اخیرا اینفلوئنسرهای تولید شده توسط هوش مصنوعی حتی از بلاگرهای واقعی پیشی گرفته و لایک و دنبالکنندگان بیشتری دریافت میکنند. علاوه بر نگرانیهای ایجاد شده در رابطه با جایگزینی رباتها به جای انسان، این موضوع نشان میدهد که بزودی شاهد ظهور عصر جدیدی در شبکههای اجتماعی خواهیم بود.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.
به گزارش کاماپرس، اینفلوئنسرها فرصت جدیدی برای کسب و کارهای گوناگون فراهم میکنند تا محصول خود را به عموم معرفی کنند. حال الگوریتمهای هوش مصنوعی میتواند به سادگی پوشاک برندهای مشهور را بر تن اینفلوئنسرهایی که حتی وجود ندارند، شبیه سازی کند.
بیشتر بخوانید:
- هوش مصنوعی چه مشاغلی را از کار بی کار میکند؟
- فانوس دریایی متروکه که به یک خانه لوکس تبدیل شد
- 7 ابزار رایگان هوش مصنوعی برای ارتقای عملکرد کسب و کارها/ از تولید ویدیو تا مدیریت مشتری
برخی از آنها آنقدر انسانی بهنظر میرسند که مردم در نگاه اول متوجه غیر واقعی بودنشان نمیشوند، همین موضوع نگرانی بلاگرهای حقیقی را در پی داشته است. یکی از اولین اینفلوئنسرهای مشهور اینستاگرام «لیل مکیلا» بود که در سال ۲۰۱۶، بخاطر عکسهایی که با اینفلوئنسرهای واقعی میگذاشت مرز بین دنیای مجازی و حقیقی را برداشت و توجههای بسیاری را به خود جلب کرد.
البته این موضوع به شبکههای اجتماعی محدود نشده و حرفههای دیگری مانند خوانندگی را تحت تاثیر قرار داده است. شرکتهای فعال در صنعت سرگرمی برای اینکه از قافله عقب نمانند، به معرفی خوانندگان مبتنی بر هوش مصنوعی روی آوردهاند که برخی از آنها حتی استقبال عمومی خوبی دریافت کردهاند.
در حوزه هنر دیجیتال، ابهامات زیادی درباره سلطه هوش مصنوعی و تأثیر اینفلوئنسرهای غیر واقع بر افراد واقعی وجود دارد. برخی معتقدند این موضوع فرصت معرفی الگوهای حقیقی را از بین میبرد. از طرفی برخی دیگر انتظار دارند با رویکرد متفکرانه و مسئولانه، قدرت هوش مصنوعی به ساخت دنیای مجازی خلاقانهتر و جذابتر کمک کند.
انتهای پیام
این هوش مصنوعی واقعا خطرناک برای دنیا چون کم کم جای تمام کسب و کار هارو میگیره و میشه باهاش هر کاری رو انجام داد بدون نیاز به واسط