پیوستن علی بابا به چالش کپسولی

x تبلیغات
طلاین

آژانس گردشگری علی بابا با قرار دادن یک سری از محصولات خود در یک کپسول دارویی نمادین، در چالش کپسولی شرکت کرد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، در این کپسول یک آدمک به همراه عینک، کوله پشتی، کلاه، چمدان، بلیط پرواز و یک هواپیمای در حال پرواز دیده می‌شود که نشانگر فعالیت‌های مسافرتی و گردشگری علی ‌بابا است.

علی بابا در سال 1390 به عنوان یک آژانس هواپیمایی تاسیس و به مرور وارد فضای مجازی شد. این مجموعه در حال حاضر انواع بلیط هواپیما، بلیط قطار، بلیط اتوبوس، هتل، اقامتگاه و تور رزرو می‌کند. علی بابا یکی از زیرمجموعه‌های هلدینگ توشاست. از دیگر زیرمجموعه‌های این برند می‌توان به جاباما و زورق اشاره کرد که در حوزه گردشگری فعالیت می‌کنند.

x تبلیغات
فولاد پیوان

چالش کپسولی علی بابا- کاماپرس

چالش کپسولی، ایده اپراتور همراه اول است که یک سری از محصولات خود را در یک کپسول دارویی نمادین به نمایش گذاشت و از سایر کسب و کارها هم دعوت کرد در این چالش شرکت کنند.

انتهای پیام

مرتبط با : علی بابا
x تبلیغات
گراد
قصران گشت
دریان سفر امید
کیف پول من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
کیان خودرو