10 کشور گران برای زندگی کدامند؟

ژیوار

هزینه‌های زندگی در کشور‌های مختلف دنیا متفاوت بوده و این تفاوت منعکس‌کننده‌ی میزان بودجه مورد نیاز برای حفظ استاندارد‌های زندگی راحت از جمله هزینه‌هایی مانند مسکن، غذا، حمل‌ونقل و مراقبت‌های بهداشتی است.

به‌گزارش کاماپرس، به‌طور کلی هزینه زندگی در کشور‌های توسعه‌یافته بیشتر از هزینه زندگی در کشور‌های در حال توسعه است. از همین روی برخی کشورها در اروپا، آمریکای شمالی و آسیا گران‌ترین کشورها برای زندگی هستند و در مقابل کم‌هزینه‌ترین کشور‌ها برای زندگی در آفریقا، آسیا و آمریکای جنوبی قرار دارند.

در این گزارش نگاهی به 10 کشور گران دنیا انداخته‌ایم:

بیشتر بخوانید:

سوئیس

دریان سفر امید

سوئیس گران‌ترین کشور جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ است. برآورد هزینه ماهانه زندگی برای یک خانواده چهار نفره در این کشور ۷ هزار و ۱۳۵ فرانک سوئیس و برای یک فرد مجرد ۴ هزار و ۲۳۵ فرانک است.

سوئیس به دستمزد‌های عالی و استاندارد‌های بالای زندگی شناخته می‌شود.

سنگاپور

سنگاپور دومین کشور گران جهان است. اداره آمار این کشور، متوسط هزینه ماهانه در بین خانوار‌های مقیم در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸ را ۴ هزار و ۷۲۴ دلار سنگاپور اعلام کرده است.

میانگین مبلغ اجاره ماهانه یک آپارتمان سه خوابه در این کشور می‌تواند تا ۵ هزار دلار سنگاپور برسد.

هنگ‌کنگ

هنگ‌کنگ سومین کشور در لیست گران‌قیمت‌ترین کشور‌های دنیا برای زندگی است. طبق آمار‌های به‌دست‌آمده، یک خانواده چهار نفره در این کشور، در ماه بدون احتساب اجاره خانه، به‌طور متوسط حدود ۴۰ تا ۶۰ هزار دلار هنگ‌کنگ هزینه می‌کند.

مالیات، دستمزد و تقاضای بالای مسکن در شهر‌های بزرگ دلیل این گرانی است.

ایسلند

ایسلند به خاطر موقعیت دور آن و اتکا به واردات نیز چهارمین کشور گران دنیاست.

متوسط هزینه زندگی ماهانه در ایسلند ۲۴۵۷ دلار است و غذا، اقامت و به‌ویژه حمل‌ونقل در این منطقه بسیار گران هستند.

جزایر باهاما

اجاره ماهانه یک آپارتمان یک‌خوابه در ناسائو، پایتخت باهاما، به‌طور متوسط حدود هزار تا هزار و ۵۰۰ دلار است؛ درحالی‌که یک آپارتمان سه خوابه می‌تواند حدود ۲‌ هزار تا ۳‌ هزار دلار هزینه داشته باشد. این کشور از استاندارد بالایی برای زندگی برخوردار است که به بالا بودن هزینه کلی زندگی در آن کمک می‌کند.

آمریکا

به گزارش اداره آمار آمریکا، متوسط هزینه‌های سالانه خانوار‌ها در ایالات‌متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۷۲ هزار و ۹۶۷ دلار بوده است. علاوه بر این، خانوار‌های آمریکایی سالانه به‌طور متوسط بیش از ۶۰ هزار دلار برای مواردی مانند مسکن، حمل‌ونقل، مالیات و غذا هزینه می‌کنند.

ایرلند

ایرلند در فهرست گران‌ترین کشور‌های جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۴ هفتمین رده را به‌خود اختصاص داده است. هزینه زندگی در این کشور بسته به موقعیت مکانی متفاوت است؛ دوبلین ۳۳درصد بالاتر از کورک و ۴۷درصد بالاتر از بلفاست است.

استرالیا

میانگین هزینه‌ خانوار‌ها در استرالیا در سال ۲۰۲۲، مبلغ چشمگیر ۱۳۰هزار و ۳۵۳ دلار بود که معادل ۲هزار و ۵۰۷ دلار در هفته است. مسکن و هزینه بالای کالاها، خدمات، حمل‌ونقل و مراقبت‌های بهداشتی دلیل این گرانی است.

نروژ

به نقل از روزنامه هفت صبح، نروژ نیز یکی از گران‌ترین کشور‌ها برای زندگی در اروپاست؛ به‌ویژه قیمت اجاره‌بهای خانه در این کشور بالاست؛ به‌طوری که متوسط اجاره یک آپارتمان یک‌خوابه در اسلو، پایتخت نروژ، حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار کرون نروژ است.

لوکزامبورگ

سطح هزینه زندگی در لوکزامبورگ بالاست، اما به نسبت این هزینه‌های گزاف، سطح درآمد نیز بالاست. هزینه زندگی در لوکزامبورگ سالانه حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار یوروست.

انتهای پیام

نهال گشت
سبیت
روکش مارال
آژانس هرمس 724
تهران آهن
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز