چگونه می توان بیمار را با دستگاه الکتروشوک احیا کرد؟

x تبلیغات
هلو

گاهی اوقات، حوادث ناگواری چون خفگی، تصادف، غرق شدن، بیماری‌های قلبی و عروقی، آسیب جسمی یا روانی و… موجب ایست قلبی ناشی از آریتمی می‌شود. در چنین شرایطی، فرد آسیب‌دیده باید در سریع‌ترین زمان ممکن احیا شود. دستگاه الکتروشوک یا دفیبرلاتور یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی است که برای این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس،  شوکی که با کمک دستگاه الکتروشوک اعمال می‌شود، می‌تواند در برخی موارد، ریتم قلب را به حالت اولیه خودش برگرداند. به همین دلیل، وجود این دستگاه در تمام بخش‌های بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، کلینیک‌ها و حتی مطب‌ها و آمبولانس‌ها واجب است. اما انواع مختلف این دستگاه چیست و چگونه کار می‌کند؟

معرفی انواع دستگاه دفیبرلاتور

این دستگاه را می‌توان بر اساس شکل موج به دو نوع مونو فیزیک و بای فیزیک تقسیم کرد. همچنین، دستگاه الکتروشوک بر اساس کاربرد در سطح بدن به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم می‌شود.

دستگاه الکتروشوک مونو فیزیک: این دستگاه، جریان الکتریکی را در یک جهت به قلب منتقل می‌کند. از آنجایی که عملکرد دستگاه‌های بای فیزیک بهتر است، استفاده از مونو فیزیک‌ها تقریباً منسوخ شده است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

دستگاه الکتروشوک بای فیزیک: دستگاه بای فیزیک، جریان الکتریکی را در دو جهت رفت و برگشتی به قلب ارسال می‌کند. در واقع، ابتدا شوک الکتریکی در یک مسیر جریان پیدا می‌کند و سپس به صورت برعکس، باز می‌گردد. بای فیزیک‌ها انرژی کمتری مصرف می‌کنند اما اثربخشی بهتری دارند. در نتیجه، استفاده از آنها تا حد چشمگیری، آسیب به سلول‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

دستگاه الکتروشوک داخلی: کسانی که به آریتمی بطنی مبتلا هستند، نیاز دارند تا این دستگاه در ناحیه شکم یا قسه سینه‌شان کاشته شود. الکتروشوک داخلی با کمک سیم و الکترود به قلب بیمار متصل می‌شود و در صورت نیاز، شوک الکتریکی اتوماتیک را ایجاد می‌کند.

دستگاه الکتروشوک خارجی: این دستگاه‌ها در بیرون از قفسه سینه مورد استفاده قرار می‌گیرند و به دو نوع دستی و خودکار (اتوماتیک) تقسیم می‌شوند. نوع دستی این دستگاه، همانی است که در مراکز درمانی و آمبولانس‌ها برای احیاء بیمار وجود دارد. اما نوع اتوماتیک دستگاه الکتروشوک خارجی بر روی قفسه سینه بیمار قرار می‌گیرد تا ضربان قلب را پردازش و در صورت لزوم، شوک الکتریکی ایجاد کند.

دستگاه الکتروشوک-کاماپرس

دستگاه الکتروشوک چگونه کار می‌کند؟

این دستگاه با استفاده از یک منبع تغذیه و یک باطری داخلی بزرگ، خازن خود را شارژ می‌کند. دو قطعه فلزی (الکترود) به دستگاه متصل است که بر روی قفسه سینه بیمار قرار می‌گیرد. انرژی‌ای که در درون خازن ذخیره شده است، توسط الکترودها به قلب بیمار منتقل می‌شود. به علاوه، دستگاه دفیبریلاتور دارای یک مانتیور است که دائماً شکل موج ECG را نمایش می‌دهد. برای شوک دادن باید 5 مرحله را طی کرد. ابتدا باید مقدار ژول، انتخاب و دستگاه شارژ شود. سپس، پدل‌ها را باید آماده کرد و بر روی قفسه سینه بیمار قرار داد و انرژی الکتریکی را تخلیه کرد.

خرید دستگاه الکتروشوک

شرکت افرا طب به عنوان بنیان‌گذار و نخستین شرکت تجارت الکترونیک تجهیزات پزشکی در ایران شناخته می‌شود. این شرکت، بستر مناسبی را برای ارائه کالا و خدمات پزشکی به مشتریان فراهم کرده است. افرا طب علاوه بر فعالیت در عرصه تجارت الکترونیک تجهیزات پزشکی در حوزه مشاوره، تجهیز، راه اندازی و ارتقاء مراکز درمانی و مهندسی بازار، خدمات تبلیغات و برندینگ نیز خدمات خود را به مشتریان ارائه می‌کند. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت‌ها و کسب مشاوره بیشتر با شماره 91035543 تماس بگیرید و یا به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید.

انتهای پیام

مرتبط با : افرا طب
x تبلیغات
فارکسیو
سفریار آریا
آمیتیس تراول
آ اس پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان