فریلنسر کیست و مشاغل فریلنسری چقدر درآمد دارند؟ این سوالی است که امروزه بسیاری از کارجویان به دنبال پاسخ آن هستند. همزمان با توسعه فناوری و فراگیر شدن استفاده از اینترنت، پدیدهای به نام فریلنسری به وجود آمده است. میتوان واژه فریلنسری را معادل با آزادکاری دانست. در واقع، فریلنسرها هر زمان که بخواهند کار میکنند و به نوعی آقای خودشان هستند!
رای دسترسی سریعتر به اخبار داغ اشتغال و استخدام، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، اغلب آزادکارها پروژههای کاری خود را در سایت فریلنسری ایرانی یا خارجی پیدا کرده و فریلنسرها معمولاً تعهد بلند مدت به کارفرما ندارند. با چنین تعریفی، ممکن است برخی تصور کنند که این نوع مشاغل درآمد ناچیزی دارد و اغلب فریلنسرها به عنوان شغل دوم این کار را انتخاب میکنند. اما واقعیت این است که این تصور کاملاً اشتباه بوده و فریلنسری مزایای خاص خودش را دارد. ویژگیهای فریلنسری چیست؟ چگونه میتوان وارد این کار شد؟ بهترین سایت فریلنسری ایرانی کدام است؟ در ادامه، به پاسخ این سوالات پرداخته خواهد شد.
مزایای فریلنسری
انعطافپذیری در کار، مهمترین حسن فریلنسری محسوب میشود. این انعطافپذیری به انتخاب نوع پروژه، کارفرما، زمان و مکان کار مربوط میشود. در واقع، فریلنسرها میتوانند با جستجو در سایتهای فریلنسری، حوزه کاری مورد علاقه خود را انتخاب کرده و پروژه دلخواه را بر عهده بگیرند. البته برخی از سفارشات کارفرمایان هم به صورت معرفی افراد به یکدیگر انجام میشود. در این کار نیازی به حضور در یک زمان و مکان خاص وجود نداشته و بنابراین دردسرهای مربوط به رفت و آمد هم کاملاً از بین میرود.
چنین مشاغلی، نیازی به سرمایه اولیه نداشته و کنترل امور به طور کامل در دست فریلنسر قرار دارد. همچنین، دیگر خبری از کاغذ بازیهای اداری، گزینشهای کاری و ارزشیابی عملکرد برای پرداخت حقوق نیست. در خصوص میزان درآمد حاصل از فریلنسری باید گفت که این مسئله کاملاً به میزان مهارت و تعداد پروژههای در دست فریلنسر بستگی دارد. با این حال، به طور کلی درآمد فریلنسینگ بالاتر از سایر مشاغل مشابه با حقوق ثابت است. به علاوه، کسری مالیات شامل حال درآمد اینگونه مشاغل نخواهد شد!
معایب فریلنسری
نبود کار مناسب در یک مقطع زمانی خاص در فریلنسری کاملاً طبیعی است! بنابراین، اگر کاری نباشد خبری هم از حقوق نیست و این یکی از معایب بزرگ فریلنسری است. آزادکاران از مزایای کارمندی مانند حق بیمه، حقوق بازنشستگی، عیدی و… بهرهمند نیستند. به علاوه، بروز حوادث غیر منتظره مانند بیماری، تاثیر چشمگیری بر میزان کار و درآمد فریلنسر میگذارد.
تلاش برای ارتقای مهارت یک مسئله مهم برای پیشرفت در این شغل است. در حوزه کاری فریلنسر ممکن است رقبای زیادی وجود داشته باشند و برای موفق شدن در این عرصه باید به طور جدی سختکوشی کرد. نداشتن همکاری و عدم حضور در یک محیط کاری پویا از دیگر معایب فریلنسری محسوب میشود.
چگونه وارد دنیای فریلنسینگ شویم؟
همانطور که قبلاً اشاره شد، امروزه سایتهای مختلفی در زمینه ارتباط بین مجریان (فلریلنسرها) و خریداران (کارفرمایان) فعالیت میکنند. در چنین سایتهایی همه افراد میتوانند به راحتی پروژه مدنظر خود را سفارش بدهند و یا پروژههای کارفرمایان را بررسی کنند. در حقیقت، سایت فریلنسری مانند یک بازار کار آنلاین عمل کرده و حلقه ارتباط مردم در سراسر دنیا است.
پارسکدرز، اولین وبسایت فریلنسری ایرانی است و فعالیت خود را از سال 1386 آغاز کرده است. در پارسکدرز، خریداران میتوانند به راحتی پروژه خود را ثبت کرده و سپس آزادکاران، قیمت پیشنهادی خود را برای آنها ارسال کنند. امکان بررسی رزومه مجری توسط خریدار و داوری نیز در این وبسایت وجود دارد. پارسکدرز، تنها درصدی از پروژههایی که با موفقیت به پایان رسیده است را دریافت میکند. این مجموعه همچنین به کسانی که افراد جدید را معرفی میکنند، درصدی به عنوان سود میپردازد.
انتهای پیام
مرتبط با : پارس کدرز