8 نکته درباره تراکتورسازی ایران که شاید ندانید

x تبلیغات
هلو

شرکت تراکتورسازی ایران در سال 1347، به صورت شرکت سهامی خاص با مشارکت کشور رومانی، با هدف تولید انواع تراکتور و ماشین آلات صنعتی در شهرستان تبریز در زمینی به مساحت 400 هکتار تاسیس شد.

در ادامه کاماپرس 8 نکته کلیدی در مورد شرکت تراکتورسازی ایران را در اختیار فعالان صنعت ماشین سازی قرار می‌دهد؛

۱. این شرکت از سال 1348 تولید تراکتورهای رومانی را با برند «یو.تی.بی» آغاز کرد. از سال 1354 تولید این تراکتورها، به مرور از رده تولید خارج و تولید تراکتورهای ام.اف، با مشارکت شرکت مسی فرگوسن انگلستان شروع شد. با گذشت زمان با بومی سازی تکنولوژی تولید تراکتور، محصولات شرکت با برند داخلی آی.تی.ام، تولید و به بازار عرضه شد.

۲. در سال 1375 شرکت تراکتورسازی ایران به شرکت سهامی عام تبدیل شد و با نماد «تایرا» در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد. همچنین این شرکت در سال 1387 در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد.

۳. هم اکنون شرکت تراکتورسازی ایران، با ظرفیت اسمی 30 هزار دستگاه در سال، با تولید انواع تراکتور از رنج 38 تا 150 اسب بخار- شامل تراکتورهای سبک، متوسط، نیمه سنگین و سنگین- توانسته است بیش از 95 درصد سهم بازار داخل را به خود اختصاص دهد و به عنوان بزرگترین تولیدکننده تراکتور، در سطح خاورمیانه محسوب شود.

x تبلیغات
دریان سفر امید

۴. این مجموعه در سالهای اخیر، با تمرکز بیش از پیش بر انجام اقداماتی در رابطه با خودکفایی در تولید قطعات و مجموعه‌های استراتژیک تراکتور مانند محور جلو، گیربکس میانی، مجموعه‌های هیدرولیک و …، توسعه محصولات مانند طراحی و تولید تراکتورهای 475، 485، 800، 470 و محصول استراتژیک تراکتور سنگین، توسعه زیرساخت‌ها و همچنین با افزایش بهره وری عوامل تولید، توانسته مسیر تعالی را حتی در سال‌های سخت اقتصادی اخیر طی کند.

۵. در حال حاضر، شرکت تراکتورسازی ایران، شامل شرکت‌های اصلی نظیر تراکتورسازی ایران، موتورسازان تراکتورسازی ایران، ریخته گری تراکتورسازی ایران، خدمات صنعتی تراکتور سازی ایران و بازرگانی و خدمات پس از فروش تراکتورسازی است. از دیگر شرکت‌های اصلی تراکتورسازی ایران می‌توان از تراکتورسازی ارومیه، تراکتورسازی کردستان، مهندسی تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریز و خودروسازان دیزلی آذربایجان نام برد.

۶. رئیس هیئت مدیره شرکت تراکتورسازی ایران، مصطفی وحید زاده و مدیرعامل این شرکت، ابوالفتح ابراهیمی نام دارند. هادی آقا بابایی، نایب رئیس هیئت مدیره و مرتضی شفیعی و مهدی اعتصام نیز عضو هیئت مدیره هستند.

۷. این گروه صنعتی، گواهینامه‌های رتبه اول شاخص فروش، عضویت انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو، سیستم مدیریت کیفیت، رتبه بندی فعالان اقتصادی و تایید صلاحیت آزمایشگاه را دارد. دیگر گواهینامه‌های این شرکت شامل تمدید آزمایشگاه همکار، سیستم مدیریت رضایتمندی مشتریان، رتبه اول در گروه ماشین آلا، تجهیزات و صنایع فلزی، گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان است.

8. شعار سازمانی شرکت تراکتورسازی ایران، نگین صنعت سنگین کشور و ماموریت آن، تولید انواع تراکتور و ماشین آلات کشاورزی با بهره گیری از تکنولوژی روز و خلاقیت و ابتکار نیروی انسانی توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور و نیل به سودآوری توانمند برای بازارهای داخلی و خارجی در جهت مناسب و همچنین آرمان این شرکت، پیشگام در تولید ماشین آلات کشاورزی با قابلیت رقابت در سطح جهانی است.

مرتبط با : تراکتورسازی ایران
x تبلیغات
فارکسیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان