فناوری جدید به ما این امکان را داده است که با استفاده از ابزارهای مختلف، زندگی را برای افرادی با نیازهای خاص آسانتر کنیم. یکی از این گروهها، افراد نابینا و کمبینا هستند. انتخاب گوشی مناسب برای این افراد تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی آنها خواهد داشت. از این رو در ادامه این مطلب، به بررسی بهترین گوشیهای موجود در بازار برای افراد نابینا خواهیم پرداخت.
گوشی Ray S7
این گوشی به عنوان بهترین موبایل برای نابینایان شناخته میشود و به راحتی امکان استفاده مستقل را برای آنها فراهم میکند. این دستگاه بر اساس گوشی سامسونگ J7 ساخته شده و دارای دکمهای اضافی در پشت خود است. با ویژگی تبدیل گفتار به متن، کاربران میتوانند پیامها را به سرعت ارسال کنند و همچنین پردازنده سریع و حافظه 16 گیگابایتی آن، دسترسی به امکاناتی چون موسیقی، کتابهای صوتی، رادیو اینترنت و پادکستها را نیز فراهم ساخته است.
گوشی گوگل پیکسل
این گوشی نیز به عنوان یکی از بهترین گوشیها برای نابینایان شناخته میشود و مدلهای اخیر آن، یعنی پیکسل 4 و پیکسل 4 پلاس، امکانات ویژهای برای افراد کمبینا فراهم کرده است. این گوشی با سنسورهای حرکتی و دستیار جدید گوگل به کاربران کمک میکند که به راحتی با آن تعامل داشته باشند. امکان سفارشیسازی حرکات و وجود قابلیت Talkback و دستورات صوتی نیز تجربه مکالمه را برای افراد نابینا بهبود بخشیده است.
بیشتر بخوانید:
- 5 مدل گوشی شیائومی با شارژ سریع 120 واتی
- 5 گوشی پرفروش با رم 12 گیگابایتی + قیمت
- بهترین گوشی ضدآب بازار تا 30 میلیون / در زمستان 1403
گوشی Jitterbug Flip
این گوشی که مدل آن تاشو است، با یک صفحه کلید ساده، شمارهگیری را بسیار آسان کرده است و دارای امکانات مفیدی همچون بلندگو، ذره بین، چراغ قوه و شمارهگیر صوتی است که امکان برقراری تماس از طریق صدا را نیز فراهم آورده است.
یک فرد نابینا میتواند با این گوشی، به 3 روش تماس برقرار کند. نخست، شمارهگیری از طریق دکمهها که هر شماره با صدای بلند اعلام میشود؛ دوم، تماس با اپراتور شخصی با شمارهگیری عدد صفر، که به کاربر امکان میدهد تا به فرد مورد نظر متصل شود. روش سوم نیز همان دستیار صوتی است.
گوشی +MiniVision2
هدف از ساخت این گوشی این بوده است که تجربهای جدید را برای نابینایان فراهم کند، این دستگاه علاوه بر دکمههای بزرگ و قابلیت خواندن متنهای روی نمایشگر، امکان کنترل صوتی را نیز دارد و به کاربران اجازه میدهد تا پیامها و تماسها را به آسانی مدیریت کنند.
مهمترین ویژگی این دستگاه، “راهنمای صوتی” است که پیامها و تایپهای کاربر را با صدای بلند اعلام میکند و اطلاعاتی از جمله زمان و شارژ باتری را در اختیار فرد نابینا میگذارد. برای برقراری تماس نیز، دستیار صوتی، به راحتی با مخاطبان تماس برقرار کرده و این گوشی را به گزینهای مناسب برای نابینایان تبدیل میکند.
گوشی Lucia Cell Phone
این گوشی با دکمههای لمسی بزرگی طراحی شده تا برای افراد با اختلالات بینایی و شنوایی مناسب باشد. این گوشی، که در سوئیس ساخته شده، ویژگیهای خاص و جذابی نیز دارد. از جمله، دکمههایی با اشکال متنوع برای تسهیل استفاده و صفحه نمایش بزرگ که امکان برقراری تماس و ارسال پیام را آسانتر میکند.
این گوشی دارای راهنمای صوتی و دکمه SOS اضطراری نیز هست، که به افراد نابینا کمک میکند بدون نیاز به فرد دیگری، از دستگاه استفاده کنند.
گوشی هوشمند BlindShell Classic
یک گوشی کاربردی و کلاسیک برای نابینایان همین گوشی است که امکان برقراری تماسها را با فرمان صوتی فراهم کرده است. از امکانات بارز آن میتوان به GPS برای موقعیتیابی، امکان یادداشتهای صوتی، برچسبگذاری اشیا برای شناسایی توسط گوشی در آینده و دکمه اضطراری SOS اشاره کرد. این گوشی از 2 گیگابایت رم برخوردار بوده و حافظه داخلی آن ۱۶ گیگابایت است که امکان ارتقاء با کارت حافظه تا ۱۲۸ گیگابایت را نیز دارد.
انتهای پیام
مرتبط با : تکنولایف