4 اختلاف رایج در معاملات املاک و مستغلات + نقش وکیل ملکی

x تبلیغات
روژاشاپ

اغلب در میان افراد مختلف درگیر در یک معامله چهار نوع رایج از اختلافات املاک و مستغلات رخ می‌دهد. این اختلافات شامل نقض قرارداد، نقض وظیفه، عدم افشای عیوب اموال و اختلافات مربوط به خطوط اموال می‌شود. اگر نگران نحوه حل اختلافات املاک هستید، با کمک یک وکیل ملکی از بروز هرگونه مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.

کاماپرس در ادامه این گزارش به بررسی چند نمونه از مهمترین اختلافات ملکی پرداخته است.

مشاجرات مربوط به نقض قرارداد

هنگام خرید یا فروش ملک، یک قرارداد قانونی الزام آور امضا می‌کنید. قرارداد فروش حاوی اطلاعات و الزامات مهمی است که هر دو طرف باید از آن‌ها پیروی کنند. به عنوان مثال، این قراردادها تاریخ بسته شدن، قیمت خرید، موارد احتمالی، تامین مالی، شرح اموال و سایر جزئیات را فهرست می‌کنند. انواع دیگر قراردادهای املاک، مانند اجاره‌های تجاری نیز قراردادهای قانونی الزام آور هستند که شرایط مهمی را دربر می‌گیرند. اگر هریک از طرفین قرارداد املاک و مستغلات از الزامات مطروحه پیروی نکند، طرف دیگر می‌تواند به کمک یک وکیل ملکی مجرب حق شکایت داشته باشد.

بهتر است پیش از آن که به آستانه دعوا برسید، با دریافت مشاوره از یک وکیل ملکی قرارداد خود را بررسی کنید. وکیل شما می‌تواند در مورد هر مهلت ضروری که شما یا طرف مقابل باید رعایت کنید، به شما مشاوره دهد. به کمک یک وکیل باتجربه، قبل از آن که دعوای نقض قرارداد ضروری شود، با حقوق و مسئولیت‌های خود تحت قرارداد املاک آشنا شوید.

همراهی وکیل ملکی در موارد نقض وظیفه

کارگزاران املاک و برخی دیگر از متخصصان که در معاملات املاک و مستغلات دخیل هستند وظیفه مراقبت از مشتریان خود را برعهده دارند. نقض این وظیفه می‌تواند منجر به آسیب به مشتریان شود. این شرایط می‌تواند شامل درگیر شدن در یک معامله ناسالم، گمراه شدن در مورد وضعیت یک ملک، یا از دست دادن یک معامله فروش باشد. متخصصان املاک و مستغلات باید به نفع مشتریان خود عمل کنند. آن‌ها همچنین نباید منافع شخص ثالث را بر مشتریان خود ترجیح دهند. علاوه‌بر این، نمایندگان باید اطلاعات مشتری را محرمانه نگه دارند و هر گونه اطلاعاتی را که به دست می‌آورند هنگامی افشا کنند که به نفع مشتریانشان است.

x تبلیغات
دریان سفر امید

وکیل ملکی-کاماپرس

عدم افشای عیوب اموال

در برخی موارد، فروشندگان ملک از نقص در املاک خود اطلاع دارند، اما آن‌ها را به خریداران اعلام نمی‌کنند. اگر پس از خرید ملک متوجه نقصی شده‌اید، می‌توانید حق شکایت از فروشنده را داشته باشید. نقص باید غیر مشهود باشد و هنگام بازرسی مشخص نشود. همچنین فروشنده باید از عیب اطلاع داشته باشد یا به طور منطقی نسبت به آن آگاه باشد. در نهایت، فروشنده باید عمدا نقص را از شما به عنوان یک خریدار احتمالی پنهان کرده باشد. اثبات این موضوع که فروشنده از این عیب اطلاع داشته، به خصوص در ساختمان‌های تجاری بزرگ یا زمانی که فروشنده در ملک زندگی نمی‌کند، می‌تواند دشوار باشد. در این شرایط در مورد ادعای خود مبنی بر عدم افشای نقص اموال، همراهی وکیل ملکی قطعا به نفع خریدار است.

اختلافات خط مالکیت

در نهایت، چهارمین دعوای رایج املاک و مستغلات در مورد خطوط املاک است. به خصوص در شهرها و مناطقی که دارای خطوط املاک زیادی هستند، تعیین این مرزها ممکن است در طول زمان دشوار باشد. گاهی اوقات، صاحبان املاک حصارهایی می‌سازند یا درختانی را پرورش می‌دهند تا خط ملک خود را با همسایه‌ها تقسیم کنند. اگر قبل از خرید، برای تعیین دقیق مرزهای ملک، وقت نگذارید، ممکن است بعدا با مشکلات بسیاری مواجه شوید. حصار همسایه‌ای که به اندازه چند سانتی‌متر به ملک شما تجاوز می‌کند، می‌تواند منجر به ادعای مالکیت آن‌ها شود. از مشورت با یک وکیل ملکی در مورد نحوه پیگیری هرگونه ادعای مربوط به اختلافات خط مالکیت غافل نشوید.

اختلاف ملکی دارید؟ با مجموعه دادپویان در تماس باشید

اگر در مورد معامله املاک خود سؤالی دارید، یا چناچه نیاز به طرح شکایت دارید، همین امروز اقدام کنید. بیش از 30 وکیل مجرب در مجموعه حقوقی دادپویان /https://dadpouyan.vip به مشتریان املاک خود در مورد اختلافات مختلف از نقض قرارداد تا نقص دارایی مشاوره و راهنمایی لازم را ارائه می‌کنند. تیم تخصصی وکیل ملکی دادپویان در تلاش جهت یافتن بهترین راه حل ممکن برای حل انواع اختلافات ملکی خدمت رسانی می‌کند.

انتهای پیام

مرتبط با : موسسه حقوقی دادپویان
x تبلیغات
پیام رسان
تورهای مسافرتی لحظه آخر
بازارگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
سلام پرواز ایرانیان