فعالان و معامله گران رمزارزی به این باور رسیدهاند که اتریوم نقش یک آزمایشگاه را دارد تا بستری قوی را برای سرمایه گذاری روی بیت کوین فراهم کند.
به گزارش کاماپرس، اتریوم نقش یک آزمایشگاه نوآورانه را داشته است که بدون آن پروژه دیفای هرگز به جایگاه فعلی خود نمیرسید. اتریوم قابلیت برنامه نویسی را به بلاکچینها آورد و باعث معرفی قراردادهای هوشمند در مقیاسی بزرگ شد. اتریوم انعطاف پذیری بالایی دارد که باعث رشد خیلی از پروژههای دیفای میشود. اما این بستر مشکلاتی دارد که معامله گران و فعالان را دلسرد کرده است.
اخبار مرتبط را بخوانید:
مشکلات شبکه اتریوم چیست؟
به گزارش ارزدیجیتال، امنیت پایینتر قراردادهای هوشمند و هکهایی مثل دی آ اُ در سال 2016 حاکی از آن است که اجرای کدهای پیچیده روی بلاکچین چندان بیخطر و بیدردسر نیست. زبان برنامه نویسی اتریوم، سالیدیتی است که امنیت شبکه برای آن چندان مهم نیست، به همین دلیل انتظار میرود آسیب پذیری شبکه اتریوم بیش از پیش شود.
مشکل مقیاس پذیری شبکه اتریوم زیاد است و این شبکه با ترافیک بالا، هزینههای تراکنش زیاد و مواردی این چنینی دست و پنجه نرم میکند. هر چند، راه حلهای لایه دوم مانند آپتیمیسم و آربیتروم این مشکلات را تا حدی کم کردهاند، اما در نهایت پراکندگی نقدینگی و وابستگی را زیاد کردهاند. در واقع، این راه حلها خودشان سرمنشا مشکلات جدیدی شدهاند!
بیت کوین همچنان امن است
اما بیت کوین امنیتی به مراتب بیشتر از اتریوم دارد و مشکلات گفته شده را ندارد. بیت کوین از ابتدای کار، برای آزمون و خطا و در کل به شکل آزمایشی طراحی نشده بود. در واقع، بیت کوین با تمرکز بر استحکام و امنیت شکل گرفت و همین باعث شد تا سرمایه گذاران زیادی نسبت به آن و آیندهاش خوش بین شوند.
قابلیتهای شبکه این رمزارز مدام در حال پیشروی است، بدون اینکه امنیت یا مقیاس پذیری آن دچار عیب و ایرادی شود. همه این موارد باعث شده تا فعالان رمزارزی، بیت کوین را به عنوان یک جایگزین مناسب اتریوم ببینند. این احتمال وجود دارد که آینده مالی غیرمتمرکز کلا بر بستر بیت کوین باشد و اتریوم دیگر این نقش را ایفا نکند.
انتهای پیام
مرتبط با :