بیلبوردهای تبلیغاتی خرید و فروش آنلاین طلا در سطح شهر تهران غوغا کردهاند. همین که شهرداری و سایر نهاد قانونی اجازه انجام چنین تبلیغاتی را در سطح شهر میدهند، میتوان گفت که خرید و فروش آنلاین طلا اقدامی غیرمعمول و غیرقانونی نیست اما در واقع این کار با ریسک زیادی همراه است. این روزها که بازار معامله طلا داغ شده نباید هیجانی عمل کرد و تمام معاملات را آنلاین انجام داد.
به گزارش کاماپرس، با وجود اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت به کسب و کارهای مربوط به معاملات آنلاین طلا مجوز میدهد اما هنوز نهادی به درستی نظارت بر این بخش را برعهده نگرفته است. این موضوع کمی ترسناک است، چون امکان خالی فروشی و کلاهبرداری از متقاضیان این نوع معاملات زیاد است. با این اوصاف میتوان گفت، تا زمانی که نهادی به شکل قانونی مسئله نظارت را برعهده نگیرد، سرمایه گذاری انجام شده در این حوزه واقعا بلاتکلیف است.
اخبار مرتبط را بخوانید:
نباید خاطره تلخ موسسات پولی غیرمجاز تکرار شود
به گزارش دنیای اقتصاد، در 10 سال گذشته مشابه این مورد برای موسسات پولی غیرمجاز هم اتفاق افتاد. اما در انتهای این ماجرا بانک مرکزی مجبور شد که از خزانه خود خرج گزافی کند و به این موضوع فیصله بدهد. این مسئله مستقیما روی پایه پولی و نرخ تورم اثر گذاشت و وضعیت پولی کشور را به هم ریخت.
اما اتحادیه طلا و جواهر با بهره گیری از این تجربه نباید اجازه وقوع چنین اتفاقی را در دنیای طلا و جواهرات بدهد. در واقع مقام مسئول باید مانند بانک مرکزی، این نهادها را تحت نظر داشته باشد و دارایی و سرمایه مردم را حفاظت کند تا بعدا مجبور به پرداخت هزینه گزافی نشود.
این اقدامات امنیت را در معاملات آنلاین طلا بالا میبرد
نهاد مسئول موظف است که پلتفرمهای معتبر و غیرمعتبر فعال در زمینه خرید و فروش آنلاین طلا را به فعالان این حوزه معرفی کند و یک مکانیزمی برای تضمین سرمایه گذاری در این پلتفرمها در نظر بگیرد و آن را هم اطلاع رسانی کند. مجموع این اقدامات باعث خواهد شد تا پلتفرمهای آنلاین خالی فروشی نکنند و حداقل کلاهبرداری اتفاق نیفتاد.
انتهای پیام