از تفاوت خواص لوله و پروفیل درزدار و بدون درز چه می‌دانید؟

پروفیل سبک یا پروفیل مبلی که با نام قوطی سبک یا قوطی مبلی هم در صنعت شناخته می شود، از جمله محصولاتی است که با استفاده از ورق روغنی ساخته می شود. این محصول به دلیل اینکه از خصوصیات فوق العاده ای برخوردار می باشد توانسته در بازار لوله و پروفیل جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص دهد و در حال حاضر در کالاهای گوناگونی از جمله قطعات خودرو و موتور سیکلت، وسایل منزل، کانکس و کانتینر، دوچرخه، مبل و میز مورد استفاده قرار می گیرد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بازار، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس به نقل از صبا پروفیل، پروفیل مبلی به دلیل ورقی که از آن ساخته می شود دارای سطح زیبایی می باشد و قابلیت فرم پذیری و خم شدگی خوبی نیز دارد. یکی دیگر از ویژگی های پروفیل سبک این است که دارای ابعاد بسیار دقیق است. همچنین کیفیت این محصول بالا می باشد و تولید آن با ضخامت 0.4 الی 1.5 میلی متر انجام می گیرد. از دیگر خصوصیات مهم این نوع پروفیل می توان به داشتن توانایی آبکاری بسیار خوب  آن اشاره کرد.

ویژگی های انواع پروفیل سبک

به طور کلی پروفیل سبک در دو نوع درزدار و بدون درز ساخته می شود که هر یک از آنها می تواند کاربرد خاص خود را داشته باشد. همانطور که از نام پروفیل های بدون درز مشخص است هیچ گونه درز یا شکافی بر روی آنها وجود ندارد و از قطر و دیوارهای ظریف برخوردار می باشند. پروفیل های بدون درز استحکام و مقاومت بالایی از خود در برابر فشارهای درونی و بیرونی نشان می دهند. اما لوله و پروفیل درزدار به گونه ای تولید شده اند که از لحاظ وزن در مقایسه با پروفیل های فاقد درز سنگین تر می باشند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

انواع پروفیل سبک نه تنها نسبت به محصولات مشابه دیگر دارای ضخامت و وزن پایین تری هستند بلکه قیمت آن ها در هر شاخه بسیار کمتر می باشد. به همین جهت در تعداد زیادی از صنایع که استفاده از ضخامت های پایین تر پروفیل ضرورت دارد پروفیل مبلی مورد مصرف قرار می گیرد. به صرفه بودن، تنوع گسترده در سایز مقطع و ضخامت، صاف و صیقلی بودن ویژگی های انواع این محصول هستند.

قیمت پروفیل سبک

تولیدکنندگان میزان قیمت پروفیل سبک را براساس عوامل گوناگونی مشخص می نمایند. آنها قیمت نهایی تعیین شده را با توجه به واحد وزنی آن اعلام می کنند. عوامل گوناگونی از قبیل نرخ دلار، هزینه گمرکی، نرخ جهانی ورق نورد سرد و غیره قیمت این محصول را تحت تاثیر قرار می دهند.

در صورتی که میزان ضخامت و قطر پروفیل بالا رود به خاطر افزایش وزن، قیمت این کالا نیز به همان نسبت افزایش پیدا می کند. پروفیل هایی که از نوع سبک هستند در مقایسه با نوع سنگین از وزن و ضخامت پایین تری برخوردار هستند ولی قیمت آنها نسبت به پروفیل سنگین بالاتر است. یکی دیگر از مهمترین عواملی که بر قیمت نهایی پروفیل مبلی تاثیر می گذارد کارخانه تولید کننده است. به طور معمول کلیه کارخانه هایی که پروفیل سنگین را تولید می کنند، می توانند نوع سبک این محصول را نیز بسازند. لازم به ذکر است که تولیدکنندگان این کالاها با درنظر گرفتن تقاضای بازار در خط های تولیدی خود انواع سایز ها را تولید می کنند.

مرتبط با : گروه صنعتی صبا
x تبلیغات
تورهای مسافرتی لحظه آخر
بازارگاه
پیام رسان

1 دیدگاه در “از تفاوت خواص لوله و پروفیل درزدار و بدون درز چه می‌دانید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان