پرشین ویژن چگونه با بحران جنگ دست و پنجه نرم کرد؟

x تبلیغات
زرپی

در روزهایی که جنگ ۱۲ روزه نفس بسیاری از کسب‌وکارها را گرفت و قطعی‌های پی‌در‌پی اینترنت کار را برای شرکت‌های نرم‌افزاری دشوارتر از همیشه کرد، پرشین ویژن سرپا ماند تا همچنان به کاربران خدمت‌رسانی کند.

امین رفیع‌زاده، مدیرعامل شرکت پرشین ویژن، در گفت‌وگویی با کاماپرس از پشت صحنه‌ی مدیریت بحران در روزهایی می‌گوید که نیروهای انسانی نگران آینده‌ بودند، سرویس‌ها نباید از کار می‌افتادند و هر تصمیم باید هم دغدغه‌ی جان همکاران و هم نیاز بازار را در نظر می‌گرفت.

با توجه به اتفاقات مربوط به جنگ 12 روزه، در یک ماه گذشته شرکت شما با چه مشکلاتی روبرو بود؟ به‌ویژه اینکه شرکت شما در حوزه نرم‌افزاری فعالیت می‌کند و با مسائلی مانند قطعی اینترنت هم مواجه بوده‌اید؟

کسب‌وکار ما نیز در این مدت و همانند سایر کسب‌وکارها با اختلالاتی مواجه شد. ما یک شرکت نرم افزاری دانش‌بنیان هستیم و دانش ما وابسته به منابع انسانی‌مان است. وقتی اتفاقات اینچنینی رخ می‌دهد، بلافاصله بر منابع انسانی اثر می‌گذارد. نگرانی‌های روانی برای همکاران مانند دغدغه‌های مربوط به آینده و امنیت شغلی‌شان، ممکن است در یک شرکت بحران ساز شود. این مسائل چالش‌های زیادی ایجاد کرد و حفظ سرویس‌هایمان همزمان با مدیریت این مشکلات در آن دوران، کار بسیار سختی بود که انجام دادیم.

همانطور که می‌دانید، سرویس‌های ما عمدتاً به صنعت پخش مرتبط است و حتی در شرایط بحرانی، مانند دوران جنگ، رساندن کالاهای اساسی به مصرف‌کنندگان نباید مختل شود. ما مسئولیت داشتیم که این سرویس‌ها را فعال نگه داریم تا کالاهای ضروری به دست مردم برسد. از سوی دیگر، دغدغه امنیت جانی پرسنل نیز وجود داشت. ما تلاش کردیم با راهکارهایی مانند دورکاری و ابزارهای آفلاین، این مسائل را مدیریت کنیم.

x تبلیغات
فولاد پیوان

بزرگ‌ترین چالش ما در پرشین ویژن حفظ تعادل بین ارائه خدمات به مشتریان و تضمین امنیت جانی و روانی همکاران بود. خوشبختانه با یافتن راهکارهای بهینه، از این مرحله عبور کردیم.

گفت‌وگوهای بیشتر:

درباره منابع انسانی صحبت کردید. شما چگونه این دوره بحرانی را در پرشین ویژن مدیریت کردید؟

برای نمونه، شرایط امنیتی و فشارهای روانی ناشی از مسائل خانوادگی، محدودیت‌هایی ایجاد کرد که حضور در محل کار را دشوار می‌کرد و حفظ انگیزه و کار تیمی در چنین شرایطی بسیار چالش‌برانگیز بود. ما با استفاده از ایجاد شرایط دورکاری، گفت‌وگوهای مستمر با همکاران  و ارائه حمایت‌های لازم، سعی کردیم این دغدغه‌ها را برطرف کنیم تا خدماتمان پایدار بماند.

 احتمالا اطلاع دارید که برخی از شرکت‌ها در این شرایط با تعدیل نیرو مواجه شدند. آیا شما نیز تعدیل نیرو داشتید؟

ما نه ‌تنها تعدیل نیرو نداشتیم، بلکه در برخی بخش‌ها حتی جذب نیرو نیز انجام دادیم. فعال نگه داشتن سرویس‌هایمان بسیار مهم بود و خوشبختانه به نقطه‌ای نرسیدیم که نیاز به تعدیل داشته باشیم.

به نظر شما، دولت چگونه می‌تواند در شرایط بحرانی از کسب‌وکارها حمایت کند؟

یکی از چالش‌های اصلی ما در دوران بحران، اختلال در زیرساخت‌های ارتباطی بود. دولت می‌تواند با پایدار نگه داشتن زیرساخت‌های ارتباطی به کسب‌وکارها کمک کند تا بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند. همچنین، حمایت‌های مالی کوتاه‌مدت، جبران خسارت‌ها، و تسهیلات مالیاتی و بیمه‌ای می‌تواند بخشی از مشکلات را جبران کند.

در جنگ 12 روزه همه کسب‌وکارها، از جمله ما، با کاهش فروش و اختلال در سرویس‌ها مواجه شدند. علاوه بر این، ایجاد اطمینان خاطر و ثبات روانی برای منابع انسانی بسیار مهم بود. مطمئنا اگر شرایط پایدار باشد، همکاران می‌توانند با تمرکز بیشتری کار کنند و این امر به بهبود عملکرد کمک می‌کند.

به نظر شما، بازگشت به شرایط پیش از بحران چقدر زمان می‌برد و چه الزاماتی برای این کار لازم است؟

بازگشت به شرایط پیش از بحران به ثبات امنیتی و پایداری شرایط بستگی دارد. هرچه سریعتر اعتماد عمومی برای مشتریان و همکاران ایجاد شود، بازگشت به شرایط عادی نیز به همان اندازه سریع‌تر خواهد بود. با این حال، حداقل سه تا شش ماه زمان نیاز است تا همه چیز به حالت قبل بازگردد. البته مشروط بر اینکه در این مدت شرایط کاملاً پایدار باشد.

به غیر از بحث منابع انسانی، چه مشکلات دیگری در طول این مدت داشتید؟

برخی از مشکلات دیگر نیز پس از جنگ گریبان ما و دیگر شرکت‌ها را گرفته است. برای نمونه ما قرار بود در نمایشگاه‌ها و همایش‌هایی شرکت کنیم که امکانش ایجاد نشد. برای نمونه، به دلیل لغو نمایشگاه نوشیدنی‌ها و همایش پخش که قرار بود اواخر تیرماه برگزار شود، عملا به تعویق افتاد و برنامه‌های تبلیغاتی ما دچار تغییر شد. هنوز هم مشخص نیست که این رویدادها برگزار خواهند شد یا خیر. بدون شک این نوع از مشکلات نیز اگرچه ممکن است کم اهمیت جلوه کنند اما باید هرچه سریعتر مرتفع شوند.

انتهای پیام

مرتبط با : پرشین ویژن
x تبلیغات
گراد
قصران گشت
دریان سفر امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
کیان خودرو