رویداد «تکنولوژیهای بازاریابی ایران 1403» با هدف رونمایی از «تکراسا اینسایت» برگزار شد. در این رویداد که روز دوشنبه 14 آبان در مجتمع ایران مال برگزار شد از «گزارش تکنولوژیهای بازاریابی ایران 1403» نیز رونمایی شد.
به گزارش کاماپرس، در این رویداد مجموعههای اسمارتک و کاوهنگار به عنوان پارتنرهای گزارش و رویداد و همچنین 21 مجموعه به عنوان پارتنرهای دادههای صنایع به مهمانان معرفی شدند.
سخنرانهای پنل اول چه کسانی بودند؟
اولین سخنران این رویداد محمدرضا ازلی، بنیانگذار تکراسا اینسایت بود. ازلی در زمانی که به او اختصاص داده شده بود در رابطه با چالشهای شروع مسیر و اهداف این مجموعه صحبت کرد.
پس از ازلی نوبت به ابوطالب صفدری، پژوهشگر پسادکتری فلسفه در پروژه Human on Mars دانشگاه برمن آلمان رسید. صفدری هم درباره «ذهنیت مریخ؛ بازی بقا در وضعیت کمیابی» سخنرانی کرد و در مورد اهمیت ذهنیت مریخی تاکید کرد.
پس از پایان سخنرانیها، پنل اول رویداد با موضوع «اتوماسیون بازاریابی و ترندها و آینده آن در ایران و جهان» آغاز شد. در این پنل ساغر رفیعی، مدیر فروش و بازاریابی متریکس؛ بهزاد لطفی، بنیانگذار و مدیرعامل زبلاین؛ فاطمه کرمی، راهبر محصول مارتک سابق اسمارتک و با مدیریت بهراد زاری، متخصص اتوماسیون بازاریابی، صحبت کرده و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک گذاشتند.
در پنل دوم چه گذشت؟
پس از پایان یافتن پنل اول، مزدک پاکزاد، همبنیانگذار و مدیرعامل اسمارتک، درباره پلتفرم داده مشتریان و کاربرد آن در data monetization صحبت کرد.
در ادامه میثم کیهانی، معاونت بازاریابی اوزون به سخنرانی درباره ترندهای روز O2O در ایران و دنیا پرداخت.
پنل دوم این رویداد هم با موضوع «ترندها و نیازهای مدیران بازاریابی در صنایع مختلف» برگزار شد. در این پنل افرادی چون رضوان مقیمی، مدیر ارتباطات و بازاریابی هایپراستار؛ محمودرضا چمنی، مدیر بازاریابی گروه برندهای درسا؛ محمد احمدیآذر، رئیس اداره بازاریابی دیجیتال و تحلیل داده بانک تجارت؛ علیرضا برزآبادی، مدیر ارشد بازاریابی نوبیتکس صحبت کردند. این پنل با مدیریت پنل توسط هادی مرادی، بنیانگذار دی ام برد، برگزار شد.
سخنرانان پنل سوم رویداد چه کسانی بودند؟
در ادامه این رویداد اردوان شریفی، همبنیانگذار و مدیرعامل کاوهنگار، درباره آینده پیام رسانهای چند کاناله صحبتهای مفیدی ارائه کرد.
محسن وعیدی، مدیرعامل دیکام هم پس از شریفی سخنرانی خود را با موضوع هوش تجاری و محصول جدید دیکام انجام داد.
پس از آن نوبت به فرید شکریه، همبنیانگذار و مدیرعامل فورمایند رسید. او درباره «ارزش آفرینی متقابل در اکوسیستم» صحبت کرد.
سخنران بعدی این رویداد هم سبحان فروغی، مدیرعامل گروه پگاه و تپسل بود که در رابطه با «ترندهای تکنولوژی بازاریابی ایران و جهان» توضیحاتی ارایه داد.
بالاخره آخرین پنل رویداد «تکنولوژیهای بازاریابی ایران 1403» با عنوان «هوش مصنوعی در ابزارهای مارتک» با حضور قادر صادقی، همبنیانگذار و مدیرعامل رایچت؛ پویا بهیاد، همبنیانگذار خودنویس؛ محمدجواد ابوطالبی، همبنیانگذار گپیفای؛ حسین حمزهپور، همبنیانگذار دیتاک؛ و محمدرضا ازلی، بنیانگذار تکراسا اینسایت به عنوان مدیر پنل به پایان رسید.
در نهایت ایوب محمدیان، رئیس دانشکده فناوری و مدیریت صنعتی دانشگاه تهران آخرین سخنران این رویداد بود. او درمورد مدل کسب و کار اکوسیستمی به ارائه توضیحاتی پرداخت.
انتهای پیام
مرتبط با : تکراسا