دلالی 300 میلیونی با داروی کرونا

x تبلیغات
هلو

با وجود اینکه تاکنون هیچ واکسن و داروی قطعی برای درمان کرونا تولید نشده است، اما برخی از دلالان داروهایی‌ را به قیمت بسیار بالا به همراهان بیماران کرونا می‌فروشند.

به گزارش کاماپرس؛ چند روز پیش بود که سعید نمکی وزیر بهداشت از تولید و عرضه داخلی دو دارویی که پزشکان برای درمان کرونا تجویز می‌کنند ، خبر داد و گفت؛« گرچه هنوز درمان قطعی برای درمان ویروس کرونا نداریم اما دو داروی «رمدسیویر» و «فاویپیراویو» می‌توانند برای بیماران مفید باشند.» در همین حال برخی از شهروندان اعلام کرده‌اند که این دارو‌ها و یک سری دیگر از دارو‌هایی را که توسط پزشک تجویز می‌شوند خودشان باید پیدا کنند. افراد در قدم اول برای دریافت این دارو‌ها به داروخانه سر می‌زنند، اما آن را پیدا نمی‌کنند و به همین علت همراهان بیمار برای پیدا کردن دارو راهی بازار سیاه و اسیر دلالان به خصوص در ناصرخسرو می‌شوند. روزنامه «شرق» در گزارش امروز خود از حال و روز همراهان بیماران کرونایی و سرگردانی آنها در بازارسیاه دارو نوشته است.

به نوشته شرق؛«خانواده میترا یکی از خانواده‌هایی هستند که برای درمان برادرشان 260 میلیون تومان هزینه کرده‌اند. هرچند حالا برادر 23ساله میترا از دستگاه ونتیلاتور جدا و به بخش منتقل شده است، اما تهیه دارو از ناصرخسرو دردی از آنها دوا نکرده و داروی تهیه‌شده از بازار سیاه هم به‌دلیل اطمینان‌نداشتن از کیفیتش مورد استفاده قرار نگرفت.

او همچنین درباره رسیدنشان به ناصرخسرو می‌گوید: « لحظه‌ای که بیمار ما بستری شد به ما گفتند اصلا نیازی به رمدسیویر ندارد. بعد شبانه از او اسکن ریه گرفتند و متوجه شدند درمان‌های به‌کار‌رفته جواب نداده و باید درمان با این دارو آزمایش شود. این شد که سر از ناصرخسرو درآوردیم».

160 میلیون تومان قیمت سه داروی رمدسیویر

x تبلیغات
دریان سفر امید

به گفته خواهر این بیمار با مسولیت خانواده و بنا بر درخواست دکتر، سه عدد از دارو رمدسیویر به قیمت 160 میلیون تومان تهیه شد. برادر آنها علاوه بر این دارو نیازمند داروی رسیژن هم بود که آن‌هم در ناصرخسرو تهیه شد که خوشبختانه اصل بود و هر عدد دارو به قیمت 9میلیون‌و 500 هزار تومان از بازار سیاه تهیه شد. میترا می‌‌گوید وقتی دارو به دستشان می‌رسد، دکتر می‌گوید که نمی‌تواند از داروی رمدسیویر استفاده کند چون صحت آن قابل پذیرش نیست و آنها عملا 160 میلیون را دور ریختند. اما خوشبختانه، ‌واحد دوم رمدسیویر به بیمارستان می‌رسد و می‌توانند برای برادر میترا تزریق کنند.

«ما خوش شانس بودیم»

او در ادامه می‌گوید: «با وجوداین، بیماری هنوز پیشرفت داشت و 75 درصد ریه برادرم درگیر شده بود. برادر من در بیمارستان خصوصی بستری شده بود و گفتند باید به بیمارستان علوم پزشکی منتقل شود؛ چراکه آنجا امکانات بیشتری برای درمان این بیماری وجود دارد. آنجا مشخص شد که داروها دیگر به خانواده‌ها تحویل داده نمی‌شود. اصلا به ما نسخه ندادند که داروی برادرم را تهیه کنیم؛ چون گفتند داروها وارد بازار آزاد شده و داروی تقلبی زیاد شده است.. میترا می‌گوید ما خانواده خوش‌‌شانسی بودیم که توانستیم با هزینه نزدیک به 300 میلیون تومانی دوباره برادرم را داشته باشیم،‌ اما آیا این امکان برای همه وجود دارد و چرا نباید جلوی جولان قاچاقچی‌های دارو گرفته شود؟»

انتهای پیام

x تبلیغات
آمیتیس تراول
فارکسیو
آ اس پ

2 دیدگاه در “دلالی 300 میلیونی با داروی کرونا

  1. ثمین نخجوانی میگوید:

    ما که از این پول ها نداریم پس حتی اگه لازم هم بشه اصلا دنبال تهیه کردنش م نمی رویم و نگران بود و نبودش هم نیستیم چون چه باشه و چه نباشه ما پول برای تهیه اش نداریم

  2. سیدجعفرکاظمی میگوید:

    بالاخره دولت تدبیر وامیدهای واهی !!! نتوانست جلو قاچاق دارورا بگیرد آیا درکشورهای دیگرهم قاچاق دارو باین شکل است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان