افزایش تحریمها و مشکلات در مبادلات تجاری با کشورهای اروپایی و آمریکایی باعث شد تا واردات از چین و دیگر کشورهای حوزه آسیایی بیش از پیش بالا برود. طی چندین سال گذشته به دلیل قیمت مناسب مراودات تجاری با چین، این کشور به یکی از شرکای اصلی ایران تبدیل شده است و اکنون نیز این شرایط ادامه دارد.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ تجاری، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، قیمت پایین محصولات تولیدی و کالاهای پایهای در چین باعث شد تا توجه تجار و صنعتگران ایرانی به این کشور جلب شود و بعد از وضع تحریمهای سنگین به آن بیشتر بپردازند. البته تنها ایران نیست که به دلیل شرایط تحریمی به تجار با چین روی آورده است. خیلی دیگر از کشورهای جهان به دلیل مزایای واردات از چین با این کشور هم پیمان شده تا حاشیه سود خود را به حداکثر برسانند. البته واردات از چین هزینهها و شرایط ویژهای دارد که تجار باید از آن آگاهی داشته باشند و سپس به این بخش ورود پیدا کنند.
چرا واردات از چین سودآور است؟
همانطور که بیان شد قیمت بسیاری از کالاهای چینی نسبت به دیگر کشورها کمتر بوده و ضمنا این کشور از نیروهای متخصص و ماهری بهره مند است. نیروهایی که بهره وری مناسبی دارند اما حداقل دستمزد را دریافت میکنند، همین امر سبب شده تا کالاهای تولیدی در چین حداقل قیمت را در مقایسه با دیگر کشورها داشته باشد. گاهی قیمت واردات از چین کمتر از تولید همان محصول در داخل است و همین مسئله نیز سبب ترغیب دولتها و تجار به تجارت شده است. در واقع گذشته از دستمزد کم کارگران، دسترسی آسان به مواد اولیه، برخورداری از سیستم حمل و نقل سریع، فناوری و رقابت بالا بین تولیدکنندگان و … از دیگر دلایل قیمت پایین محصولات چینی هستند.
مسائل مهم در فرآیند واردات
به طور کلی، واردات از چین را میتوان به چند بخش مهم تقسیم کرد تا مراحل این کار، با دقت بیشتری انجام شود؛
انتخاب کالا
یکی از مسائل مهم در انجام تجارت با چین، نوع کالا است. افراد باید به واردات کالاهایی از چین بپردازند که تقاضای زیادی برای آنها وجود داشته و سود بالایی دارند. برای این موضوع باید تحقیقات لازم صورت بگیرد و مشورت شود.
ارتباط با تولیدکننده
تولیدکنندگان زیادی در چین وجود دارند که کالاهای باکیفیتی عرضه کرده و به تعهدات خود پایبند هستند. اما به هر حال برای این موضوع باید با یک رابط مطمئن وارد عمل شد تا کالاها در زمان مناسب به مرز برسد.
خرید کالا
بعد از رعایت تمام جوانب و انتخاب محصول مناسب، باید فرآیند بستن قرارداد، پرداخت هزینه و … برای خرید کالا اتفاق بیفتاد. چندین روش پرداخت هزینه برای کالاهای وارداتی وجود دارد که تجار باید طبق شرایط آن را بپردازند.
حمل و ترخیص
برای ترخیص و حمل کالا به کشور مقصد راههای زیادی وجود دارد. کالاها بعد ارسال وارد گمرک شده و مراحل لازم برای ترخیص آنها طی خواهد شد. افراد با کمک شرکتهای بازرگانی معتبر این امکان را دارند تا از مناسبترین روش برای حمل و ترخیص کالا استفاده کنند.
واردات از چین به چند روش اتفاق میافتاد. تجاری که مایل به واردات به صورت هوایی هستند باید بدانند این پروسه در حالت عادی 25 روز زمان میبرد. واردات از چین از طریق دریایی نزدیک به 45 روز خواهد بود. ضمنا تجار باید توجه داشته باشند که واردات از چین محدودیت وزنی و ابعاد دارد و باید به این قبیل مسائل نیز توجه داشت.
تجارت خوب با مجموعه معتبر شرکت بازرگانی وانیکس
افرادی که در زمینه تجارت فعالیت دارند و مایل به واردات از چین هستند، بهتر است با یک مجموعه معتبر در این حوزه مشاوره داشته باشند و از خدمات آنها استفاده کنند. برخی مجموعهها کار واردات و ترخیص کالا را برای تجار انجام میدهند، حتی برخی مجموعهها امکان ارسال خرده بار را دارند. برخی از این مجموعهها انبارهای مخصوصی در کشورهای مبدا دارند که کالاها را از فروشندگان در آن کشور تحویل گرفته و در این انبارها نگهداری میکنند، سپس در زمان مشخصی آن را به ایران میفرستند. در واقع صفر تا صد خدمات واردات کالا از چین توسط این مجموعهها انجام میشود.
فعالان حوزه واردات، به منظور بهرهمندی از خدمات مناسب باید به مجموعههایی مراجعه کنند که ضمن داشتن قابلیتهای مذکور، پشتیبانی 24 ساعته داشته باشند؛ زیرا مسئله پشتیبانی در چنین اموری بسیار حائز اهمیت بوده و باعث آسودگی خاطر تاجران میشود.
انتهای پیام
مرتبط با : وانیکس