طی سالهای اخیر، در صنعت تکنولوژی، بازارهای اپلیکیشن موبایل بسیار رقابتی شدهاند و صرفا ایده طراحی اپلیکیشن کافی نیست. باید به نکات کلیدی و مهمتری توجه داشته باشید که کار شما را از دیگر رقبا متمایز بکند و سرمایه شما را به سودآوری برساند. در ادامه سعی بر این است که نکات مهم طراحی اپلیکیشن را برای شما بیاوریم.
به گزارش کاماپرس، بعضی از ایدهپردازان اپلیکیشنها به قدری درگیر ایدهها و تصویر خیالی برنامه تکمیل شده میشوند که مراحل اولیه را نادیده میگیرند. مهمترین نکته این است که آن تصویر خیالی را کنار بگذارید وابتدا نحوه راهاندازی یک برنامه را بیاموزید، سپس میتوانید به شروع و ایجاد یک برنامه فکر کنید و اقداماتی برای توسعه آن انجام دهید.
1.رقبای خود را بشناسید
اولین قدم برای شروع هر کاری شناخت جامع بازار رقابتی آن حوزه است. در ابتدای کار باید نقاط قوت و ضعف دیگر رقبا را بشناسید. وقتی بدانید رقبایتان چه کسانی هستند و استراتژیهای آنها چیست، راهکارهای موثر را پیش میگیرید و اشتباهات رقبای خود را مرتکب نمیشوید.
2.مخاطبان هدف خود را بشناسید
این دشوارترین مرحله برای صاحبان مشاغل و بازاریابان است. در این مرحله شما باید تقاضا و نیاز مخاطبان خود را بشناسید و با ارائه محصولی، آن نیازها را برطرف کنید. قطعا خلاصه کردن همه ایدههایتان در دو یا سه جمله به طوری که هدف واضح بیان شود کار سختی است اما کلید موفقیت برنامه شما همین مرحله است.
3.بین برنامه بومی، ترکیبی و وب یکی را انتخاب کنید
انتخاب بین برنامههای بومی، ترکیبی و وب در توسعه و نگهداری برنامه شما تاثیر بهسزایی دارد. برنامههای بومی برای بازی و دیدن عکس و فیلم عالی هستند و پرهزینهترین برای ایجاد و توسعه هستند در حالی که برنامههای وب برای امکاناتی که بهروزرسانی آسان نیاز دارند برنامههای مناسبی هستند و بسیار سریع و کمهزینه هستند. اما برنامههای ترکیبی از هر نظر ایدهآل هستند.
4.گزینه های کسب درآمد خود را بشناسید
یک برنامه میتواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد درآمد کند. نقشهای مختلف کسب درآمد مثل برنامه رایگان، برنامه پولی، خریدهای درون برنامهای، اشتراکها، تبلیغات درون برنامهای و حمایت مالی میتوانند مزایا و معایب خاص خود را داشته باشند.
5.استراتژی بازاریابی اپلیکیشن خود را بسازید
قبل از توسعه باید به فکر بازاریابی اپلیکیشن خود باشید، دقیقا زمانی که همه فکر میکنند زود است. در این زمان برند خود را بسازید، مخاطبانتان را پیدا کنید، محتوا تولید کنید و ارتباط خود را شروع کنید.
6.برای مطرح شدن در اپ استور برنامه داشته باشید
عناصر کلیدی برای قرار گرفتن در لیست برنامههای اپ استور عبارتند از: نام برنامه، کلمات کلیدی، نماد، ارائه عکس، توضیحات مناسب و پیش نمایش ویدیو.
7.منابع خود را شناسایی کنید
نقشهبرداری از قابلیتهای مورد نیاز، انتخاب زبان برنامهنویسی، کدنویسی، نحوه طراحی اپلیکیشن، تجزیه و تحلیل برنامه، آزمایش کردن و نحوه پشتیبانی از برنامه از منابعی است که باید قبل از توسعه به آن فکر کنید.
8.تدابیر امنیتی را تضمین کنید
برای برنامهتان باید یک خط مشی رازداری لحاظ و تعیین کنید چه اطلاعاتی جمعآوری و نگهداری میشود زیرا امنیت دادههای کاربران مهمترین مسئلهای است که باید به آن بیندیشید. از آن جایی که امنیت اپلیکیشن بسیار مهم است قبل از توسعه باید برای آن برنامهریزی کنید.
انتهای پیام
مرتبط با : اپتو