بلک فرایدی 1403 مصادف است با جمعه 9 آذر. بلک فرایدی یا همان جمعه سیاه به روز پس از شکرگذاری گفته میشود. در این روز اکثر فروشگاهها از لباس و کفش و عطر گرفته تا خوار و بار و محصولات سوپرمارکتی به صورت غیرقابل باور حراج میشوند.
به گزارش کاماپرس، چند سالی است که بلک فرایدی در ایران هم جدی گرفته میشود و بسیاری انتظار این روز را میکشند تا یک خرید ارزان داشته باشند.
بلک فرایدی از کجا آمد؟
این روز در واقع زمان خرید سال نو مسیحیان را یادآوری میکند. در این روز تقریبا تمام خورده فروشان و فروشندههای اینترنتی، اجناس خود را با تخفیفهای عجیب و غریب به فروش میرسانند و چه چیزی بهتر از یک خرید ارزان و درست و حسابی برای سال نو؟ همین موضوع باعث شده تا بلک فرایدی تبدیل به یک تاریخ و رویداد بسیار محبوب برای مردم کل جهان شود.
نکته جالبی که بد نیست راجع به بلک فرایدی بدانید این است که برای اولین بار پلیس راهنمایی و رانندگی فیلادلفیا آمریکا از جمعه سیاه استفاده کرد و دلیل این نامگذاری ترافیک بسیار سنگین در نزدیکی مراکز خرید بود.
بلک فرایدی از چه زمانی در دنیا باب شد؟
تقریبا از سال 2000 بلک فرایدی از مرزهای ایالات متحده بیرون رفت و سایر کشورها هم ترجیح دادند برخی از اجناس خود را با سود کمتر و تخفیف بیشتر به مشتریانشان بفروشند.
بعد از مدتی دیگر فروشندگان به خاطر جذب کردن و کشاندن مشتریها بود که روی اجناس خود تخفیف میگذاشتند و کم کم هدف جذب مشتری بیشتر شد و رقابت بر سر اینکه چه کسی زودتر تخفیف خود را شروع میکند در گرفت. از این رو رفته رفته تخفیفها به ماه نوامبر رسید.
حالا اما دیگر تمام دنیا بلک فرایدی را میشناسند و برای آن برنامهریزی میکنند. البته این مناسبت از یک روز خارج شده و به روزهای پایانی سال رسیده است. بیشتر برندها و فروشندهها چند روز یا چند هفته را به عنوان بلک فرایدی مشخص میکنند تا مشتریان بیشتری را به سمت خود بکشانند.
بیشتر بخوانید:
بهتر است چه محصولاتی را در بلک فرایدی بخریم؟
شما میتوانید هرچیزی که فکر میکنید در بلک فرایدی بخرید اما به دلیل تخفیفهای بالا بهتر است سراغ محصولات الکترونیکی مثل تلویزیون، دوربینهای عکاسی، لپتاپ یا گوشی تلفن همراه بروید چون سود این لوازم بسیار بیشتر از کفش و لباس و عطر است.
انتهای پیام