5 راه پیشگیری از اثرات مخرب فضای مجازی بر سلامت روان

x تبلیغات
هلو

نتایج تحقیقات و پژوهش‌های زیادی نشان می‌دهد که حضور در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در کنار اثرات مثبتی همچون توسعه ارتباطات و اطلاعات، گاها می‌تواند اثرات مخربی بر سلامت روان افراد بر جای بگذارد.

به گزارش کاماپرس، یونیسف طی مطلبی 5 راه کار برای مراقبت از سلامت روان در فضای مجازی معرفی کرده است.

1- عدم جست‌وجو و پیگیری اخبار بد

جستجوی هدفمند در فضای مجازی به فیلتر کردن اطلاعات و صفحات بی‌فایده و بعضا مخرب کمک زیادی می‌کند. آنفالو کردن افراد و صفحات منفی و یا ریپورت کردن صفحات دارای محتوای آزار دهنده نیز در پیشگیری از اثرات منفی این صفحات بر سلامت روان افراد اثرگذار است.

بیشتر بخوانید:

2- حضور آگاهانه و هدفمند در فضای مجازی

البته صفحات بسیار سودمندی نیز در فضای مجازی فعالیت می‌کنند که توصیه می‌شود آنها را دنبال کنید. در این رابطه می‌توان به فعالین حوزه سلامت روان مانند اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های مدیتیشن، صفحات مجازی افراد الهام بخش مثل دانشمندان، آشپزها و ورزشکاران اشاره کرد.

x تبلیغات
دریان سفر امید

3- رعایت اصول امنیتی در فضای مجازی

تنظیمات امنیتی اکانت‌های خود را چک کرده و هنگام ثبت‌نام در اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مختلف با دقت و رعایت اصول امنیتی اقدام کنید.

4- مهربانی را انتخاب کنید

هنگام فعالیت در فضای مجازی و یا پست و کامنت گذاری، مثبت عمل کنید. پیش از ثبت و ارسال پیام منفی کمی تامل کرده و فکر شده عمل کنید.

در ارسال پیام‌های مثبت و احوال جویی از اطرافیان خود پیش قدم شوید و یا در زیر پست‌های آنان با مهر و محبت، نظرات مثبت بنویسید.

5- اهمیت برقراری ارتباط در دنیای واقعی

گهگاهی از دنیای مجازی فاصله گرفته و به صورت حضوری و مستقیم با دوستان و خانواده خود ارتباط برقرار کنید.

انتهای پیام

x تبلیغات
سفریار آریا
آمیتیس تراول
آ اس پ
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان