مدیر روابط عمومی دیجی کالا در رویداد بیزینس سامیت 2025 با اشاره به نقش روابط عمومیها در رشد و توسعه کسب و کارهای آنلاین، گفت: نحوه فعالیت روابط عمومی ها معمولا بر اساس هدف یک کسب و کار و قدرت برند تعریف میشود.
به گزارش کاماپرس، مهدی امیرپور به عنوان یکی از سخنرانان رویداد بیزینس سامیت 2025 در بخشی از سخنان خود با اشاره به تفاوت کسب و کارهای بزرگ و کوچک در حوزه روابط عمومی، گفت: در کسبوکارهای شخصی، مانند فعالیت یک بازیگر، استاد کنکور، خواننده یا هر فردی که بر اساس مهارت و تخصص خود درآمد کسب میکند، هدف اصلی روابط عمومی، ایجاد شهرت و خوشنامی است اما در کسب و کارهای تیمی کوچک، روابط عمومی با ابزارهایی مانند اطلاعرسانی حرفهای، تولید محتوای مناسب و ایجاد ارتباط با مشتریان، به جذب مخاطب و تقویت اعتبار کمک میکند.
وی ادامه داد: در کسبوکارهای بزرگ با چند هزار کارمند، مانند اسنپ، تپسی یا دیجیکالا، چالشها و دغدغهها متفاوت است. این سازمانها معمولاً مشتریان میلیونی، صدها هزار راننده، پیک موتوری یا همکار دارند و خوشنامی آنها از پیش تثبیت شده است. در این سطح، پرسش اصلی متخصص روابط عمومی از مدیران ارشد این نیست که آیا برند شناختهشده است، بلکه این است که چگونه میتوان خوشنامی را حفظ کرد و از تهدیدات احتمالی جلوگیری نمود.
مدیر روابط عمومی دیجی کالا با اشاره به اینکه روابط عمومی در برندهای بزرگ بازار مانند روغنی است که چرخهای کسبوکار را روان نگه میدارد و اطمینان میدهد که اقتدار برند حفظ شود، اظهار کرد: این کار از طریق طراحی پروژههای پیشگیرانه، پیشبینی ریسکها و مدیریت بحرانهای احتمالی انجام میشود.
امیرپور در بخش دیگری از سخنان با اشاره به تفاوت بین «مسئله» و «بحران» در روابط عمومی، عنوان کرد: تشخیص درست این تفاوت، از خطاهای جبرانناپذیر جلوگیری میکند. اگر یک مسئله مانند کفش سوراخ بهاشتباه بهعنوان بحران مدیریت شود یا برعکس، بحرانی مانند محصول غذایی معیوب بهعنوان مسئلهای ساده تلقی گردد، خسارات سنگینی به دنبال خواهد داشت. تیم روابط عمومی باید به این تشخیص مسلط باشد و با برنامهریزی دقیق، از تبدیل مسائل کوچک به بحرانهای بزرگ جلوگیری کند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام
مرتبط با :