یک مقام مسئول در شرکت ایران خودرو اعلام کرد پیش از آغاز قرعه کشی ایران خودرو و سایپا، طبق بررسی های انجام شده مشخص شد ۳۸۴ هزار و ۸۳۱ نفر واجد شرایط لازم نبوده و حذف شدند.
به گزارش کاماپرس، فرآیند قرعه کشی ایران خودرو امروز شنبه 17 خردادماه در حالی آغاز شد که به گفته یک مقام مسئول در شرکت ایران خودرو، پیش از آغاز قرعه کشی ایران خودرو ، طبق بررسی های انجام شده مشخص شد ۳۸۴ هزار و ۸۳۱ نفر واجد شرایط لازم نبوده و در بدو امر حذف شدند.
اسامی برندگان و نتیجه قرعه کشی علاوه بر پخش زنده در صفحه اینستاگرام ایران خودرو در سایت این شرکت نیز درج خواهد شد.
«اصغر حق پناه» امروز (شنبه) در مراسم قرعهکشی فروش فوق العاده ایران خودرو ویژه عید سعید فطر، افزود: تعداد پنج میلیون و ۲۷۳ هزار و ۸۵۶ نفر از تاریخ چهارم خردادماه تا پایان وقت اداری چهاردهم خرداد ماه با ورود به سایت ایران خودرو، به سامانه امتای وزارت صنعت، معدن و تجارت رفته و پس از احراز هویت، پیش ثبت نام را انجام دادند.
4 میلیون و 360 هزار و 153 نفر ؛ باقیمانده در گود قرعه کشی ایران خودرو
به گفته معاون مهندسی سازمان و سیستمهای ایران خودرو، از هفتم خرداد ماه ثبتنام و انتخاب خودرو برای افرادی که در مرحله قبل پیش ثبت نام کرده بودند انجام شد که در نهایت چهار میلیون و ۷۴۴ هزار و ۹۸۴ نفر در سایت سامانه فروش اینترنتی ایران خودرو وارد و خودروی خود را انتخاب کردند.
حق پناه خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۹ هزار و ۱۸ نفر به صورت تکراری با شرکت سایپا ثبت نام کرده و حذف شدند و ۳۴۵ هزار و ۸۱۳ نفر دیگر نیز دارای پلاک فعال بودند که آنان نیز حذف شدند.
وی گفت: به این ترتیب تعداد چهار میلیون و ۳۶۰ هزار و ۱۵۳ نفر شرکتکننده پس از انجام فرآیند پاکسازی باقی ماندند که قرعه کشی بین این افراد انجام میشود.
انتهای پیام
مرتبط با :

