6 توصیه و راهکار به وزیر گردشگری دولت پزشکیان

چالش های گردشگری-کاماپرس
ژیوار

مشکلات فرودگاهی، کاستی‌های حمل‌ونقل، کمبود نیروی انسانی، موضوع اخذ مالیات از آژانس‌های هواپیمایی، نبود نظارت بر قیمت بلیط‌ ها و غیره، تنها بخشی از چالش‌های این حوزه است که به کلاف سردرگمی تبدیل شده و فعالان این صنعت خواستار توجه به این مشکلات و حل آنها هستند.

برای بررسی این مشکلات و راهکارهای پیشنهادی فعالان این عرصه، با سید امیرارسلان نامدار، مدیرعامل آژانس هوایی و گردشگری نامی گشت ایرانیان به گفت‌وگو کردیم.

او یکی از چالش‌های موجود شرکت‌های مسافرتی را عدم مصونیت قضایی از آژانس‌های ایرانی در همکاری با کارگزاران خارج از کشور عنوان می‌کند. نامدار همچنین مالیات‌های دریافتی از آژانس‌های مسافرتی را یکی دیگر از مهمترین چالش‌های این حوزه می‌داند و عقیده دارد که ارائه تسهیلات مالیاتی مانند معافیت‌های مالیاتی برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های گردشگری و تبلیغات بین‌المللی می‌تواند به توسعه صنعت گردشگری کمک کند.

چالش های گردشگری-کاماپرس

او در ادامه به حمایت قانونی از قراردادهای بین‌المللی اشاره می‌کند و می‌گوید: در حال حاضر، هیچ قانون حمایتی مشخصی برای فعالان گردشگری ایران وجود ندارد که در صورت بروز مشکلات در قراردادهای بین‌المللی بتوانند از حقوق خود دفاع کنند. این موضوع باعث عدم اعتماد و کاهش همکاری‌های بین‌المللی می‌شود و ریسک فعالیت‌های تجاری را افزایش می‌دهد.

دریان سفر امید

مدیرعامل آژانس هوایی و گردشگری نامی گشت ایرانیان، سه راهکار را برای حل این چالش پیشنهاد می‌دهد:

  • تدوین قوانین حمایتی: دولت باید قوانین و مقرراتی را تدوین کند که از آژانس‌های مسافرتی ایرانی در قراردادهای بین‌المللی حمایت کند. این قوانین باید شامل روش‌های پیگیری قانونی و دریافت خسارت در صورت تخلف باشد.
  • ایجاد نهادهای حمایتی: تشکیل نهادها و سازمان‌های تخصصی برای ارائه مشاوره حقوقی و حمایت از آژانس‌های مسافرتی در قراردادهای بین‌المللی می‌تواند به کاهش ریسک‌ها و افزایش اعتماد کمک کند.
  • انعقاد توافق‌نامه‌های بین‌المللی: دولت می‌تواند با کشورها و سازمان‌های بین‌المللی توافق‌نامه‌های همکاری و حمایت متقابل امضا کند تا در صورت بروز مشکلات، پیگیری حقوقی و دریافت خسارت برای آژانس‌های ایرانی تسهیل شود.

اعطای تسهیلات برای جذب گردشگر به ایران یکی دیگر از محورهای گفت‌وگوی ما با نامدار است که در همین زمینه اعطای تسهیلات توسعه فعالیت‌های جذب گردشگر به داخل ایران را درخواست دارد و دراین باره می‌گوید: آژانس‌های مسافرتی با محدودیت‌های مالی زیادی مواجه هستند و نمی‌توانند برنامه‌های گسترده‌ای برای جذب گردشگر به ایران اجرا کنند. این وضعیت باعث کاهش تعداد گردشگران ورودی به کشور و در نتیجه کاهش درآمدهای ارزی می‌شود.

بیشتر بخوانید:

او برای حل این معضل نیز سه راه‌حل را مطرح می‌کند:

  • ارائه وام‌های کم‌بهره: دولت می‌تواند وام‌های کم‌بهره یا بدون بهره به آژانس‌های مسافرتی ارائه دهد تا آن‌ها بتوانند فعالیت‌های بازاریابی و توسعه زیر ساخت‌های گردشگری خود را به سطح و استانداردهای بین‌الملی افزایش دهند.
  • ایجاد مشوق‌های مالی: ارائه مشوق‌های مالی مانند معافیت‌های مالیاتی برای آژانس‌هایی که توانسته‌اند تعداد معینی گردشگر خارجی را به ایران جذب کنند، می‌تواند انگیزه‌ای برای توسعه فعالیت‌های آن‌ها باشد.
  • تشکیل نهاد بازاریابی بین‌الملی گردشگری: تشکیل کمیته‌ای از متخصصان برندسازی و بازاریابی به جهت بهبود نگرش جهانیان نسبت به گردشگری ایران و بازسازی تصویر امنیت سفر به ایران.

انتهای پیام

مرتبط با : نامی گشتسید امیر ارسلان نامدار
نهال گشت
آژانس هرمس 724
سبیت
تهران آهن
روکش مارال
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز