شرکت دانشبنیان همکاران سیستم بزرگترین شرکت نرمافزاری در بخش خصوصی کشور است. این شرکت به گستره وسیعی از کسب و کارها و صنایع گوناگون راهکارهای نرمافزاری ارائه میدهد و از پیشگامان عرصه فناوری اطلاعات در ایران است.
کاماپرس در ادامه به ۲۰ نکته درباره همکاران سیستم اشاره میکند که برای مشتریان و فعالان عرصه تکنولوژی جالب است؛
۱. همکاران سیستم توسط جمع سه نفرهی محمود نظاری، شهریار رحیمی و همایون حریری در سال ۱۳۶۶ و با سرمایه ۱۲۰ هزار تومان راه اندازی شد. هماکنون فرید فولادی و مهدی انصاریان، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره هستند.
۲. راهاندازی این شرکت مصادف با ورود اولین کامیپوترها به کشور بود. همکاران سیستم با تولید و ارائه نرمافزارهای سازمانی، استفاده از کامپیوتر و نرمافزارها را در فضای کسب و کار ایران نهادینه کرد.
۳. در سال ۱۳۶۸ اولین محصول شرکت یعنی نرمافزار حسابداری مالی به مشتریان عرضه شد. نخستین مشتری همکاران سیستم «شرکت تعاونی تاکسی بار» بود.
۴. با ارائه نرمافزار سپیدار در سال ۱۳۸۹، همکاران سیستم به عرصه کسب و کارهای کوچک وارد شد.
۵. محصولات «راهکاران» در سال ۱۳۹۰ به عنوان نخستین راهکار جامع برنامهریزی منابع سازمانی- ای.آر.پی- بومی ایرانی به بازار عرضه شدند.
۶. راهکاران یک ای.آر.پی جامع است که با پوشش بخشهای مختلف کسبوکار و ارائه اطلاعات به سازمانها در تصمیمگیری درست کمک میکند. این محصول شامل سیستمهای مالی، مدیریت تولید، خردهفروشی، پخش و… است.
۷. همکاران سیستم اولین شرکت نرمافزاری بود که به بازار فرابورس وارد شد. ۵ سال بعد از این اتفاق همکاران سیستم باز هم اولین شرکت نرمافزاری بود که این بار با نماد «سیستم» وارد بازار بورس شد.
۸. پوشش بازار اصناف توسط همکاران سیستم در سال ۹۲ با عرضه نرمافزار «صندوق فروشگاه دشت» اتفاق افتاد. ۷. در سال ۹۵ راهکاران ابری به عنوان نخستین ای آر پی ابری در ایران عرضه شد. در همین سال همکاران سیستم با تاسیس شرکت دانه به بازار کسب و کارهای استارتآپ دست پیدا کرد.
۹. مهمترین فعالیت همکاران سیستم ارائه راهکارهای نرمافزاری به سازمانها طبق اندازه آنها است. برای شرکتهای متوسط و بزرگ در صنایع مادر، تولیدی، خدماتی و بازرگانی، کسب و کارهای کوچک و اصناف به ترتیب محصولات راهکاران، سپیدار و دشت به کار گرفته شدهاند.
۱۰. علاوه بر محصولات ذکرشده ارائه راهکارهای فناوری اطلاعات برای دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی با محصول بخش عمومی، ارائه راهکار اتوماسیون اداری تحت وب و ارائه خدمات آموزش، استقرار و پشتیبانی راهکارهای نرم افزاری از دیگر خدمات این شرکت است.
۱۱. همکاران سیستم در سال ۶۹ تنها ۱۰ نفر پرسنل داشت. هماکنون ۳۳ سال پس از آغاز به کار همکاران سیستم، بیش از هزار و ۴۰۰ نفر در آن مشغول به کار هستند.
۱۲. تعداد مشتریان شرکت با رشد بسیار به عدد قابل توجه ۶۱ هزار رسیده است. بالغ بر ۹ هزار مشتری از کسب و کارهای خیلی بزرگ تا متوسط و ۵۲ هزار مشتری از کسب و کارهای کوچک و اصناف هستند.
۱۳. نیمی از شرکتهای صنعت دارو و صنایع غذایی، ۶۵ درصد از شرکتهای صنعت پتروشیمی و ۶۰ درصد از شرکتهای سیمان سهم بازار همکاران سیستم در برخی از صنایع است. نام بزرگترین شرکتهای پتروشیمی، فولاد و مخابرات در فهرست مشتریان همکاران سیستم به چشم میخورد.
۱۴. همکاران سیستم دارای بیش از ۶۰ شرکت زیرمجموعه، ۱۴ شرکت منطقهای، ۹ شرکت تخصصی، ۳۵ شرکت تحت لیسانس و بیش از ۴۵۷ نماینده و همکار فروش است.
۱۵. شرکت پایوند، شرکت توسعهی شبکه فروش، موسسه پژوهش و آموزش همکاران سیستم، شرکت اطلاعات مدیریت همکاران سیستم و شرکت سپیدار سیستم آسیا چند مورد از زیرمجموعههای همکاران سیستم هستند.
۱۶. شرکت اطلاعات مدیریت همکاران سیستم تنها مجری پروژههای نرم افزاری به کارفرمایی شرکت همکاران سیستم است که بهعنوان اولین کارخانه تولید نرمافزار این شرکت در سال ۱۳۷۸ افتتاح شد.
۱۷. شرکتهای منطقهای با نام اختصاری پناه وظیفه بازاریابی، فروش، نصب و راهاندازی، پشتیبانی و آموزش نرمافزارهای همکاران سیستم را بر عهده دارند.
۱۸. شرکتهای تحت لیسانس شرکای تجاری همکاران سیستم هستند که فعالیت آنها شامل فروش، استقرار و پیادهسازی محصولات همکاران سیستم در تهران است.
۱۹. همکاران سیستم در سال ۹۸، بطور کلی ۷۳ درصد رشد سود گروه نسبت به سال ۹۷ داشته و درآمد شرکت اصلی در این سال با رشد ۶۲ درصدی به ۲۱۴ میلیارد تومان رسید. در این سال تعداد مشتریان نیز ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
۲۰. پیشبینی میشود درآمد در سال ۹۹ رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۹۸ داشته باشد. همچنین برنامه همکاران سیستم افزایش تعداد مشتریان راهکاران ابری به دو برابر سال قبل است.
مرتبط با :
سلام درخواست دمو نرم افزار تعاونی مسکن