مدیرکل بازرگانی داخلی شرکت راهآهن ایران از توافقات جدید شرکت راهآهن برای حمل و نقل بار مواد معدنی و فولادی خبر داد و گفت: هدف دستیابی به سهم 30 درصدی ریل در حمل و نقل بار است.
عابدین هادینژاد مدیرکل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن ایران در حاشیه یازدهمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی کشور در گفتوگو با کاماپرس با بیان اینکه برنامهریزی برای سال 1403 در راستای افزایش درآمد راهآهن و پیشبرد برنامه هفتم توسعه در بخش حمل و نقل انجام شدهاست، گفت: هدف دستیابی به سهم 30 درصدی ریل در حمل و نقل بار است. به همین دلیل در نخستین گام به دنبال مذاکره با صاحبان صنایع دارای انبوه بار هستیم.
او با بیان اینکه پیرو برنامه شرکت راهآهن جلساتی با معادن و فولادسازان بزرگ داشتیم، افزود: در همین راستا مذاکرات خوبی با مدیران شرکت فولاد مبارکه انجام شد. از طرف دیگر مدیران فولاد مبارکه نگاه مثبتی برای حمل و نقل ریلی داشتند. فولاد مبارکه از دو مبدا سنگان و چادرملو بار به مقصد کارخانه خود حمل می کند. از این رو شرکت راهآهن متعهد بر جابه جایی بار از این دو منطقه شدهاست.
بیشتر بخوانید:
- 4 نماد بزرگ حمل و نقلی آماده صعود در بازار بورس
- تکنولوژی پیشرفته در ساخت راه آهن (ویدیو)
- ساختن شمشیر سامورایی با ریل راه آهن (ویدیو)
برنامهریزی برای حمل و نقل بار 9 میلیون تنی چادرملو
هادینژاد با بیان اینکه جلساتی با مدیران معادن چادرملو انجام شدهاست، افزود: سه مشتری اصلی کنسانتر چادرملو شرکت فولاد خوزستان، فولاد مبارکه و گندلهسازی اردکان در جلسات حضور داشتند و پای کار آمدند. از این رو برنامهریزی برای حمل بار 9 میلیون تنی چادرملو انجام شدهاست.
مدیرکل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن ایران با بیان اینکه جلساتی با مدیران شرکت چغارت داشتیم، تصریح کرد: برنامه ریزی برای حمل گندله این شرکت برای فولادسازان داخلی و همچنین بازارهای صادراتی انجام شده است.
ارسال روزانه 100 واگن شمش فولاد خوزستان به بندر امام
او افزود: همانطوری که برای حمل مواد معدنی به فولاد مبارکه و حمل محصولات تولیدی از فولاد مبارکه توافق کردیم. با فولاد خوزستان نیز مذاکراتی داشتیم و همین برنامه ریزی صورت گرفت. به طوری که مواد معدنی از معدن سنگان و چادرملو و مواداولیه به فولاد خوزستان ارسال میشود. همچنین حمل شمش صادراتی فولاد خوزستان به مقصد بندر امام انجام خواهدشد. در حال حاضر باراندازی در بندر امام برای محصولات فولاد خوزستان فراهم شده، از این رو از اول خرداد روزانه ارسال 100 واگن شمش فولاد خوزستان به بندر امام انجام میشود.
او با تاکید بر اینکه هفته آینده مذاکراتی با معدن گلگهر خواهیمداشت، تصریح کرد: برنامهریزی ما این است که حجم بار این معدن که تامینکننده مواد اولیه فولادسازان است را به ریل بیاوریم.
هادینژادبا تاکید بر اینکه انتقال بار به ریل منجر به بهبود درآمد شرکت راه آهن میشود، اظهار کرد: در برخی مسیرها حمل بار درآمد چندانی ندارد. به همین دلیل در سیاست جدید هیات مدیره راه آهن بر انتقال حجم انبوه بار تمرکز داریم.
انتهای پیام
مرتبط با : راه آهن جمهوری اسلامی ایران