8 دلیل محکم برای سرمایه گذاری روی نقره

آریاک سفر

طلا تنها فلز ارزشمند در جهان نیست و این روزها خیلی از مردم به سرمایه گذاری روی دیگر انواع فلزات گرانبها، مانند نقره، مشغول هستند. نقره یکی از فلزاتی است که در شرایط بحرانی و سخت اقتصادی به عنوان یک منبع مهم سرمایه گذاری شناخته شده و سودآوری زیادی داشته است.

به گزارش کاماپرس، این روزها و با افزایش تورم در کشور، خیلی از مردم مایل به حفظ ارزش پول خود هستند یا برای افزایش ارزش سرمایه خود تلاش می‌کنند. یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ ارزش پول، سرمایه گذاری روی طلا است. اما نرخ طلا به اندازه‌ای بالا رفته است که افرادی دارای سرمایه کم امکان خرید آن را ندارند. در چنین شرایطی، سرمایه گذاری روی دیگر انواع فلزات گرانبها مثل نقره سودآور است.

در ادامه دلایل مهم برای سرمایه گذاری روی نقره بیان خواهد شد؛

نقره طی سه دهه اخیر همیشه همبستگی مثبتی با طلا داشته و در شرایط اقتصادی سخت و بحرانی پناهگاهی برای سرمایه گذاران بوده است.

این فلز گرانبها تنها جنبه زینتی و تزئینی ندارد، بلکه در عرصه صنعتی هم به کار برده می‌شود. طبق شواهد تاریخی، همیشه این فلز گرانبها در دوران شکوفایی صنعتی بهتر از طلا و دیگر فلزات عمل کرده است.

دریان سفر امید

میزان مصرف و تقاضا برای نقره در حال افزایش است. زیرا نقره بیشتر از 10 هزار کاربرد دارد و بسیاری از صنایع برای تداوم فعالیت خود به آن احتیاج دارند. به همین دلیل است که نقره به عنوان دومین کالای پرمصرف جهان شناخته می‌شود.

بیشتر فناوری‌های الکتریکی از جمله هوش مصنوعی، بدون نقره قادر به ادامه فعالیت نیستند و اقدامات آن‌ها کاملا مختل می‌شود.

به نظر کارشناسان و فعالان بازار فلزات گرانبها، به زودی نقره به یکی از محبوب‌ترین فلزات جهان تبدیل خواهد شد و قیمت خوبی پیدا خواهد کرد. زیرا دولت‌های بزرگ در حال افزایش ذخیره نقره خود هستند. این اقدام یک نشانه برای فعالان بازار فلزات گرانبها است.

با وجود کاربردهای زیاد نقره، اما قیمت آن چندان زیاد نیست و این یک فرصت مناسب برای دارندگان محدود سرمایه است تا این نوع فلز را خریداری و ذخیره کنند.

بیشتر بخوانید:

به نظر برخی فعالان، به دلیل کمبود ذخایر نقره و رشد تقاضای آن، شکافی بین عرضه و تقاضای نقره شکل خواهد گرفت و سمت عرضه با کمبود زیادی مواجه خواهد شد. به همین دلیل خرید نقره و ذخیره کردن آن در شرایط حاضر، سود زیادی را نصیب دارندگان آن در سال‌های آینده خواهد کرد.

نقره هم مانند طلا نقدشوندگی بالایی دارد و به سرعت در بازار مورد معامله قرار می‌گیرد، فقط کافی است خریداران به بازارهای طلا و نقره یا بورس برای نقد کردن آن مراجعه کنند.

انتهای پیام

مرتبط با : سیلوستینگگلدیکا
ژیوار
سفریار آریا
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام پرواز ایرانیان