در حاشیه بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات:

مزیت رقابتی نان سحر؛ از تولید ماشین‌آلات تا محصولات نهایی در صنعت نان

کد مطلب: ۳۵۷۷۱۲
مزیت رقابتی نان سحر؛ از تولید ماشین‌آلات تا محصولات نهایی در صنعت نان

شرکت نان سحر به‌ عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین مجموعه‌های فعال در صنعت نان کشور، امسال نیز در نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات حضور یافت. احمد زارع، مدیر برنامه‌ریزی گروه صنعتی نان سحر ، در گفت‌و‌گو  با کاماپرس  از اهداف حضور در نمایشگاه، چالش‌های پیش‌روی صنعت نان و برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت سخن گفت.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید. 

هدف اصلی نان سحر از حضور در نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات چه بود؟

هدف اصلی حضور این مجموعه در نمایشگاه، معرفی تولیدات جدید و به‌ روزرسانی محصولات پیشین بود چراکه حضور در نمایشگاه فرصت مناسبی برای ارتباط مستقیم با مشتریان، دریافت بازخورد و شنیدن انتقادات است که در بهبود فعالیت‌های سال آینده نقش مهمی دارد.

مزیت رقابتی نان سحر نسبت به سایر رقبا چیست؟

نان سحر در تمام حوزه‌های مرتبط با صنعت نان فعال است؛ از تولید ماشین‌آلات و مواد اولیه گرفته تا آموزش و تولید محصولات نهایی. این ترکیب کامل خدمات، نقطه قوت ما در مقایسه با رقبا محسوب می‌شود.

بزرگ‌ترین چالش نان سحر و صنعت نان در شرایط فعلی چیست؟

بزرگ‌ترین چالش کنونی صنعت و این مجموعه، مشکل نقدینگی است؛  تورم بالا و افزایش قیمت ارز باعث شده تامین نقدینگی برای فعالیت‌ها دشوار شود. علاوه بر این، در بخش واردات مواد اولیه نیز به دلیل کمبود ارز و زمان‌بر بودن مراحل تاییدیه‌ها با مشکلات جدی روبه‌رو هستیم.

نان سحر در زمینه صادرات و بازارهای هدف چه فعالیت‌هایی دارد؟

ما در بخش ماشین‌آلات علاوه بر حضور در بازار داخلی، صادرات به کشورهای خاورمیانه و آسیای میانه داشته‌ایم و تجربه صادرات به آمریکای شمالی را نیز پشت سر گذاشته‌ایم. با  ظرفیت بالای صنایع غذایی ایران، حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی، مسیر مهمی برای معرفی توانمندی‌های شرکت است.

برنامه‌های توسعه‌ای نان سحر برای نیمه دوم سال چیست؟

در حال راه‌اندازی واحدهای جدید تولید نان و فرآورده‌های آن هستیم. همچنین توسعه شرکت تولیدکننده ماشین‌آلات، پیشرفت پخت سحر، در دستور کار قرار دارد و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال، واحد جدید تولید ماشین‌آلات به بهره‌برداری برسد.

بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات از چهارشنبه ۲۶ شهریور در تهران آغاز شد و شنبه 29 شهریور به کار خود پایان داد. این نمایشگاه با حضور ده‌ها شرکت داخلی و خارجی برگزار شد و فرصتی فراهم کرد تا برندهای ایرانی تازه‌ترین دستاوردهای خود در حوزه صنایع غذایی، شیرینی، نان و تجهیزات مرتبط را معرفی کنند.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر