چه یک کسب و کار ساده داشته یا یک شهروند عادی باشید، این احتمال وجود دارد که در مقطعی از زندگی خود درگیر نوعی اختلافات حقوقی شوید. ممکن است برای اجرای یک قرارداد، احقاق حقوق خود یا درخواست غرامت پس از حادثه، نیاز به ارائه یک ادعای مدنی داشته باشید؛ با این وجود عملاً دریافت نتیجه مثبت از هر دعوای حقوقی نیاز به یک وکیل حقوقی قابل اعتماد دارد، زیرا بدون همراهی وکیل، شما به تنهایی ملزم به مواجهه با پروندههای پیچیده حقوقی خواهید بود.
کاماپرس در این گزارش به شرح کامل پروندههای حقوقی پرداخته است.
روند ثبت دعاوی مدنی و حقوقی
اولین گام در فرآیند پروندههای حقوقی، قبل از ثبت اسناد در دادگاه، بررسی شواهدی است که برای اثبات مسئولیت و خسارات مورد نیاز است. اگرچه همکاری شما در جمعآوری شواهد الزامی است، اما در صورت عدم وجود مدارک کافی، این وظیفه وکیل حقوقی است که آنچه را که لازم است، به دست آورد. اغلب باید از شاهدان کافی برای ارائه شواهدی در مورد خسارات فیزیکی یا مالی استفاده شود. یک وکیل حقوقی خوب، کارشناسانی را میشناسد و با آنها همکاری میکند که صلاحیت تهیه گزارش و ارائه شواهد در دادگاه را از طرف شما دارند. زمانی که وکیل حقوقی معتقد است شواهد مورد نیاز برای مستندسازی ضرر و زیان شما را در اختیار دارد یا خواهد داشت، اظهارنامه مورد نظر تهیه و در دادگاه، در حوزه قضایی مناسب ثبت میشود.
راه حلهای اختلافات حقوقی در حقوق خصوصی
راه حلهای حقوق خصوصی برای فرد زیاندیده که مدعی تحمل ظلم شده است، در بسیاری موارد شامل پرداخت غرامت میشود. به طور کلی، قانون سعی میکند که در ازای مجازات انضباطی نسبت به زیاندیده، عدالت را به شیوه استرداد یا غرامت نقدی اجرا کند. بیشتر راهحلهای حقوقی در حقوق خصوصی ماهیت مالی دارند و طرفی که قانون را نقض کرده است، باید مقداری وجه نقد که دادگاه تعیین میکند، به زیاندیده و نه به دولت بپردازد.
در برخی موارد، استرداد به عنوان راه حل پروندههای حقوقی تعیین میشود. شخصی که ادعا میشود قانون را نقض کرده، باید هر موضوعی را به وضعیت یا حالتی که نقض قانون هرگز رخ نداده است، بازگرداند. به عنوان مثال، اگر تأمینکننده کالای خاصی، وجه خریدار را در تاریخ مشخص که در قراردادش ذکر شده، دریافت نکرده باشد، دادگاه ممکن است به خریدار دستور دهد که کالای خریداری شده را به تأمینکننده بازگرداند، زیرا خریدار قرارداد را نقض کرده است.
گاهی اوقات، قانون خصوصی ممکن است یک راه حل غیرمالی توصیه کند. در این شرایط، مسئله تنها پرداخت پول نیست، بلکه طرف مقابل باید کاری انجام دهد یا آن را رها کند. به عنوان مثال، اگر عرضهکننده کالای خاص، قرارداد تحویل جنس مورد نظر را نقض کرده باشد، دادگاه به او دستور میدهد که قرارداد را رعایت کند و کالا را به خریدار تحویل دهد.
بهترین مشاوره حقوقی را از کجا دریافت کنیم؟
دعاوی حقوقی میتواند از نظر احساسی و اقتصادی پرهزینه باشد؛ با این حال، شما شایسته مبارزه برای حقوق خود و دریافت نتیجه مثبت هستید. کسب نتیجه عادلانه در دادخواهی تقریباً همیشه محصول کار گروهی است. با استفاده از رویکرد تیمی و مشاوران حقوقی میتوان استراتژی دادخواهی را به بهترین شکل اتخاذ کرد. وکیل حقوقی با ارائه تخصص تجاری، مشاوره حقوقی و آگاهی از حقایق، کمک میکند که روند محاکمه، گزینههای حل و فصل پرونده و خطرات و مزایای بالقوه هر گزینه برای موکل تبیین شود. “مشاوره حقوقی عدل” با برخورداری از کادر حقوقی مجرب، هر گامی را برای کاهش هزینهها و ارائه راه حل مطلوب ارائه میدهد. این مجموعه میتواند با کشف شواهد، آمادهسازی درخواستها و مذاکره درباره توافقنامهها، محاکمه پرونده شما و رسیدگی به درخواست تجدیدنظر پرونده شما را به سرانجام مطلوب برساند.
موسسه حقیقت گستر از افرادی متبحر و باتجربه در زمینههای حقوقی، ملکی، ارث و کیفری تشکیل شده است. این افراد وکلای پایه یک دادگستری، دکترین حقوق و مشاورین و کارشناسان حرفهای حقوق میباشند. در این موسسه ضمن انجام پرونده مراجعین و موکلین محترم توسط وکلای متخصص و حرفه ای، پیگیری پرونده توسط تیم های منظم و مجرب صورت میگیرد و یکی از ویژگی های مثبت موسسه ارائه گزارش مستمر به موکلین توسط واحد مستقل ارتباط با مراجعین (CRM) میباشد.
تمام اعضای مجموعه در تلاش هستند تا با رعایت مصلحت و غبطه موکل، روند پرونده با پیگیری منظم و مستمر و در چارچوب قانون به بهترین شکل انجام شود. (با حقیقت گستر هوشمندانه پیروز شوید)
جهت اعطای وکالت و بهرهمندی از خدمات موسسه حقیقت گستر، با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
تلفن همراه: 09193756168 – 09193756169
تلفن ثابت: 02191300024 – 02191300023
آدرس موسسه: فلکه دوم تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی، پلاک ۵۳، واحد ۱۸
انتهای پیام
مرتبط با : حقیقت گستر