تترلند به عنوان یکی از پیشروترین صرافیهای رمزارزی ایران از سال ۱۳۹۶ با تمرکز بر خرید و فروش تتر فعالیت خود را آغاز کرد.
این پلتفرم با ارائه خدماتی نظیر مبدل رمزارزی بدون کارمزد، واریز و برداشت سریع و سرویسهای نوآورانه مانند سرمایهگذاری آسان و استیکینگ، توانسته است اعتماد کاربران را جلب کند. تترلند با رابط کاربری ساده، پشتیبانی ۲۴ ساعته و احراز هویت سریع، تجربهای امن و کارآمد برای معاملات رمزارزی فراهم کرده است.
رضا مسعودی فر، مدیرعامل سکوی تبادل رمزارز تترلند، در گفتگوی اختصاصی با کاماپرس از چالشهای صرافیهای رمزارزی در سال گذشته و چشم انداز فعالیتهای تترلند در سال 1404 سخن به میان آورده است.
سال 1403 برای سکوهای تبادل رمزارز و صرافیهای کریپتو همراه با چه چالشهایی بود؟
سال گذشته و در سطح جهانی، رمزارزها رشد چشمگیری در حجم بازار و تعداد کاربران داشتند. بهطوری که صرافیها نیز پیشرفت قابلتوجهی داشتند؛ اما در ایران به دلیل محدودیتهای نظارتی، از جمله مسدود شدن حسابهای صرافیها و درگاههای پرداخت اینترنتی چالشهای بسیاری ایجاد شد. هم اکنون پس از گذشت 4 ماه همچنان شاهد مسدود بودن درگاهها هستیم. این محدودیتها ما را از برنامههای توسعهای دور و انرژیمان را صرف اصلاح زیرساختها و روشهای نقلوانتقال مالی کرد. متاسفانه این امر موانعی برای ما و رقبای داخلی ایجاد کرد، کاربران را با مشکل مواجه ساخت و به شکلگیری بازارهای زیرزمینی و افزایش کلاهبرداریها منجر شد.
در سال گذشته کدام عوامل بازار رمزارزها را تحت تاثیر قرار دادند؟
عوامل اصلی تأثیرگذار بر بازار شامل نوسانات نرخ ارز بود. برای نمونه افزایش قیمت بیتکوین که از مرز ۱۰۰ هزار دلار گذشت و توجه بسیاری را به خود جلب کرد. همچنین همانطور که اشاره کردم در ایران نیز این محدودیتهای نظارتی بود که بازار را کوچکتر و گردش مالی را دشوار کرد.
گفتوگوهای بیشتر:
- مدیرعامل ایران تلنت : نسل Z به دنبال رابطه برد-برد است
- رونیکس چطور پرچمدار بازار ابزار صنعتی ایران شد؟
اگر از محدودیتهای ایجاد شده و نوسانات بازار بگذریم، تترلند در سال گذشته چه فعالیتهای شاخصی داشت؟
در سال گذشته تترلند سرویسهای جدیدی را به مشتریان خود ارائه داد. برای نمونه میتوان به امکان واریز، برداشت و خرید و فروش سایر رمزارزها به غیر از تتر اشاره کرد. تترلند که تا سال 1401 فقط تتر ارائه میکرد، در سال 1403 تعداد بسیاری از رمزارزها را نیز اضافه کرد.
همچنین امکان واریز و برداشت برای پنج بلاکچین جدید، سرویس سرمایهگذاری آسان برای کاربران تازهوارد، اعتبار اقساطی با همکاری دیجیپی، انتقال امن داراییها در شبکه TRC20، بهبود مبدل رمزارزی برای ۶۰۰ ارز، واریز کارتبهکارت پس از مسدود شدن درگاهها و بات تلگرامی برای دسترسی آسانتر نیز جزو اقدامات سال 1403 بود.
علاوه بر این در سال گذشته شش کمپین تبلیغاتی موفق برگزار کردیم که بزرگترین آنها کمپین «دعوت از دوستان» در مردادماه بود.
با این حساب، مهمترین چالش و مهمترین دستاورد تترلند چه بود؟
بزرگترین چالش ما انسداد درگاههای پرداخت بود که البته این مهمترین چالش همه صرافیهای داخلی بود. البته ما با راهاندازی سرویس کارتبهکارت تا حدی این مشکل را مدیریت کردیم. مهمترین دستاوردمان نیز تأسیس هلدینگ «سکوی تبادل فردا» بود که اکوسیستمی از کسبوکارهای نوآورانه ایجاد کرد و امیدواریم دستاوردهای بیشتری کسب کند. تلاش میکنیم تا این هلدینگ در کسب و کارهای دیگر نیز ادغام شده و سرمایهگذاریهای خوبی صورت گیرد.
سال 1404 را چگونه پیش بینی میکنید؟
در سال ۱۴۰۴، اگر محدودیتها ادامه یابد، کسبوکارهای کوچکتر حذف و مهاجرت نخبگان افزایش خواهد یافت. اما با تغییر رویکرد نظارتی، میتوان به آینده و تغییرات سیاسی و اقتصادی در کشور امیدوار بود.
تمرکز شما در سال 1404 بر چه مواردی است؟
تمرکز ما در سال جدید بر همکاریهای تجاری، برندینگ، تبلیغات محیطی و تبلیغات در پلتفرمهای نمایش خانگی خواهد بود.
انتهای پیام
مرتبط با :