با شیوع ویروس کرونا مدتی است که در نمایشگاه بینالمللی تهران نمایشگاهی برگزار نشده است. تاسیس شرکت نمایشگاههای بین المللی ایران به سال 1338 برمی گردد و پس از اختصاص اراضی نمایشگاه در مکان فعلی، در سال 1346 فعالیت ساخت سالن های نمایشگاهی و اداری آغاز و در سال 1348 اولین نمایشگاه بین المللی خود را با نام نمایشگاه آسیایی به مدت 21 روز و با حضور 33 کشور برگزار نمود و پس از آن روند برگزاری نمایشگاه ها توسعه مناسبی پیدا کرد و تهران را به عنوان یکی از زیباترین مراکز نمایشگاهی دنیا به جهانیان معرفی نمود .
به گزارش کاماپرس، دبیر و عضو شورای سیاستگذاری مقابله با اثرات بیماری کرونا در صنعت نمایشگاهی، گفت: در نمایشگاههای آتی با انجام امور غربالگری و استقرار آزمایشگاههای تخصصی سیار در کنار پایگاه هلالاحمر مستقر در مبادی ورودی نمایشگاه به بخشهای سلامت کشور کمک و یاری میرسانیم.
بنا به اعلام دنیای اقتصاد حمیدرضا آملی، پروتکلهای ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی را قابلاجرا دانست و افزود: برگزاری نمایشگاههای تخصصی با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی صورت میگیرد. درواقع اقدامات شرکت نمایشگاهها در این زمینه در دو نمایشگاه قبل فراتر از مفاد پروتکل بهداشتی بوده و قصد داریم در نمایشگاههای آتی با انجام امور غربالگری و استقرار آزمایشگاههای تخصصی سیار در کنار پایگاه هلالاحمر مستقر در مبادی ورودی نمایشگاه به بخشهای سلامت کشور کمک کنیم.
آملی ادامه داد: اقداماتی که در حال حاضر در نمایشگاه انجامشده است در راستای فرهنگسازی و آموزش عمومی و سلامت مراجعان بوده و میتوان شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی را بهعنوان دستگاه برتر در رعایت پروتکلهای بهداشتی معرفی کرد.
به گفته دبیر و عضو شورای سیاستگذاری مقابله با اثرات بیماری کرونا در صنعت نمایشگاهی، در حال حاضر تمامی امور برگزاری نمایشگاهها اعم از ساخت غرفه، برگزاری، اجرا و جمعآوری غرفه توسط عوامل اجرایی کنترل و گزارشهای لحظهبهلحظه از سالنهای نمایشگاهی با چکلیستهای مربوطه تحت نظارت این شورا است.
انتهای پیام