لو رفتن بانک بابک زنجانی

x تبلیغات
طلاین

تابلو بیت بانک، بانک منتسب به بابک زنجانی، روی ساختمانی در خیابان زاگرس تهران دیده شد. اما این تابلو در حالی مشاهده شده است که قوه قضائیه تاکید دارد؛ زنجانی آزاد نشده و مرخصی هم نرفته است.

به گزارش کاماپرس، حدودا دو ماه پیش، حساب بابک زنجانی در یوتیوب، ویدیویی با عنوان «از بانک تا بیت بانک» بارگذاری کرد که باعث مطرح شدن حدس و گمان‌هایی درباره آزادی وی شد.

اخبار مرتبط را بخوانید:

به گزارش خبرگزاری فارس، متنی در این ویدیو منتشر شده که می‌گوید: «کمی همت و حمایت نیاز است و قدری مهر از سوی دولتمردان تا روبان اولین شاهراه اقتصادی ایران مبنی بر رمزارز و فناوری بلاکچین بریده شود.»

x تبلیغات
دریان سفر امید

شاید بابک زنجانی ایران نباشد!

بابک زنجانی یک مجرم خطرناک اقتصادی است که به علت اختلال در نظام اقتصادی ایران، در نهم دی ماه 1392 توسط دادستانی کل کشور دستگیر و بعد از بررسی پرونده‌اش، به اعدام محکوم شد. اما اجرای حکمش به تعویق افتاد.

حال اخباری مبنی بر آزادی این مجرم اقتصادی منتشر می‌شود. بعضی از منابع غیرموثق، خبر از آزادی وی با قید وثیقه داده‌اند. اما گویا، این مجرم اقتصادی بعد از آزادی به کشورهای حاشیه خلیج فارس رفته است و در ایران حضور ندارد!

انتهای پیام

x تبلیغات
نادیا پرواز
ناخداسفر
اقامت 24
پیوان
آراس پرواز نوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان