10 دختری که خوب پول در می‌آورند

ژیوار

امروزه، دنیا به سمتی حرکت می‌کند که دیگر شنیدن اسم زنان و دختران در میان صاحبان کسب و کار باعث تعجب نمی‌شود؛ بلکه زنان کارآفرین نقش پررنگی در اقتصاد جامعه دارند و حضورشان کاملا چشم‌گیر است.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ کسب و کار، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس، دختران ایرانی هم با تمام محدودیت‌ها، در این عرصه خوش درخشیده‌اند. تعدادشان هم فراوان است! در ادامه 10 نفر از آن‌ها همراه با کسب و کارهای موفق‌شان  معرفی خواهند شد؛

تبسم لطیفی؛ از مهندسی برق تا غذای مامان پز !

تبسم لطیفی، سال 1364 در خرم‌آباد متولد شد. او در رشته‌های مهندسی برق و مدیریت کسب و کار از دانشگاه صنعتی شریف فارغ التحصیل شد. اما در همان دوران دانشجویی، به نیاز مهمی پی برد؛ تهیه غذا برای علاقه‌مندان غذای خانگی که نمی‌توانند خودشان آشپزی کنند. حالا، این وبسایت مامان پز است که به کاربران کمک می‌کند تا با مراجعه به آن، غذای کاملا خانگی خود را سفارش دهند که یکی از مامان‌های مشغول در این مجموعه آن را تهیه و به دستشان برساند.

دریان سفر امید

موژان حجارزاده، حرفه‌ خانوادگی‌اش را به المپیک برد

برند ایرانی مل اند موژ طراح و حامی رسمی لباس کاروان المپیک ایران در المپیک توکیو بود. مدیر این برند، موژان حجارزاده است. او در مقطع کارشناسی در رشته طراحی لباس بوده تحصیل کرد و پس از فارغ التحصیلی دوره‌های مدیریتی ام.بی.اِی دانشگاه تهران را نیز گذراند.

پدر وی 30 سال در زمینه وارد کردن پوشاک خارجی به کشور فعالیت داشت. حجارزاده از نوجوانی حرفه پدرش را به خوبی درک و شعبه‌های فروشگاه‌های او را مدیریت می‌کرد. حجارزاده در دوران تحصیلش سه شو با نام‌های بلانش، اورمک و مل اند موژ برگزار کرد و سال 1386 برند مل اند موژ آغاز به کار کرد. هم اکنون این برند ایرانی محصولات متنوعی مانند تیشرت، تاپ، کفش، شلوار، شومیز، شلوار ورزشی و… را در بازار ارائه می‌دهد.

مژگان روستایی؛ دختری که کروکودیل پرورش می‌دهد

مژگان روستایی اکنون سی و اندی سال دارد؛ او قبلا در مناطق جنوبی کشور، کارمند بود اما تصمیم گرفت با همکاری همسرش، دست به کاری جالب بزند. مژگان روستایی، از سال ۱۳۸۵، طرحی را در سر داشت تا بتواند، از جانوری که خیلی در ایران، سابقه حضور و فعالیتی از آن مشاهده نمی‌شود، کسب و کاری خلق کند.

اکنون، مژگان با کروکودیل ها، یک چهره سرشناس کارآفرین جهانی شده است و مرکز او اکنون نخستین مرکز تخصصی پرورش کروکودیل در خاورمیانه به شمار می‌رود. روستایی، بهمن ۹۴، تندیس بانوی کارآفرین ایران را از دست معاون اول رییس جمهور دریافت کرد.

بنفشه صدیق؛ زنی در عرصه صنعت

بنفشه صدیق موسس و مدیر شرکت تولیدی صنعتی شیگال است. به گفته صدیق، مدیر کارخانه‌ای که او به عنوان مدیر تضمین کیفیت در آن کار می‌کرده، مخالف حضور زنان در عرصه صنعت بوده است. همین قضیه انگیزه‌ای شده برای اینکه او شرکت تولیدی صنعتی شیگال را در سال 1370 در ساوه تاسیس کند.

او اکنون برای 70 نفر ایجاد شغل کرده است. زمینه کاری بنفشه صدیق تولید دنده برنجی انواع گیربکس خودرو، شیر بخاری اتوبوس و خاور و قطعات اتصالی ترمز است. مشتریان محصولات کارخانه اش هم ایران خودرو، ایران خودرو دیزل و سایپا هستند.

نازنین دانشور؛ لذت خرید با تخفیف

نازنین دانشور متولد آذرماه 1362 در تهران است. دانشجوی فوق لیسانس رشته آی.تی در دانشگاه امیرکبیر است. او سابقه 10 ساله در زمینه تجارت الکترونیک در ایران، آلمان و انگلستان دارد.

دانشور سایت تخفیفان را راه‌اندازی کرد که اکنون یکی از موفق‌ترین سایت‌ها در عرصه تجارت الکترونیک است. تخفیفان بستری برای ارائه انواع خدمات و محصولات مورد استفاده در زندگی روزمره، از رستوران‌ها و مراکز تفریحی تا انواع محصولات و سفر است. تخفیفان تمامی این خدمات را با بالاترین میزان تخفیف و با استفاده از قدرت خرید گروهی ارائه می‌دهد.

آرزو خسروی؛ بنیان‌گذار اولین استارتاپ تخصصی فروش فرش

فرش‌آنلاین با اعتبار و پشتوانه 50 سال تجربه و حضور در حوزه فرش دستبافت، از سال 1389 به عنوان اولین استارتاپ تخصصی فروش فرش، وارد عرصه تجارت الکترونیک و فروش اینترنتی شد. اما بنیان‌گذار آن، آرزو خسروی، یک مادر، است.

استارتاپ‌ او حتی صادرات و درآمد دلاری هم داشته است و اکنون در طول سال‌ها تجربه و حضور در زمینه فروش آنلاین فرش و در پی استقبال بی‌نظیر و رضایت خریداران، گستره محصولاتش از فرش فراتر رفته و اکنون کالای خواب، پرده، موکت، پارکت، وسایل دکوراتیو، صنایع‌دستی و… را نیز دربر می‌گیرد.

لنا وفایی؛ یار پیاده‌روی در تهران

لنا وفایی در ۱۸ سالگی به کانادا مهاجرت کرد و در آنجا موفق به اخذ مدرک کارشناسی مهندسی ژئوتکنیک شد. پس از آن به نیویورک سفر کرد و در آنجا در رشته معماری ادامه تحصیل داد. نخستین نشانه‌های علاقه او به کشف شهرها در این دوران جابه‌جایی به عنوان دانش آموز پدید آمد.

در سال ۱۳۹۴ وفایی همکاری خود را با پروژه اپلیکیشین پیاده آغاز کرد. این برنامه به کاربران امکان درج تجربیات خود از شهر تهران بسته به موقعیت مکانی آنها را می‌دهد. لنا وفایی و تیمش می‌خواهند با پیاده ارتباط موثری بین شهر و شهروند برقرار کنند؛ ارتباط موثری که به دوستی بین آدم‌ها و شهرشان منجر می‌شود تا دیگر در درندشت‌ترین شهرهای ایران هم کسی احساس غریبگی نکند.

آسیه حاتمی؛ رقیب ایرانی لینکداین

ایران‌تلنت به زبان ساده یک سایت کاریابی اس و مغز متفکر آن، آسیه حاتمی است. او متولد 1358 و فارغ‏ التحصیل رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه امیرکبیر است که در سال‏‌های ‏‏گذشته دوره‏ های ‏‏متعددی را در حوزه‏ های ‏‏کسب و کار، استارت‏ آپ‏ ها ‏و مفاهیم بیزینس در نقاط مختلف جهان گذرانده است.

او مجموعه ایران تلنت را 18 سال قبل راه‏ اندازی کرد؛ زمانی که اکوسیستم استارت‏ آپی ایران فقط از معدود مجموعه‏ هایی مانند دیجی کالا تشکیل شده بود. ایران تلنت در واقع یک بازار رقابتی آنلاین، هم برای افرادی است که به دنبال کار می‏ گردند و هم کارفرمایانی که در جست‏وجوی نیرو هستند.

ثنا خالصی و کمدا

کمدا یک پلتفرم برای فروش لباس‌هایی است که دیگر نیازی به آن‌ها ندارید و پلتفرم اجتماعی اشتراک‌گذاری آیتم‌های زنانه‌ی مازاد نو یا در حد نو معرفی می‌شود؛ کسب‌وکاری آنلاین که از شیراز پا گرفت و با سرمایه‌گذاری اسمارت‌آپ سر زبان‌ها افتاد.

استارتاپی که برندش بیشتر روی توانایی‌های دختری به نام ثنا خالصی استوار بود و خیلی زود با سرمایه‌گذاری دیجی‌کالا به یک کسب‌وکار پرخبر بدل شد.

+

نغمه عقیلی و دغدغه آموزش

نغمه عقیلی، متولد 1359، ورودی سال 78 دانشگاه آزاد تهران در رشته کاردانی کامپیوتر است و پس از آن مدرک کارشناسی نرم‌افزار گرفته است. فضای وب از همان سال‌های ابتدای ورود به دانشگاه، او را به سمت خلق ایده‌ای نو و راه‌اندازی استارت‌آپی در فضای آموزش هدایت کرد.

استاد سلام، وب‌سایتی برای برقراری پیوند میان فضای آموزش کشور با حوزه آی‌تی و یاد دادن درس و مهارت به تمام کسانی که جویای آموزش هستند، است. این وب سایت از شهریور 92 بالا آمده است و اکنون یک پلتفرم آموزشی آنلاین است که استاد، دانش آموز، دانشجو یا هنرجو را به هم مرتبط می‌کند.

نهال گشت
تورهای مسافرتی لحظه آخر
سازگار ارقام
بیمه دات کام-کاماپرس
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز