راهنمای جامع خرید پمپ باد (معرفی انواع و مهم ترین نکات)

x تبلیغات
هلو

انواع کمپرسور باد به منظور تامین نیروی مورد نیاز برای ابزارهایی که با باد کار می کنند، استفاده می شود. این دستگاه ها انواع مختلفی دارند و در دسته بندی های جداگانه قرار می گیرند. قیمت پمپ باد نیز بر اساس نوع دستگاه تعیین می شود و برای مدل های مختلف آن، متفاوت است.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس، دستگاه های کمپرسور تولیدکننده باد، در بسیاری از صنایع و مشاغل، نقش کلیدی و اساسی دارند و با تامین نیروی باد، چرخ صنعت را به حرکت در می آورند.

پمپ باد چیست؟

پمپ باد به وسیله مکش هوا، نیروی لازم برای دستگاه های مکانیکی و تجهیزات صنعتی را به وجود می آورد. در واقع این دستگاه حجم هوای مکش شده را کم کرده و با فشرده سازی آن، باعث افزایش دما می شود. سپس این دستگاه هوای فشرده را آزاد می کند و  باعث رها شدن انرژی جنبشی آن هم خواهد شد. در صنعت از این انرژی جنبشی به منظور تامین قدرت تجهیزات استفاده می کنند.

داخل پمپ های باد فن یا خنک کننده هایی نصب می شود تا جلوی افزایش دمای بیش از حد را بگیرند. در این دستگاه ها تجهیزاتی به کار می رود تا بتوانند علاوه بر متراکم سازی هوا، گاز اکسیژن و نیتروژن را هم متراکم کنند.

x تبلیغات
دریان سفر امید

با پیشرفت فناوری و تولید دستگاه های پمپ باد، حالا بسیاری از صنایع و حتی مشاغل دیگر مثل خدمات پزشکی، از این دستگاه استفاده می کنند. دستگاه های پمپ باد نقش موثری در صنعت دارند و جایگزین خیلی خوبی برای آب شده اند. با این ویژگی، این دستگاه ها در حفاظت از محیط زیست موثر بوده و به وسیله باد، موجب کاهش دمای قطعات کارخانه ها خواهند شد.

کمپرسورهای باد برای جداسازی ضایعات از لحاظ وزنی نیز کاربرد دارند. این دستگاه ها در صنایع پزشکی هم به منظور عملکرد بهتر مته ها برای ایجاد شکاف های ظریف استفاده می شوند.

آشنایی با انواع پمپ باد

پمپ های باد در دو نوع مختلف تولید شده و روانه بازار می شوند. در ادامه انواع این دستگاه ها را معرفی می کنیم:

پمپ پیستونی

در این دستگاه ها قطعه ای به نام پیستون نصب می شود تا با حرکت های رفت و برگشتی، باعث متراکم کردن هوا و سپس رها شدن آن شود. دستگاه های پمپ پیستونی جزو انواع پمپ های جا به جایی مثبت نیز شناخته می شوند، چون پیستون ها در این پمپ ها حرکت های رفت و برگشتی شان را به طور متناوب تکرار می کنند.

پمپ اسکرو

داخل پمپ های اسکرو از مارپیچ های نر و ماده استفاده می شود و این مارپیچ ها وظیفه متراکم سازی هوا را بر عهده دارند.

کاربرد پمپ باد چیست؟

در این بخش از مطلب راهنمای جامع خرید پمپ باد، می خواهیم کاربردهای این دستگاه را در کسب و کار و صنعت های مختلف بررسی کنیم. در ادامه لیستی از صنایعی را می آوریم که به این دستگاه نیاز دارند:

  • تولید کاغذ
  • صنایع نساجی
  • دندان پزشکی
  • صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
  • صنایع غذایی و دارویی
  • صنعت خودروسازی
  • صنایع دفاعی
  • مصارف کشاورزی
  • صنایع حمل و نقل

6 نکته مهم برای خرید بهترین پمپ باد

حالا که با پمپ باد، انواع آن و کاربرد این دستگاه آشنا شدید، می خواهیم نکات مهمی را که باید در خرید کمپرسور مد نظر قرار دهید را بیان کنیم:

شناخت نیاز

اولین مرحله شناخت نیازتان به دستگاه پمپ باد است. شما باید میزان جریان هوا و فشار مورد نیازتان را بشناسید تا بتوانید بهترین دستگاه پمپ را بخرید.  برای این کار در خرید باید به نوع تجهیزات و دستگاه های صنعتی توجه کرده و بر اساس آن ها یک دستگاه پمپ باد از مراکز خرید معتبر تهیه کنید.

بررسی CFM برای خرید پمپ باد

از CFM به منظور اندازه گیری میزان هوایی که در هر دقیقه به وسیله دستگاه پمپ باد تولید می شود، استفاده می کنند. CFM میزان توان و قدرت یک دستگاه پمپ برای استفاده در تجهیزات صنعتی را مشخص خواهد کرد. شما باید در خرید دستگاه کمپرسور باد به مقدار CFM و تناسب آن با تجهیزات تان را در نظر بگیرید.

شما باید برای تجهیزات و دستگاه های صنعتی خود، پمپ بادی با CFM مناسب یا حتی بالاتر بخرید تا به خوبی جریان هوای مورد نیاز دستگاه ها را تامین کند.

بررسی PSI کمپرسور مورد نظر

شاخص PSI نکته دیگری است که در مطلب راهنمای جامع خرید پمپ باد توصیه می کنیم حتما در خرید پمپ به آن توجه داشته باشید. PSI برای اندازه گیری فشار هوا کاربرد دارد. با افزایش PSI یک دستگاه، فشردگی هوای داخل مخزن آن نیز بیشتر خواهد شد.

شما باید برای مصارف خانگی، دستگاهی با PSI بین 90 تا 100 و برای مصارف صنعتی دستگاهی با PSI بیشتر از 100 تهیه کنید.

بررسی تک یا 2 مرحله ای بودن پمپ باد

تک یا 2 مرحله ای بودن کمپرسور، نشان از تعداد دفعات فشردگی هوا داخل دستگاه دارد. همانطور که از نام این کمپرسورها مشخص است، کمپرسورهای تک مرحله ای 1 بار و کمپرسورهای 2 مرحله ای هم 2 بار باعث فشردگی هوا داخل دستگاه پمپ می شوند.

از دستگاه های کمپرسور تک مرحله ای معمولا برای دستگاه هایی که نیاز به فشار هوای کمی دارند، استفاده می شود. قیمت این نوع پمپ باد ارزان تر از دستگاه های 2 مرحله ای است.

اگر برای مصارف صنعتی به دنبال دستگاه پمپ باد می گردید، پیشنهاد ما به شما دستگاه های 2 مرحله ای هستند. این دستگاه ها توانایی فشرده سازی هوا تا 175 PSI را هم دارند و با 2 پیستون کار می کنند.

بررسی صدادار یا بی صدا بودن کمپرسور

کمپرسورها از لحاظ کاربرد به دو دسته صدادار و بی صدا تقسیم می شوند. از انواع کمپرسورهای صدادار که لرزش هم دارند، معمولا در مصارف صنعتی و از کمپرسورهای بی صدا معمولا برای مصارف خانگی استفاده می شود.

کمپرسورهای صدادار در حین کار با تولید صدای زیاد، قدرت زیادی هم دارند؛ اما پمپ های بی صدا، با قدرت کم، صدای کمی هم تولید می کنند که از جمله آن ها می توان به کمپرسورهای یخچالی، اولی فری یا هرمتیک اشاره کرد.

موجود بودن قطعات یدکی کمپرسور باد در بازار

به هر دلیلی ممکن است که کمپرسور باد شما خراب شده و نیاز به تعمیر پیدا کند. در این زمان اگر قطعات آن در بازار پیدا نشود، پمپ باد بی فایده شده و باید دستگاه جدیدی بخرید. پس در حین خرید کمپرسور، حتما به موجود بودن قطعات آن در بازار هم توجه داشته باشید تا با خرابی های پمپ، بتوانید در سریع ترین زمان آن را تعمیر کنید.

کلام آخر

اگر در کسب و کار یا زندگی روزمره خود به یکی از انواع کمپرسور نیاز دارید، راهنمای جامع خرید پمپ باد به شما کمک شایانی خواهد نمود. این تجهیزات در انواع پیستونی و اسکرو موجود هستند. از نکات مهم برای انتخاب بهترین مدل می توان به شناخت کاربری مورد نظر و توجه به پارامترهای مربوط به توان و فشار دستگاه اشاره کرد. البته مشورت با کارشناسان خبره و مراجعه به مراکز فروش معتبر نیز بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام

مرتبط با : ایران پمپ
x تبلیغات
فیلیمو
ایرانیکا
پیام رسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان