ورق سیاه که در بازار با نام پلیت نیز شناخته میشود، یکی از آلیاژهای پر استفاده در ساختمان سازی است. دلیل استفاده از این ماده در صنعت ساختمان، استحکام زیاد و مقاومت بالا در برابر زنگزدگی و خوردگی است. همچنین این ورق قابلیت خمکاری، جوشکاری و برشکاری بسیار خوبی نیز دارد. در نتیجه در بسیاری از سازهها که کیفیت و استحکام اهمیت زیادی دارد از ورق سیاه استفاده میکنند. بر همین اساس آگاهی از قیمت روز ورق سیاه و نحوه محاسبه قیمت آن در تعیین بودجه ساخت و ساز اهمیت ویژهای خواهد داشت.
کاماپرس در این گزارش ضمن معرفی انواع ورق سیاه و کاربردهای آن، نحوه محاسبه و قیمت ورق سیاه را نیز بررسی میکند.
انواع ورق سیاه آهن چیست؟
ورق سیاه در انواع مختلف تولید و روانه بازار میشود. برای نمونه ورق سیاه یک میل از جمله انواع پرکاربرد ورق سیاه است. این نوع از ورق علاوه بر ساخت و ساز در صنایع دیگر از جمله خودروسازی، ساخت سوله و تانکر نیز کاربرد دارد. همچنین ورق سیاه در انوع 1.5، 2 و 3 میل نیز تولید میشود. این نوع ورقها نیز در صنعت ساختمان سازی کاربرد دارند و به دلیل تولید به روش نورد گرم، از قیمت پایینتری نیز برخوردار هستند.
یکی دیگر از ورقهای پرکاربرد، ورق سیاه 10 میل است که در ابعاد 15 در 6 متری تولید میشود. این ورق این کاربرد گستردهای در صنایع مختلف کشور دارد.
کدام ورق سیاه برای کاربردهای صنعتی مناسب است؟
علاوه بر ورقهای گفته شده، ورقهای سیاه تخصصیتری نیز در حال تولید هستند که در صنایع سنگین و خاص مورد استفاده قرار میگیرند. . برای نمونه میتوانید به ورقهای ST37، ST44 و ST52 اشاره کرد که علاوه بر صنعت ساخت و ساز، بیشترین کاربرد آنها در خودروسازی، راه آهن، سوله سازی، ماشین سازی، پتروشیمی، سدسازی، ساخت هواپیما و ریل سازی است.
این نوع از ورقهای سیاه تحمل بالا در برابر تحمیل وزن سنگین و قابلیت بالایی در مقاومت در برابر پیچش و کشش دارند. این محصولات معمولا در ضخامتی بین 2 تا 15 میلیمتر و عرض یک تا 1.5 متری تولید و به بازار عرضه میشوند.
نحوه قیمت گذاری ورق سیاه
کارخانجات تولید کننده ورق سیاه مانند فولاد مبارکه، اکسین اهواز و فولاد کاویان، این محصول را در دو شکل فابریک و رولی به بازار عرضه میکنند. در صورتی که ورق سیاه در ابعاد کوچکتری بریده شود به آن فابریک گفته میشود و ورق سیاه رولی به شکل یک رول بزرگ و بدون برش به مشتری ارائه میشود.
علاوه بر نوع عرضه، ضخامت ورق سیاه نیز تعیین کننده قیمت آن است. ورق سیاه معمولا به شکل نورد گرم و در حرارت بالا تولید میشود. بر همین اساس، هر کارخانه بر اساس قیمت تمام شده و ضخامت ورق سیاه و همچنین میزان عرضه و تقاضا، قیمت ورق سیاه را به صورت روزانه اعلام میکند.
قیمت نهایی ورق سیاه بستگی به وزن آن دارد و علاوه بر این، قیمت ارسال و باربری نیز به قیمت کیلویی این محصول اضافه شده و قیمت نهایی بر اساس همه این فاکتورها مشخص میشود.
قیمت روز ورق سیاه را چطور آنلاین استعلام بگیریم؟
برای کاهش ضرر و زیان در هنگام خرید ورق سیاه باید به صورت روزانه و در زمان خرید، قیمت روز این محصول را از فروشندههای اصلی آن استعلام گرفته و سپس اقدام به خرید کنید. برای استعلام قیمت ورق سیاه در ابعاد و اندازههای مختلف، سایت آهن ملت میتواند گزینه مناسبی باشد. قیمت ورق سیاه 1.5 میل تا قیمت ورق سیاه 70 میل در این سایت به صورت روزانه اعلام میشود. همچنین شما میتوانید قیمت روز ورق سیاه را بر اساس کارخانه تولیدی نیز در آهن ملت به صورت آنلاین استعلام کنید. قیمت ورق سیاه فولاد مبارکه، قیمت ورق سیاه گیلان، قیمت ورق سیاه فولاد کاویان و قیمت ورق سیاه اکسین اهواز به همراه سایر کارخانههای اصلی تولید کننده در این سایت موجود است.
استعلام قیمت ورق سیاه و خرید آنلاین از سایت آهن ملت
سایت آهن ملت متعلق به شرکت توان کاوش شکیبا، به عنوان یکی از شرکتهای مطرح و شناخته شده در زمینه خرید و فروش انواع آهن آلات و مقاطع فولادی است. این شرکت هم اکنون خدمات خود را به صورت آنلاین و طریق سایت آهن ملت به آدرس https://ahanmelat.com ارائه میدهد. اعلام قیمت لحظهای انواع مقاطع فولادی و خرید و فروش انواع آهن آلات از طریق این سایت و یا تماس با شماره تلفن 02167103 امکانپذیر است.
انتهای پیام
مرتبط با : آهن ملت