Inside Out چگونه پرفروش‌ ترین انیمیشن تاریخ سینما شد؟

x تبلیغات
هلو

انیمیشن Inside Out ۲ در طی سه هفته پس از اکران توانست رکورد پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما را بشکند. این اثر البته جز مخاطبان، توجه زیادی نیز از طرف منتقدان دریافت کرده است. قسمت اول این اثر در سال 2015 اکران شده بود.

به گزارش کاماپرس، این احتمال وجود دارد که Inside Out ۲ با عبور از رکورد ۲.۵میلیاردی فروش، به جمع سه فیلم پرفروش تاریخ سینما بپیوندد و حتی صدرنشین تاریخ سینما باشد.

Inside Out داستان یک دختر ۹ ساله به نام رایلی است که از مینه‌سوتا به سانفرانسیسکو نقل مکان و زندگی جدیدی را دنبال می‌کند. احساسات رایلی به شخصیت‌هایی در فیلم تبدیل می‌شوند که هر کدام شخصیت خاص خود را دارند: شادی، غم، خشم، ترس و انزجار. در فیلم جدید، احساسات رایلی تشدید می‌ شود.

اما چرا این انیمیشن تا این اندازه محبوب شد؟

دنیای اقتصاد به نقل از  لیزا دامور، مشاور ارشد روان‌شناسی کودکان و نوجوانان، درباره‌ی این موضوع گفته است: «این فیلم به عادی‌سازی احساسات منفی و ناراحت‌کننده مانند اضطراب و ترس کمک می‌کند. فیلم می‌گوید سلامت روان به معنای احساس خوب نیست بلکه همه احساس‌های انسان در مواقع مختلف، به کار می‌آیند و باید درک شوند. پس گاهی لازم است که ما خشمگین باشیم، ناراحت باشیم یا حتی تنفر داشته باشیم.»

x تبلیغات
دریان سفر امید

بیشتر بخوانید:

پراشانز والاوان، ‌روان‌شناس دیگری نیز درباره‌ی این انیمیشن صحبت کرده و درباره‌ی آن می‌گوید: «این فیلم از طریق درک عمیق روان‌شناختی خود، در مورد پیچیدگی‌های متعدد ذهن ما تامل می‌کند و جستاری فلسفی در مورد چگونگی شکل دادن به هویت ارائه می‌دهد. فیلم اول به مرگ شادی کودکانه می‌پردازد، فیلم دوم درباره مرگ تصور ما از خودمان است.»

به گفته‌ی والاوان، این فیلم پیشنهاد می‌کند که جهان، محیط ما، تجربیات ما، توانایی ما در مهار احساسات و خاطرات خوب و بد ما، همه با هم ترکیب می‌شوند تا سیستم‌های اعتقادی ما را شکل دهند و حس خودمان درباره خودمان را کامل کنیم یا تغییر دهیم.

علاوه بر آن آلانا جیمز، روان‌شناس نوجوانان، نیز درباره‌ی انیمیشن Inside Out ۲ می‌گوید: «این اثر نشان می‌دهد که اضطراب یک احساس طبیعی است و می‌تواند هدف مثبتی داشته باشد. این انیمیشن تنظیم احساسات را نشان می‌دهد، روش‌هایی که ما واکنش‌های احساسی خود را مدیریت می‌کنیم.»

به گزارش دنیای اقتصاد، پایگاه رسانه‌ای GGSC که از رسانه‌های علمی معتبر به شمار می‌آید، در این باره نوشته است: «این اثر، یک کاوش متفکرانه و عمیق از تجربه عاطفی انسان است. این انیمیشن به ما یادآوری می کند که روابط انسانی در جزئی‌ترین حالت خود، تا چه اندازه می‌تواند بر درک ما از جهان و احساسات عمومی‌مان اثرگذار باشد.»

انتهای پیام

 

x تبلیغات
سفریار آریا
آمیتیس تراول
آ اس پ
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان