پس از گذشت بیش از سه ماه از آغاز بهکار دولت، محمدجواد ظریف که دوشادوش مسعود پزشکیان در فعالیتهای انتخاباتی حضور داشت و پس از آن بهعنوان رئیس شورای راهبردی، در انتخاب افراد کابینه دولت چهاردهم نقشی اساسی داشت حالا اعتراف کرده که دیگر جایی در تصمیمگیریهای مسعود پزشکیان ندارد.
به گزارش کاماپرس، محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیسجمهوری، در جلسه دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی سخنرانی کرده است.
بخشهایی از سخنان جواد ظریف را در ادامه بخوانید:
من در حلقه اول تصميمسازیهای پزشكيان نيستم؛ هر چند جامعه و بسياری از اين افراد چنين توقعی دارند، اما بعد از شورای راهبردی، بنده تقريبا از همه تصميمگيریها حذف شدم.
بیشتر بخوانید:
بنده هم در نگرانیهايی كه درخصوص انتصاب استانداران و… وجود دارد، شريكم. اما بايد قبول كنيم نگرش رييسجمهور اين گونه است.
آقای دکتر پزشکیان قصد باج دادن به کسی را ندارد. خودشان هم اعلام کردهاند قصد دارند از هر فرد توانمندی استفاده کند. اگر فردی را توانمند بداند، برایش مهم نیست رییس ستاد قالیباف و حتی رییس ستاد سعید جلیلی باشد.
ما اعتماد به نفسی داريم كه مردم خودمان را تهديد نمیگيريم. ايرانيان خارج از كشور را تهديد نمیگيريم. بنابراين لازم نيست قانون مشاغل حساس را تصويب كنيم.
بايد ديد چند ايرانی خارجی از كشور جاسوس بودهاند؟ چند نفوذی در ايرانيان خارجی از كشور داشتهايم؟ آنقدر متوجه آدرسهای غلط شده بوديم كه آدرسهای واقعی را فراموش كرده بوديم.
اگر آقای دکتر پزشکیان روز شنبه ۱۶ تیر رای نمیآوردند، احتمالا به مجلس باز میگشتند. اما من قطعا نمیتوانستم به اتاقم در دانشگاه تهران بازگردم.
امروز نگاهمان به همسایگانمان، نهادهای بینالمللی، fatf و… نباید بر اساس تهدید باشد. همه این نگاهها که تهدیدمحور و ناشی از عدم اعتماد به نفساند. باید بپذیریم که دوران تهدید ما به سر آمده و میتوانیم به فرصتها نگاه کنیم.
انتهای پیام
درود استاد ودانشمند دکتر ظریف ارزشمند ابر مرد تاریخ معاصر ایران ، توانمند سیاست مدار و با صداقت وکارآمد ….