اگر برق خانه قطع شد چه کنیم؟

قطعی برق خانه - کاماپرس
x تبلیغات
دیوید جونز

بی شک اولین کسی که با ایجاد مشکل در برق ساختمان باید سراغ آن رفت، یک برقکار حرفه‌ای و متخصص است. برقکارها علاوه بر نصب تجهیزات و سرویس‌دهی‌ مختلف، در نگهداری مناسب سیستم‌های برقی ساختمان نیز مهارت کافی دارند و دوره‌های فنی حرفه‌ای مربوطه را گذرانده‌اند. این افراد یا به شکل مستقل یا تحت قرارداد با شرکت‌های پیمانکار برق فعالیت می‌کنند.

کاماپرس در این گزارش وظایف و مهارت‌های برقکار ساختمان را شرح داده و بهترین روش برای پیدا کردن برقکار را معرفی کرده است.

برقکار ساختمان چه وظایفی دارد؟

برقکار ساختمان وظایف مشخصی دارد که در ادامه بررسی شده است.

سیم‌کشی: اولین وظیفه‌ یک برقکار، سیم‌کشی ساختمان و ایجاد زیرساخت‌های لازم است. مواردی مانند لوله کشی، سیم کشی و نصب کلیدها، پریزها، فیوزها و مواردی از این قبیل برعهده برقکار است. همچنین این فرد در اجرای روشنایی‌های مختلف ساختمان و راه‌اندازی تابلوهای برق نیز مهارت دارد.

راه‌اندازی: بعد از انجام زیرساخت‌های لازم، برقکار باید مراحل نصب و راه‌اندازی را هم انجام دهد. علاوه بر نصب تابلو برق، نصب کلید مینیاتوری، کلید و پریز، انواع چراغ و لوستر و سیستم‌هایی مانند تجهیزات دزدگیر و مواردی از این قبیل نیز از جمله مهارت‌های این افراد است.

x تبلیغات
فولاد پیوان

تعمیر و نگهداری: وظیفه مهم دیگر برقکار این است که در صورت بروز مشکل بتوان از خدمات او استفاده کرد و از ایمن بودن سیستم برقی مطمئن شد. این متخصصان در عیب یابی سیستم‌های برقی مهارت دارند و می‌توانند قطعات معیوب را تعویض کنند و تعمیرات لازم را انجام دهند.

بایدهای یک برقکار حرفه‌ای

برقکار ساختمان حتما باید با اصول و قوانین مربوط به کار خود آشنا باشد و موارد ایمنی را به طور کامل رعایت کند. همچنین مهارت در سیم کشی، نصب تجهیزات برقی و عیب یابی اهمیت ویژه‌ای دارد. برقکار حرفه‌ای از موارد ذکر شده در مباحث 12 و 13 مقررات ملی ساختمان پیروی می‌کند و اشراف کاملی به این موضوعات دارد. همچنین در صورت مواجهه با ناظرین سازمان نظام مهندسی می‌تواند تاییدیه کار خود را دریافت کند.

برقکاری کامل ساختمان

در برقکاری ساختمان بسیاری از موارد مهم وجود دارند که اگر از پایه به درستی اجرا شوند، مشکلی پیش نخواهد آمد. برای مثال، برقکار باید به مقدار فاصله استاندارد بین پریز و چراغ‌های روشنایی توجه کند و نحوه لوله‌گذاری برق ساختمان را بداند. همچنین استاندارد کابل‌های برق برای مصارف روشنایی و پریزها و نحوه نقشه‌خوانی برق ساختمان نیز از دیگر کارهای مهم است.

برقکار سیار کیست؟

برقکار سیار با تجهیزات و ابزارهای خود به سراغ ساختمان‌ها می‌رود و کارهای مرتبط با سیم کشی را انجام می‌دهد. این فرد معمولا مستقل کار می‌کند و با تلفن می‌توان او را پیدا کرد. برقکار سیار آزادی عمل بیشتری دارد و کارها را براساس علایق خود انجام می‌دهد. البته برخی از برقکارهای سیار نیز به شرکت‌های معتبر متصل هستند و ضمانت و پشتیبانی کاملی دارند.

اهمیت تخصص برقکار

اگر برق خانه قطع شد یا هر مشکلی در مورد برق خانه به وجود آمد، حتما باید از یک برقکار حرفه‌ای و متخصص کمک گرفت. اگر شخصی که آگاهی کافی ندارد، به سیستم برق ساختمان دست بزند، امکان خرابکاری و خسارت وجود دارد. برقکاری عملی پیچیده و حساس است و به مهارت بالایی نیاز دارد.

اگر خطا یا اشتباهی صورت گیرد، علاوه بر خسارت مالی، امکان خسارت جانی نیز کم نیست و به همین جهت نباید آن را دست کم گرفت. توصیه می‌شود که افراد حتی برای انجام امور برقی جزئی نیز از برقکار حرفه‌ای کمک بگیرند. مواردی مانند نصب آیفون، لوستر، کلید، پریز جدید و سیم کشی مجدد در بخشی از خانه یا سازمان همگی کارهای کوچکی به نظر می‌رسند که ممکن است با سهل انگاری باعث فاجعه شوند.

سیم‌کشی و برقکاری ساختمان با «نیتا صنعت هوشمند»

یکی از بهترین گزینه‌ها برای سیم‌کشی ساختمان و انجام امور برقکاری، استفاده از خدمات نیتا صنعت هوشمند است. این مجموعه علاوه بر داشتن کادری مجرب و قابل اعتماد، تنوع ارائه خدمات بالایی دارد و می‌تواند با بهترین قیمت‌ها امور درخواستی را انجام دهد. برای انجام چکاپ‌های مربوط به ساختمان و رفع مشکلات احتمالی می‌توان با شماره تلفن 09192759951 تماس گرفت. همچنین با مراجعه به وبسایت www.nitasanat.com می‌توان نمونه کارهای انجام شده آن را مشاهده کرد.

انتهای پیام

مرتبط با : نیتا صنعت هوشمند
x تبلیغات
گراد
دریان سفر امید
کافه رنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *