ورقهای رنگی، یکی از پرکاربردترین انواع ورق در صنعت به شمار میرود. برتری این ورقها نه فقط به خاطر رنگ و ظاهر، بلکه بابت خواص فیزیکی و شیمیایی متناسب آنها است. این ورقها از مقاومت به خوردگی بالاتری نسبت به محصولات مشابه خود برخوردارند، زیرا اساس تولیدشان، ورقهای گالوانیزه است. قیمت ورق رنگی به دلیل وجود تقاضای بالا برای آنها در بازار به صورت مداوم تغییر میکند. تنوع بالای این ورقها در بازار نیز موجب شده است که از نظر قیمتی با یکدیگر متفاوت باشند.
کاماپرس در این گزارش، انواع ورق رنگی و کاربرد آنها، مراحل تولید، قیمت و نکات مهم در هنگام خرید ورق رنگی را بررسی کرده است.
مراحل تولید ورق رنگی
ورقهای گالوانیزه که با لایهای از رنگ مخصوص پوشش دهی شدهاند، ورق رنگی گالوانیزه نامیده میشود. پروسه تولید این پوشش رنگی، الکترواستاتیک نام دارد. ورقهای گالوانیزه پس از تکمیل مراحل تولید، در فاز آمادهسازی برای پولیش قرار میگیرند. ابتدا چربیها و ناخالصیها از سطح ورق حذف شده و بعد از آن برسکاری انجام میشود تا سطح ورق صاف شود. سپس قطعه با آب شستوشو داده و خشک میشود. در ادامه برای افزایش مقاومت به خوردگی، یک نوع ماده شیمیایی روی آن پاشیده و یک لایه پرایمر روی سطح ورق کشیده میشود. سپس سطح ورق با چند لایه رنگ گالوانیزه پوشش داده شده و در کوره خشک و سرد میشود. در پایان، لایه اصلی رنگ روی ورق پاشیده میشود و دوباره آن را در کوره قرار میدهند. با این روش، محصولی تولید میشود که از مقاومت و شکلپذیری بالایی برخوردار است.
انواع ورق رنگی و کاربرد آنها
ورق رنگی طرح شادولاین: این ورق، یکی از محبوبترین و کاربردیترین انواع ورقهای رنگی است و دلیل محبوبیت آن، مرغوبیت بالای محصول است. این ورق دارای طرح ذوزنقهای شکل است و علاوه بر سبکی و قیمت مناسب، از ظاهری زیبا برخوردار است. از این ورق برای ساخت ساندویچ پنل و انواع سقفها استفاده میشود و یکی از پرفروشترین ورقهای رنگی در بازار است.
ورق رنگی طرح سفال پالرمو: پالرمو، یک نوع ورق با مقاومت بالا در برابر ضربه و نور بوده و نصب آن سریع و آسان است. در ساخت سقف خانههای شهر پالرمو در ایتالیا از این ورق استفاده شده است و به همین دلیل با نام پالرمو شناخته میشود. این ورق دارای ضخامت پوشش گالوانیزه بین ۲۰ تا ۲۵ میلیمتر است که مقاومت بالایی دارد.
ورق رنگی طرح ذوزنقهای: این ورق برای استفاده در سقفهای شیروانی و دیوارهای سوله مناسب است. ورق ذوزنقهای بسیار سبک است و با قیمت مناسبی ارائه میشود. همچنین دارای مقاومت بالا و قابلیت نصب سریع و آسان است.
ورق رنگی کرکرهای یا شیروانی: این نوع ورق، یکی از محصولات پرکاربرد در ساخت و ساز سقفهای شیروانی است. ورق شیروانی علاوه بر زیبایی ظاهری از استحکام و مقاومت بالایی نیز برخوردار است، این استحکام موجب شده که برای برای پوشش سقفهای شیبدار و شیروانی مناسب باشد.
ورق رنگی سینوسی: این ورق تا حدودی شبیه ورق ذوزنقهای شکل است. این ورق مقاومت بالایی در برابر نور و آب داشته و از آن بیشتر برای ساخت سولهها و ساختمانها استفاده میشود.
قیمت ورق رنگی
قیمت ورقهای رنگی در بازار به دلیل تقاضای بالا و تنوع محصولات، همواره در حال نوسان است. این ورقها از ابعاد و رنگهای متنوعی برخوردارند که موجب اختلاف قیمت آنها میشود. همچنین کارخانههای مختلف قیمتهای متفاوتی را برای محصولات خود اعلام میکنند که به عواملی مانند کیفیت و نوع رنگ وابسته است. عواملی همچون نرخ ارز، شرایط بازار و هزینههای حمل نقل نیز میتواند بر قیمت ورق رنگی تاثیرگذار باشد.
نکات مهم در خرید ورق رنگی
در انتخاب و خرید ورق رنگی باید به چند نکته توجه داشت. ابتدا باید ابعاد و اندازههای ورق را بررسی کرد تا مطمئن شد که با نیازهای پروژه مورد نظر منطبق است. سپس باید کیفیت تولید و رنگ را بررسی و اطمینان حاصل کرد که در برابر فرسایش و خوردگی مقاوم است.
در هنگام خرید لازم است که شهرت برند و تولیدکننده ورق را نیز مورد توجه قرار داد و قیمتها را مقایسه کرد تا بهینهترین انتخاب را برای خرید انجام داد. برای این منظور همواره باید از مراکز فروش معتبر و با تجربه خرید کرد تا از کیفیت و صحت محصولات اطمینان حاصل شود و مطمئن شد که در صورت نیاز به خدمات پس از فروش، مشتری پشتیبانی میشود.
خرید آسان و مطمئن ورق رنگی گالوانیزه از “آراد آهن”
ورق رنگی گالوانیزه را میتوان به صورت آنلاین و اینترنتی سفارش داد تا علاوه بر راحتی و سهولت خرید، در وقت و هزینه نیز صرفهجویی شود. در این زمنیه بازرگانی آرادآهن به عنوان یکی از معتبرترین مراجع خرید آهن آلات، انواع مقاطع فولادی از جمله ورق رنگی را با قیمت مناسب تأمین و در سراسر کشور عرضه میکند.
آراد آهن با کلیه کارخانههای داخلی تامین کننده ورق رنگی از جمله فولاد مبارکه اصفهان، مجتمع تولیدی هفت الماس و کارخانجات نورد و لوله سمنان همکاری نزدیکی دارد. آراد آهن قیمت محصولات این کارخانهها را به صورت لحظهای در کانال تلگرام و وبسایت خود به نشانی www.aradahan.com به روزرسانی میکند. همچنین میتوان در صورت نیاز به راهنمایی با شماره تلفن 34055-031 تماس گرفت و از مشاوره رایگان متخصصان آراد آهن بهرهمند شد.
انتهای پیام
مرتبط با : آراد آهن