خشک ریاضی ترجیح میدهد.
بیشتر بخوانید:
- عبور از زبان و تاریخ با نگاهی فلسفی/ معرفی کتاب
- کند و کاو مساله بیداری اسلامی در عربستان / معرفی کتاب
- کند و کاو مساله بیداری اسلامی در عربستان / معرفی کتاب
کتاب «اقتصاد خیر و شر؛ گیل گمش تا وال استریت» به قلم توماش زدلاچک نوشته شده و احد علیقلیان آن را به فارسی برگردانده است. نشر نو این کتاب را در 552 صفحه و با قیمت 450 هزار تومان در اختیار علاقه مندان قرار میدهد.
انتهای پیام
مرتبط با : نشر نو