5 سوال پرتکرار در مورد بیمه درمان تکمیلی که احتمالا نمی دانستید

x تبلیغات
هلو

بیمه درمان تکمیلی یکی از بیمه‌های پرتقاضا در سال‌های اخیر محسوب می‌شود و این بیمه نامه پس از بیمه شخص ثالث، بیشترین پرتفوی شرکت‌های بیمه‌ای را به خود اختصاص داده است. به خصوص با افزایش سرسام آور هزینه‌های درمان در سال‌های اخیر، نیاز و تقاضا برای داشتن این بیمه نامه به مراتب بیشتر شده است.

به گزارش کاماپرس، اگرچه این بیمه نامه در گذشته فقط به صورت گروهی و سازمانی عرضه می‌شد اما امروزه خرید انفرادی بیمه درمان تکمیلی نیز ممکن شده است. در ادامه به 5 سوال پرتکرار در مورد این بیمه نامه پاسخ خواهیم داد.

1 – در بیمه درمان تکمیلی انفرادی به غیر از خودم چه کسانی را می‌توان بیمه کنم؟

بیمه درمان تکمیلی انفرادی توسط هر فرد قابل خریداری است. اما فرد اصلی بیمه شده می‌تواند افراد تحت تکفل خود شامل همسر، فرزندان و والدین را نیز تحت پوشش این بیمه درآورد. در مورد والدین حتی اگر تحت تکفل فرد بیمه‌گزار نباشند نیز، بازهم امکان خرید بیمه نامه برای آن‌ها وجود دارد.

یک فرد نمی‌تواند افراد غیر تحت تکفل مانند دوستان، فامیل و یا هر فرد دیگری را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار دهد.

2 – فرانشیز بیمه درمان تکمیلی چیست؟

فرانشیز در تمام بیمه‌ها از جمله بیمه درمان تکمیلی وجود دارد و توجه به میزان آن در خرید بیمه نامه ضروری است. در بیمه درمان تکمیلی، فرانشیز مبلغی از خسارت درمان است که باید توسط خود فرد بیمه شده پرداخت شود. میزان این رقم معمولا 20 درصد است ولی به تقاضای بیمه گزار و با توافق شرکت بیمه و فرد خریدار بیمه نامه قابل تغییر است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

به بیان ساده وقتی که فرانشیز بیمه درمان تکمیلی 20 درصد باشد، فرد بیمه گزار و یا بیمه پایه این فرد مانند بیمه تامین اجتماعی باید 20 درصد هزینه درمان را پرداخت کند و شرکت بیمه تنها 80 درصد هزینه درمان را به حساب بیمه گزار واریز خواهد کرد.

نکته مهم اینکه با افزایش میزان فرانشیز قیمت بیمه درمان تکمیلی کاهش پیدا می‌کند و با کاهش فرانشیز نیز هزینه خرید بیمه نامه افزایش می‌یابد.

3 – آیا بدون داشتن بیمه پایه می‌توان بیمه درمان تکمیلی خرید؟

امروزه این امکان توسط برخی از شرکت‌های بیمه فراهم شده است که بدون داشتن بیمه پایه مانند بیمه تامین اجتماعی نیز بتوان نسبت به خرید بیمه درمان تکمیلی اقدام کرد. معمولا هزینه بیمه نامه در صورت نداشتن بیمه‌گر پایه، افزایش پیدا می‌کند اما نبود این بیمه‌گر ایرادی برای استفاده از بیمه درمان تکمیلی ایجاد نمی‌کند.

4 – مرکز آنلاین طرف قرارداد بیمه درمان تکمیلی چیست؟

شرکت بیمه به دو صورت می‌تواند هزینه درمان را پرداخت کند. یکی از این روش‌ها ارائه فاکتورهای درمانی و واریز هزینه به حساب بیمه شده است. اما در روش دوم، فرد بیمه شده می‌تواند به یکی از مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه مراجعه کرده و بدون پرداخت هزینه تحت درمان قرار گیرد. در این روش، هزینه درمان به صورت آنلاین و مستقیم به مرکز درمانی پرداخت می‌شود.

5– چگونه می‌توان هزینه خرید بیمه درمان تکمیلی را کاهش دهم؟

برخی از پوشش‌های غیر اجباری مانند ویزیت، دارو و دندانپزشکی هزینه بیمه درمان تکمیلی را بالا می‌برند. با حذف این پوشش‌ها و سایر پوشش‌هایی که احتمال می‌دهید که استفاده نخواهید کرد، می‌توانید هزینه خرید این بیمه نامه را تا حد زیادی کاهش دهید.

انتهای پیام

x تبلیغات
آ اس پ
فارکسیو
آمیتیس تراول
سفریار آریا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان